اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور می توان یک عدد اعشاری رو با keypad بدیم و روی lcd ببینیم مثل 0.0002و ..؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور می توان یک عدد اعشاری رو با keypad بدیم و روی lcd ببینیم مثل 0.0002و ..؟؟

در مورد پروتیوش خدایی من خوشم نمیاد ازش و چیزی که شبیه سازی میکنه با عمل متفاوته از نظر سخت افزاری و زمان بندی

در مورد اون خورده هم والا من پیگیری نکردم
    امید جان خودت تست کن ببین چه راه حل هایی واسش هست مثلا round یا اسنکه تو یه عدد ضربش کنی
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

پاسخ : چطور می توان یک عدد اعشاری رو با keypad بدیم و روی lcd ببینیم مثل 0.0002و ..؟؟

نوشته اصلی توسط iranesabz
      دوست عزیز من بارها توی پروتوئوس جواب نگرفتم ولی توی عمل و سیمولوشن بسکام جواب گرفتم دوست عزیز نمیشه شما بگین که جواب گرفته اید کیپد و وصل کدوم پورت کرده اید توی پروتوئوس
      سپاس
      با سلام به تمام دوستان که پاسخ دادند و ندادند :mrgreen::
      اگه منظور شما منم باید بگم که LCD رو به پورت A و کیپدم به پورت B (البته در برنامه D است که تغییرش دادم به B),ونتیجه ی کارم همونطور که گفتم دقیق نیست یعنی من که نوشتم 0.0002 روی LCD اینو نوشت :NO:

بقیه اعدادم همینطور. :angry: :angry:
      در مورد
      متغیر های single 8 بیت رو برای اعشار اختصاص می دن
      شما برای اون که خطا گرفته بشه باید از متغیر double استفاده کنی تا اعشار رو دقیق نشون بده
      در ضمن توی پروتئوس هرچی نشون بده توی عمل هم اجرا میشه حتی از سیمولاتور بیسکام هم دقیق تره :mrgreen:
      باید بگم که آقای سعید باقرانی من متغیر ها رو هم از نوع Double انتخاب کردم ولی همه رو صفر نشون میده ؟؟؟ :angry:
      راههایی که به آینده ختم می شوند رفتنی نیستند، ساختنی اند!
      No Risk, No Reward

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبی
        در مورد پروتیوش خدایی من خوشم نمیاد ازش و چیزی که شبیه سازی میکنه با عمل متفاوته از نظر سخت افزاری و زمان بندی

در مورد اون خورده هم والا من پیگیری نکردم
        امید جان خودت تست کن ببین چه راه حل هایی واسش هست مثلا round یا اسنکه تو یه عدد ضربش کنی
        ممنون امید جان که برنامه رو نوشتی و کمکم کردی,حالا من تو عمل هم چند روز دیگه تست میکنم انشاالله حل شه
        راههایی که به آینده ختم می شوند رفتنی نیستند، ساختنی اند!
        No Risk, No Reward

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X