اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در atmega 16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در atmega 16

سلام

دوستان من میخوام میکرو رو به مدار وصل کنم ولی چند تا سوال دارم

1 . VCC با AVCC حتما باید به هم اتصال داشه باشند ؟؟؟؟

2 . GND ها چطور ؟؟؟

3 . در صورت وصل نبودن VCC به AVCC ولتاژ VCC روی AVCC هست ؟؟ یعنی در مدار بجای اینکه مسیر رو به VCC بکشم مستقیم وصل کنم به AVCC

و یه چیز دیگه

من توی مدارم از لچ 74HC573 و ULN 2803 استفاده کردم ممنون میشم ولتاژ ورودی و پایه های ولتاژ رو مشخص کنید آخه در برنامه پروتئوس مشخص نکرده پایه های ولتاژ رو

ممنون میشم جواب بدید

پاسخ : مشکل در atmega 16

:cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tamirkaran.ir
      سلام

دوستان من میخوام میکرو رو به مدار وصل کنم ولی چند تا سوال دارم

1 . VCC با AVCC حتما باید به هم اتصال داشه باشند ؟؟؟؟

2 . GND ها چطور ؟؟؟

3 . در صورت وصل نبودن VCC به AVCC ولتاژ VCC روی AVCC هست ؟؟ یعنی در مدار بجای اینکه مسیر رو به VCC بکشم مستقیم وصل کنم به AVCC

و یه چیز دیگه

من توی مدارم از لچ 74HC573 و ULN 2803 استفاده کردم ممنون میشم ولتاژ ورودی و پایه های ولتاژ رو مشخص کنید آخه در برنامه پروتئوس مشخص نکرده پایه های ولتاژ رو

ممنون میشم جواب بدید
      1- نه لزوما
      2- GND ها از داخل به هم متصل هستند. با یه اهممتر مشخص میشه.
      3- AVCC مال زمانیه که شما از مبدل آنالوگ به دیجیتال استفاده میکنید. و در حالت کلی به تغذیه اصلی میکرو ربطی نداره
      4-

دیدگاه

ممنون میشم جواب بدید
        سلام اینکه کاری نداره چرا به دیتا شیت مراجعه نمیکنید ؟؟؟ اصلا بیا عکسهاشو برات میزارم

برای ULN 2803 هم پایه 10 مثبت و پایه 9 منفی

AV Maziton 100
        Render By Artlantis Studio
        [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام دوستان

ممنون از همه

من طبق گفته های شما PCB رو تهیه کردم ممنون میشم یه نگاه بندازید مشکلی نداشته باشه !!!

همچنین ولتاژ میکرو - 74HC573 و ULN2803 رو هم چک کنید درست زده باشم

ممنون از همه شما اگه کسی هم بتونه یه چک کلی بکنه ممنونش میشم که بعداز چاپ مشکلی نداشته باشیم

دانلود پی سی بی : http://up.iranblog.com/images/ixd0hydrvo62bs5c1qdm.zip

دیدگاه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tamirkaran.ir
              سلام دوستان

ممنون از همه

من طبق گفته های شما PCB رو تهیه کردم ممنون میشم یه نگاه بندازید مشکلی نداشته باشه !!!

همچنین ولتاژ میکرو - 74HC573 و ULN2803 رو هم چک کنید درست زده باشم

ممنون از همه شما اگه کسی هم بتونه یه چک کلی بکنه ممنونش میشم که بعداز چاپ مشکلی نداشته باشیم

دانلود پی سی بی : http://up.iranblog.com/images/ixd0hydrvo62bs5c1qdm.zip
              سلام دوست عزیز
              من فایلتو دانلود کردم ولی با پروتئوس من باز نمیشه می شه بگی با چه ورژنی کار می کنی ؟ ممنون میشم اگه بگی ویندوزت چیه ؟
              با تشکر

دیدگاه

1-مقدار خازن بعد از رگولاتور نباید از چند صد نانو بیشتر باشه.از ظاهر خازنتون معلومه که ظرفیت بالایی هم داره.
                2-اگه میآ‌خواید موقع تهیه فیبر و سوراخکاری زیاد اذیت نشید، پد های مربوط به پین های IC ها رو بزرگتر در نظر بگیرید.

دیدگاه

سلام
                  ورژن پروتئوس من 7.7 سرویس پک 2 هستش ویندوز من 7 هستش

ممنون جناب رضایی

میشه ویرایش نهایی رو خودتون انجام بدید و اینکه مشکلی در قسمت ولتاز دهی در قسمت لچ ها و uln و میکرو وجود نداشت همه پین ها درست وصل شده بودند ؟؟؟

اگه ممکنه توضیح بدید جطوری پد ها رو بصورت کلی بزرگتر کنم

بازم ممنون از همه دوستان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X