اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط سریال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط سریال

با سلام
    ممنون از راهنماییاتون
    یه سوال برام پیش اومده:
    چطوری در ای سی گیرنده به عنوان مثال چک کنیم که @ یا # به اول داده اضافه شده..؟
    تشکر لازم نیست. :^O
    اینها همش وظیفه ست. :^O

دیدگاه

شما بهتره بلافاصله همراه با علامت دیتا رو نفرستید. مثلاً اگه فاصله میکروها از هم دیگه 10 متر باشه اول یه علامت (مثلاً همین @) رو بفرستید، بعد یه تاخیر مثلاً در حد 100 میکرو ثانیه و بعد از اون دیتا رو بفرستید (بدون هیچ نوع علامت گذاری). این طوری زمانی که فرستنده @ رو میفرسته، گیرنده متوجه میشه که اطلاعاتی که قراره بعد از این بیاد مربوط به فلان فرستندست و اونها رو می تونید توی متغیر مربوط به اون فرستنده ذخیره کنید.
      البته به نظر من اگه تعداد سنسورها زیاده و مخصوصاً اگه دیتا بی سیم ارسال میشه، حتماً علامت ها چند حرفی باشه و طوری اونها رو انتخاب کن که اگه نویز روش بیفته قاطی نشه. مثلاً من برای یکی از پروژه هام علامتم "@^!" بود.
      دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

با سلام به دوستان
        در ایتدا باید یگم که من تازه کار هستم. من میخوام از طریق سنسور SHT31 دما و رطوبت محیط رو اندازه بگیرم و اون رو به ترنسیور CC1101 بفرستم و از بعد یه ترنسیور cc1101 دوم . سنسور از طریق I2C کار میکنه و ترنسور از طریق SPI . برنامه هر کدوم رو جداگانه نوشتم حالا باید یکیشون کنم. الان من سه تا سناریو دارم که اصلا نمیدونم درسته یا نه؟
        ۱-با یه دستور Transmit اطلا عات بافر سنسور زو به بافر CC1101 اولی بفرستم.
        ۲- از طریق یه بافر سومی یافر سنسور رو بریزم توی بافر CC1101
        باید اضافه کنم که من با STM32 F446RE کار میکنم.
        میشه راهنماییم کنید چون اصلا نمیدونم این منطق درست هست یا نه
        با تشکر فراوان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...