اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

زمان سنج ها در avr ها و نحوه استفاده از انها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

زمان سنج ها در avr ها و نحوه استفاده از انها

سلام به همه دوستان عزیز
    دوستان سوال اول زمان سنج ها در avr ها و نحوه استفاده از انها را اگه میشه توضیح بدید
    بعد تایمر چه فرقی با زمان سنج داره در avr ها

پاسخ : زمان سنج ها در avr ها و نحوه استفاده از انها

زمان سنج ترجمهآ‌ی همون تایمره دیگه. ******

دیدگاه

آقای بردار فکر نمیآ‌کنم دلیلی وجود داشته باشه که این دوستمون رو مسخره کنید.
      پستتون ویرایش شد.

دیدگاه

سلام حالتون چطوره ؟
        میدونم کسی درست جوابتونو نمیده (من خودم تاپیک زدم درباره التراسونیک ولی هنوز کسی پاسخی :cry ولی من با اطلاعات نا چیزم به شما کمک میکنم امیدوارم بدردتون بخوره
        تایمرهای میکرو (زمانسنجها) دو نوع می باشد یکی 8 بیت یکی 16 بیت میکروی AVR دو یا سه یا چهار تا تایمر دارد که در آنها هم 8 بیتش هست و هم 16 بیتش
        تایمرها در مد 8 بیت فقط قادرند که از 0 تا 255 را شمارش کنند و همچنین در مد 16 بیت میتوانند تا 65535 شمارش کنند . میکرو بعداز اتمام شمارش به زیر برنامه ای که برای اون تایمر تعریف میکنید میپره و همچنین میتوانید سرعت شمارش این اعداد را با تغییر فرکانس کاری میکرو ویا با تقسیمات فرکانسی تایمر در برنامه نویسی تغیر دهید ویا میتونید با تغیر حالت از مد Sync به مد ASync فرکانس رو از کریستال خارجی که جدا از کریستال کاری میکرو است تعمین کنید
        اگه بگی با چی برنامه می نویسی طریقه ی راه اندازیشم بهت میگم
        موفق باشی دوست عزیز
        بدرود
        آلیس L-)

دیدگاه

اینکه کسی جواب نمیده دوست من دلیل داره. اینی که شما میگی در مورد تایمر توضیح بده، توی کتابی که من دارم یه چیزی حدود 30 صفحه است. بهتره شما یه کتاب تهیه کنید و بخشی رو خودتون بخونید، اگه سوالی باشه بچه های این انجمن تا حد مرگ پایه جواب دادن هستن! :mrgreen:
          دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

دوست من یه چیزی میگم ناراحت نشی پول خرد همیشه صداش زیاده
            دوستان تو عمرم الکترونیک نخوندم نه چیزی در این باب واسه رفیقم خواستم
            بعد سوال سواله
            دوستانی که جواب دادن ممنونشون هستم
            فقط اگه میشه توضیح بیشتر بدید یا یه مقاله بزارید ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X