اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر فیوز بیت وعدم کارکردن میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغییر فیوز بیت وعدم کارکردن میکرو

آقاجون. بیخیال. شما از هر پروگرامری استفاده میکنی بکن. مهم نیست. یک مدار کوچولو ببند که کریستالش کار کنه. زمینشو با زمین میکروی خرابت یکی کن و با استفاده از یک آی سی 74hc244 پایه xtal1 اون رو به پایه xtal1 آی سی خرابت وصل کن. پروگرام میشه.

دیدگاه

:eek:
      مشکل اینجاست که شاید این اقا فیوز بیت ها رو روی کلاک خارجی تنظیم کرده نه روی کریستال خارجی
      یعنی برای برگردوندن به حالت قبلی شما باید یک اسیلاتور 1 مگا هرتز به زمین و xtal 1 میکرو وصل کنی و دباره فیوز بیت هارو دیفالت کنی :bye
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام به همه
        بحث جالبی بود ممنون از همه شما منم این مشکلو دارم اگه میشه لطف کنید نقشه ی اسیلاتور خارجی و کلاک خارجی رو بزارید واقعا لطف بزرگی می کنید .
        خیلی ممنون

دیدگاه

بار ها و بار ها من تست کردم جواب داده
          برای ساخت یه اسیلاتور خارجی
          روی یک میکرو مگا 8 برنامه زیرو بزن
          configport a.0=output
          doo
          setporta.0
          waitus10
          reset porta.0
          waitus10
          loop
          پایه a.0 یا هر پایه که رو ون تعریف کردین به پاله xtal1 میکرو از دنیا رفته وصل کنید
          پایه منفی ها رو هم به هم
          میکرو مولد فرکانس رو هم تغذیه 5 ولت بدید
          و مثل معمول به پروگرمر های معمولی 200/300 یا usbasp وصل کنید حالا فیوز بیت رو دیفالت کنید و کلید نوشتن فیوز بیت رو بزنید
          میکروی شما احیا شد :applause:
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

ممنون اما اگه روی کلاک خارجی باشه باید چیکار کنیم؟ میشه در این مورد هم توضیحاتی بدی
            سپاس گذارم.

دیدگاه

هگز عزیز!
              لطفا بحث عنب و اوزوم رو پیش نکش. اسیلاتور خارجی برای ساخت کلاک خارجی برای یک تجهیز استفاده میشه.
              ضمنا شما مجبور نیستی waitus ها رو استفاده کنی.

دیدگاه

اگه بحث کش دادم ببخشید اما از حرف های شما (آقا رضا) اصلا چیزی ندونستم .
                در کل ممنون

دیدگاه

اقا من تست کردم کار کرد
                  پس جای بحث نداره ویت 1 میکرو ثانیه هم کار میکنه
                  تو حالت اسیلاتور خارجی یا همو کلاک خارجی که فقط پالس 5 ولت میتونه سی پی یو میکرو رو راه بندزه باید از این مدار استفاده کنی
                  ولی وقتی رو کریستال خارجی تنظیم شده باشه بدون نیاز به قطعات جانبی خود میکرو از داخل کریستال رو درایو میکنه
                  ولی من یک بار به اشتباه کریستالم خراب بود و فکر میکردم میکرو رو کلاک خارجی گذاشتم ولی در حالی که روی کریستال بود مدار رو وصل کردم به ورودی xtal 1 بازم ای سی توسط پرو گرامر شناخته شد ( در حالی که هیچ مشکلی هم برای ای سی پیش نیومد با ید اصولا ای سی مشکل سخت افزاری پیدا میکرد !)
                  این روش در صورت پاسخ ندادن ی سی به کریستال تست شود
                  نوشته اصلی توسط حامد رحیمی

بار ها و بار ها من تست کردم جواب داده
                  برای ساخت یه اسیلاتور خارجی
                  روی یک میکرو مگا 8 برنامه زیرو بزن
                  configport a.0=output
                  doo
                  setporta.0
                  waitus10
                  reset porta.0
                  waitus10
                  loop
                  پایه a.0 یا هر پایه که رو ون تعریف کردین به پاله xtal1 میکرو از دنیا رفته وصل کنید
                  پایه منفی ها رو هم به هم
                  میکرو مولد فرکانس رو هم تغذیه 5 ولت بدید
                  و مثل معمول به پروگرمر های معمولی 200/300 یا usbasp وصل کنید حالا فیوز بیت رو دیفالت کنید و کلید نوشتن فیوز بیت رو بزنید
                  میکروی شما احیا شد :applause:

دیدگاه

با سلام
                    همه مطالبی که دوستان گفتن درسته از طرفی برای باز کردن و پروگرام کردن این میکرو ها اگر یه سیگنال ا¾ا¾ژنراتور باشه میشه با اعمال
                    فرکانس 1 مگ و دامنه 5 ولتی به پایه XTAL 1 مشکل رو برطرف کرد
                    موفق باشید
                    حضرت علی(ع):
                    أَشرَفُ الخَلاَئِقِ اَلوَفَا بِالعَهد.
                    شریفترین خصلتها وفاى به عهد است.

دیدگاه

من اون فرکانس یک مگا با دامنه 5 ولت رو با میکرو دیگه ای درست میکنم
                      اینو بخوید به بار همون قضیه است

دیدگاه

هگز عزیز ببخشید من تازه دوزاریم افتاد!
                        شما میتونی چند تا ترکیب برای میکرو مشخص کنی. یکی اسلاتور داخلی هست. که خیلی از میکرو ها (سری مگا) دارن. مثلا فرکانس 1 یا 2 یا 4 مگا هرتزی. دوم اینه که بخوای مثلا کریستال 11.0592 یا 7.3728 استفاده کنی که میایی یک کریستال رو به پایه XTAL1 و XTAL2 وصل میکنی و دو تا خازن 22 پیکو فاراد و غیره. این میشه کریستال خارجی. اما اگه اشتباهی بجای این "کلاک خارجی" رو مشخص کنی یعنی اینکه میخوای مثلا با یک فانکشن ژنراتور به میکرو کلاک بدی و در اینصورت حتی اگر کریستال خارجی هم وصل کرده باشی به حالت کار نمیره. این کلاک رو میتونی با هر چیزی حتی یک 555 بسازی و به میکروات وصل کنی تا بشه فیوز بیت هاشو عوض کرد. چون در این حالت میکرو برای کار به یک کلاک خارجی رو پایه XTAL1 احتیاج داره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X