اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک:هنگام کامپایل کردن برنامه با بسکام کامپایلر بسکام error میده؟؟؟؟؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک:هنگام کامپایل کردن برنامه با بسکام کامپایلر بسکام error میده؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام:
    دوستان عزیز من یک برنامه در محیط bascom نوشتم ولی زمانی که کامپایل میکنم error میده (میگه که برنامت زیادی طولانی شده) ولی برنامه من حدود 300 خط شده اما بیشتر متغیرهام(80%) بدلیل نیاز از نوع single تعریف شدند چیکار کنم کامپایل نمیشه :angry: :angry: گه ممکنه کمکم کنید در ضمن ورژن bascom هم bascom_1.11.9.8 هسته,کارم گیره,پروژمو باید تحویل بدم حالا که باید کامپایلش کنم error میده :cry: oo: :angry:لطفا" یکی بگه که باید چه کنم.
    راههایی که به آینده ختم می شوند رفتنی نیستند، ساختنی اند!
    No Risk, No Reward

پاسخ : کمک:هنگام کامپایل کردن برنامه با بسکام کامپایلر بسکام error میده؟؟؟؟؟؟؟؟

از چه آ سی استفاده می کنی؟

فکر کنم از single ها باشه : یا باید single ها را کم کنی(بهترین روش) یا باید از یه آیسی دیگه استفاده کنی که حافظه آن زیاد باشه.

اگه فکر می کنی از اینها نیست برنامتو بذار تا بهتر معلوم بشه
    یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

برای اظهار نظر دقیق تر لطفا برنامهآ‌تون رو هم بزارید.

دیدگاه

با سلام :

ضمن تشکر از شما دو بزرگوار باید بگم که چون این برنامه نتیجه ی یک تحقیق است و کل نتایج این تحقیق در برنامه کنجانده شده است,نمیشه برنامه رو بزارم وگرنه من خودم قبل از هرچیز اول برنامه رو می گذاشتم(خودمم میدونم که برنامه باشه زودتر مشکل برطرف میشه اما...).
        در ضمن این برنامه (که از چند برنامه دیگه تشکیل شده است)بصورت جدا گانه تست شده و همه برنامه ها درست بودند,اما حالا که با هم ترکیبشون کردم به این مشکل برخوردم,البته اینم بگم که درست ترکیب شدند و مشکل از این نیست.

IC ای هم که استفاده شده بدلیل نیاز atmega48 هست و تعداد متغیرهای استفاده شده در برنامه single=12,byte=6,word=1,long=1 هسته ,تعداد خطهای برنامه هم 280 ست,حالا موندم چه کنم ,لطفا" اگه راهی میدونید بگید تا مشکل حل شه ,خیلی گیرم :angry: :angry: :sad: :cry: :cry2:
        No Risk, No Reward

دیدگاه

میدونی که تا برنامه نباشه نمیشه
          میشه ماشین من رو درست کنین؟؟؟ماشینم رو نمیتونم بیارم ولی 3 کار میکنه
          علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

میکروتو ATMEGA128 تعریف کن، اگه مشکل از حافظه باشه شاید حل بشه.
            ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

سلام
              عزیز من زمانی که توی کامپایل کردن خطا میده به نظر من مشکل فقط از برنامه شمایه
              متغیر ها و پیکر بندی ها رو بزار ببینیم این طوری شاید بشه کاری کرد اونم شاید :mrgreen:
              بهتر خود خطایی که میده به صورت انگلیسی اینجا بزاری این طوری شاید بشه کاری کرد
              فکر نکنم که با عوض کردن میکرو مشکل شما حل بشه
              نکنه که پورت بیشتر تعریف کردی :mrgreen:
              گاهی مواقع یک نقطه اضافی یا یک ویرگول کم به نحوی خطا می ده که شما متوجه نمیشی چون که خطا رو یک جای دیگه میده :mrgreen:
              مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

اگه مشکل از حروف یا علائم اضافه و یا چند تا مورد دیگه باشه، رو ارورش دابل کلیک کنی میره همون خطی که خطا داره، ولی در کل تا کد نباشه هیچ نظر مطمئنی نمیشه داد!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz
                  سلام
                  عزیز من زمانی که توی کامپایل کردن خطا میده به نظر من مشکل فقط از برنامه شمایه
                  متغیر ها و پیکر بندی ها رو بزار ببینیم این طوری شاید بشه کاری کرد اونم شاید :mrgreen:
                  بهتر خود خطایی که میده به صورت انگلیسی اینجا بزاری این طوری شاید بشه کاری کرد
                  فکر نکنم که با عوض کردن میکرو مشکل شما حل بشه
                  نکنه که پورت بیشتر تعریف کردی
                  گاهی مواقع یک نقطه اضافی یا یک ویرگول کم به نحوی خطا می ده که شما متوجه نمیشی چون که خطا رو یک جای دیگه میده
                  اینم خود خطای برنامه :NO:
                  Erro:344 Line:275 Program will overwrite bootloader [942 too long] ,in File.....bas

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
                  میکروتو ATMEGA128 تعریف کن، اگه مشکل از حافظه باشه شاید حل بشه.
                  متاسفانه بخاطر خصوصیات و ریجیسترهایی که در atmega48 هست(برنامه رو طبق این خصوصیات و ریجیسترها مقدار دهی کردم)نمیتونم از atmega128 استفاده کنم(حتی در خود محیط بسکام,چون باید برنامه رو کلا" تغیر بدم). :sad:

نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبی
                  میدونی که تا برنامه نباشه نمیشه
                  میشه ماشین من رو درست کنین؟؟؟ماشینم رو نمیتونم بیارم ولی 3 کار میکنه
                  اقا امید منو شرمنده نکن :-S #:Sمن میدونم باید برنامه باشه ولی گفتم که جریان چیه...(حالا دارم یه جورایی برنامه رو خلاصه میکنم که همون کارایی رو داشته باشه ولی خلاصه تر,شاید درست بشه :sad
                  No Risk, No Reward

دیدگاه

حد اقل خط 275 رو با چند خط بالا و پایینش رو با نوع متغییر هاشو و هرچی که نیاز داره قرار بدین تا شاید فرجی بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
                      حد اقل خط 275 رو با چند خط بالا و پایینش رو با نوع متغییر هاشو و هرچی که نیاز داره قرار بدین تا شاید فرجی بشه.
                      :mrgreen: :mrgreen:بدبختی همین جاست,من قسمتی از برنامه رو حذف کردم و تعداد خط هاش به 250 تا کاهش یافت اما error همون error فقط اونجایی که نوشته بود [942 too long] حالا مینویسه[1004 too long] یعنی بالا و پایین اون (خط 275) هیچی نیست oo:
                      بنظرم یا من هنگ کردم یا بسکام
                      No Risk, No Reward

دیدگاه

به احتمال 98% مشکل از حافظه میکروست(چون همه چیز درست است),بفرض اینکه مشکل از حافظه میکروست برای رفعش من میتونم از دو میکرو استفاده کنم (یعنی چند تا از برنامه ها با یک میکرو و چند تای باقیمانده هم با اون یکی میکرو اجرا شوند در حالی که به هم ارتباط داشته باشند, یعنی نتیجه این کار با نتیجه ای که برنامه با یک میکرو اجرا میکنه یکی باشه )نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه؟؟ oo: اگه میشه یا راهی وجود داره لطف کنید بگید تا این مشکل هم رفع شه. :cry:
                        No Risk, No Reward

دیدگاه

من گفتم که درک کنی دوست من
                          میتونی لا اقل به یه نفر اعتماد کنی و برنامه رو واسش بفرستی
                          یا اینکه ببری نشون یکی بدی و بالای سرش با کلنگ وای سی
                          علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

با سلام :
                            امید جان من نوکرتم و کوچیک همه ,خدارو شکر با atmega16 چک کردم درست شد وجواب گرفتم پس دیگه به مرحله ی گلنگ زنی و ... نیازی نیست :mrgreen: :applause: حداقل تا اینجای کار. :mrgreen:
                            از همه ی دوستانی که سعی در راهنمایی بنده داشتند هم کمال تشکر رو دارم :wow:
                            No Risk, No Reward

دیدگاه

با سلام مشکل اصلی در کمبود حافظه فلش بوده و با دیدن برنامه مشکل حل نمی شود.
                              دلیل اصرار مشخص نیست ؟
                              :eek: :eek: :eek:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...