اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط avr با eeprom خارجی و کامپیوتر بطور همزمان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط avr با eeprom خارجی و کامپیوتر بطور همزمان

سلام
    من می خواستم مداری طراحی کنم که یه سرس داده رو از کامپیوتر به avr منتقل کنم و از اونجا به یه eeprom بفرستم، چون حجم داده بالاست حتماً به eeprom خارجی نیاز دارم......... پس دو تا ارتباط لازمه
    1-بین کامپیوتر و avr
    2-بین avr و eeprom
    من می خوام اولی رو با spi و دومی رو با i2c پیاده کنم و می خوام به پورت usb وصل کنم
    به نظر شما این خوبه یا ترکیب بهتر هست مثلاً اگه به پورت پرینتر کار کنم راحت تر نیستم یا اینکه ارتباط اولی رو با i2c برم و دومی رو با spi ؟
    اگه فایل بدرد بخوری هم برای کمک به ارتباط با usb دارید لینک بدید ممنون می شم
    ..............
    یه سوال دیگه هم دارم که ربطی به بحث نداره
    به نظر شما من هر ic از خانواده avr رو که انتخاب کنم تو ایران گیر میاد؟؟

پاسخ : ارتباط avr با eeprom خارجی و کامپیوتر بطور همزمان

اگر سرعت انتقال برای شما مهم نیست میتونید از rs232 (پورت سریال ) در ارتباط با کامپیوتر استفاده کنید و اگر میخواهید سرعتی بالا داشته باشید از آیسی ft245 که یک آیسی usb به موازی هست که سرعتی معادل یک میلیون بایت در ثانیه دارد استفاده کنید.
    در مورد ای تو پرام هم میتوانید از آیسی 24c512 یا 24c1024 که به صورت i2c ارتباط برقرار میکند استفاده کنید

دیدگاه

پاسخ : ارتباط avr با eeprom خارجی و کامپیوتر بطور همزمان

سلام دادا.
      من می خوام اولی رو با spi و دومی رو با i2c پیاده کنم
      اولی رو که من تاحالا ندیدم. :eek:
      دومی هم دست خودت نیست. باید ببینی اون eeprom که انتخاب میکنی چه پروتکل ارتباتی رو ساپورت میکنه.
      شما باید برای ارتباط میکرو با کامپیوترت از طریق پروتکل سریال (rs232) ارتباط برقرار کنی که آیسی مبدل او به usb هم فراونه (FT232) و در موردش زیاد بحث شده.
      تشکر لازم نیست!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X