اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با ال سی دی کاراکتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار با ال سی دی کاراکتری

سلام به همه دوستان :
    من با بسکام کار میکنم
    به مواردی بر خوردم که تو روال برنامه باید یه خطا ها و هشدارهایی رو توی ال سی دی نمایش بدم
    1: اگه تعداد این خطا ها و هشدار ها زیاد باشه مقدار قابل توو جهی از حافظه فلش رو اشغال میکنه
    2: سرعت برنامه رو تو مدتی که این خطا ها و هشدارها نمایش داده میشه خیلی کم میشه به طوری که سیستم از چک کردن بعضی از ورودیها که مار شمارش رو انجام میدم باز میمونه و اوضاع وقتی حاد تر میشه که یه نوشته دائمی روی ال سی دی داشته باشیم .
    مثه تبلیغ شرکت یه شماره تماس و اینا
    مثلا home:lcd"o9.........." نمیدونم چطور میشه تو ال سی دی نمایش داد بدون اینکه رو سرعت اصلی و روال اون تغییری ایجاد نشه
    وو اینکه این متنهایی که
    تو ال سی دی هست فضای زیادی از حافظه فلش رو اشغال نکنه
    پیشاپیش مممنون هستم و از دوستان بخاطر این سوال پیش پافته ای که مطرح کردم عذر می خوام

شاد و پیروز موفق باشین :applause: :applause:

پاسخ : کار با ال سی دی کاراکتری

در مورد بند اول:
    اینو که خوب کاری نمیشه کرد. باید یک سری اطلاعات نگهداری بشه یا توی فلش یا یک حافظه جنبی مثل ایپرام سریال یا MMC یا هر چیز دیگه ای. هر موردی هم ریسک خودش رو داره. یکی سرعت دسترسی پایینی داره. اون یکی تعداد پین های بالایی برای دسترسی سریع میخواد. اما اگه از یه کمی دردسر نترسی؛ شاید بهتر باشه یه میکروی دیگه بذاری که اطلاعات دست اون باشه و توسط یک لینک مثلا سریال از این میکرو اطلاعات رو برای نمایش به اون یکی بفرستی. این مورد دومت رو هم حل میکنه.

راجع به بند دوم:
    این هم بیشتر بستگی به طراحی برنامه ات داره. مثلا یک راه خیلی راحتش استفاده از یک بافر مشابه ال سی دی هست و رفرش کردن اون داخل یک روال تایمر. چون هر کاری هم که بکنی این متن ها رو باید چشم تشخیص بده و چشم آدم هم ( به شرطی که بخواد تفسیری از اونچه میبینه داشته باشه) بالاتر از یک ثانیه یکبار نمیتونه چیزی رو پیگیری کنه. بنا بر این هر میزان سرعت رفرشی بالاتر این میزان فقط وقت تلف کردنه. یادت باشه این سرعت با سرعتی که چشم قراره یک انیمیشن رو ببینه خیلی فرق میکنه. اونجا میخوای تصاویر رو بطور متصل ببینی. اینجا باید بطور منفرد.

دیدگاه

دستور CLS خیلی سرعت میگیره
      توی برنامت از این دستور استفاده کردی

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

من تو وقفه تایمر چیزی تو ال سی دی نمایش میدم اما بعد از چند بار نمایش ال سی دی بهم میریزه و قاط میزنه
        نمتونم از ای سی و یا مموری استفاده کنم
        و اینکه نه از دستور clsاستفاده نمیکنم
        ممنو بابت پاسخاتون .
        امیدوارم که بشه یه راه حل خوب واسش پیدا کنیم
        مثلا یه راه حلی که خودم واسش پیدا کردم که نمیدون درست هست یا نه این بود که واسه هر نمایش یه مقداری رو به یه متغیر بدم و با هر بار عوض شدن متن نمایش مقدار اون هم تغیر کنه و تو روال بشرطی دوباره نمایش بده رو ال سی دی که مقدار اون متغیر یه بار تغییر کرده باشه
        مثلا اینجوری فقط یه بار تو روال برنامه اون متن رو روی ال سی نمایش میده و دیگه توی روالهای بعد باعث کم شدن سرعت نمیشه
        بازم فکر میکنم راه حل های ساده تر و عملیتر باشه مخصوصا برای اشغال حافظه فلش ای سی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...