اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال اطلاعات چند میکرو به یک میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارسال اطلاعات چند میکرو به یک میکرو

سلام
    من دارم از طریق 16 تا میکرو بایک میکرو سریال کار می کنم البته با usart فقط مشکلی که دارم چون می خوام اگه مثلا 5 تا از اون ها همزمان اطلاعات دادن اطلاعات با هم اشتباه نشه من دارم با rs485 کار می کنم
    تا اینجا که خودم می دونم رجیستر UCSRA یرای همین کاره که اگه بافر UDRE خالی شد اعلا کنه بافر خالیه ولی من اطلاعاتم کماکان قاطی میشه! توی اینترابت هم خواست فقط بیت مورد نظرو چک کنم ولی شرطم نشناخت کسی تا حالا با این رجیستر کار کرده
    if (UCSRA & 0x80 || UCSRA & 0x30)

اگه شرط بالا شد دیگه بقیش ردیف میشه
    تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

پاسخ : ارسال اطلاعات چند میکرو به یک میکرو

سلام دادا.
    نیازی به این کارا نبود دادا.
    2 کار میتونستی بکنی:
    1- سخت افزاری: یه دیکودر 4 به 16 میذاشتی سر میکرو اصلی و خروجی او دیکودر رو میدادی به 16 تا میکروت. اونوقت میکرو مورد نظر رو انتخاب می کیدی و .......
    2- نرم افزاری: برای هر میکرو یه کد شناسایی بذار. توی بایت اول نام میکرو و دیتای بعدی هم اطلاعات. (توی کتاب ره افروز یه پروژه هست که این کارو کرده. ترو تمیز. خواستی بگو تا mail کنم دادا)
    تشکر لازم نیست!

دیدگاه

پاسخ : ارسال اطلاعات چند میکرو به یک میکرو

نوشته اصلی توسط iman-63
      سلام دادا.
      نیازی به این کارا نبود دادا.
      2 کار میتونستی بکنی:
      1- سخت افزاری: یه دیکودر 4 به 16 میذاشتی سر میکرو اصلی و خروجی او دیکودر رو میدادی به 16 تا میکروت. اونوقت میکرو مورد نظر رو انتخاب می کیدی و .......
      2- نرم افزاری: برای هر میکرو یه کد شناسایی بذار. توی بایت اول نام میکرو و دیتای بعدی هم اطلاعات. (توی کتاب ره افروز یه پروژه هست که این کارو کرده. ترو تمیز. خواستی بگو تا mail کنم دادا)
      مدار واسش طراحی کردم دیگه تغیید نمی تونم بدم
      درضمن اصول کارم هم همینه واسه هرکدوم یک کد دارم مشکل اینکه با ارسال کدها با هم دیگه خط قاطی میشه
      و کده رو درست نمی گیرم.حالا واسم میل کردی که دستت درد نکنه.
      sey.adel9@gmail.com
      تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X