پاسخ : پایدار کننده پرواز هلیکوپتر مدل با شتاب سنج
چرا از ژیروسکوپ استفاده کنیم
لازم است
سنسور شتاب به نظرتون کافی نیست
هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
توسط سنسور شتاب شما در حالت عادی فقط میتونید میزان شتاب وارد شده در راستای محور مربوطه رو اندازه گیری کنید که فکر نمیآکنم این برای شما کافی باشه، اما اگر فکر میآکنید که تنها دانستن زاویه پرنده نسبت به زمین در هر لحظه کافی هست ( مثلا اینکه آیا به صورت موازی با زمین قرار دارد یا خیر ) و از این طریق میآتونید پایداری لازم رو به دست بیارید با یک فیلترینگ مناسب میآتونید قسمت داینامیک خروجی شتاب سنج رو تا حد خوبی حذف کنید و میزان زاویه (آ کج شدن هلیکوپتر از هر طرف ) را از شتاب سنج به دست بیارید، برای اینکار نیاز به شتاب سنج گران قیمت و با امکانات آنچنانی نیز نیاز ندارید.
از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
شاد و موفق باشید
خوب تعدادی از این مدل را نام می برید
و همچنین زمره قیمت
یک سوال در گوشی های مدرن اگر دیده باشید تراز دو محوره دارند ولی اکثرا زکر شده که شتاب سنج دارند
اما در مدل های جدید مثل ایفون 4 جدیدا قراره ژیرو قرار بگیره
هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
سوال : میشه کار ژیرو دقیق شرح بدید البته اگه فیلم باشه بهتره
من مدل ADXL202 رو انتخاب کردم که smd است و قابل لحیم
فقط سوالی که دارم منظور از 3g چی است
اینو می دونم که g شتاب زمینه که وقتی ضرب میشه مفهوم دقت 3 برابر است یعنی تا 3*9.8 دقت داره ؟
و اینکه اگه 330 انتخاب کنم محوره سوم چطور استفاده میشه تو این سیستم
و این سنسور ها نیاز به کالیبره ندارند
یعنی بعد از شروع محورها مختصات رو می دهند و نیاز نیست برروی زمین صاف کالیبره بشن تا 0و0و0 تعیین بشه
دیدگاه