اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول لودسل 24 بیتی با خروجی TTL پیدا کردم!!! خداحافظ 7730

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول لودسل 24 بیتی با خروجی TTL پیدا کردم!!! خداحافظ 7730

[img]سلام
    چند ماهی هست که در گیر راه اندازی یه A/D با دقت 24 بیت برای راه اندازی لودسل هستم ولی همش به مشکل می خوره تا اینکه تو اینتر نت یه ماژول پیدا کردم.لودسل و بهش وصل می کنی بدون قطعه اضافی خروجی رو با دقت 24 بیت با کیفیت عالی به صورت TTL میده :wow: :wow:.یه سی دی هم داره وقتی نصب می کنی و ماژول و با یه 232 وصل می کنی به PC کامپیوترت میشه ترازوی دیجیتال با دقت خیلیییی بالا و قابلیت کالیبرو همه چی! قیمتش در مقایسه با آی سی های A/D مثل 7730 عالیه.فقط 30 تومن :applause: :applause: :applause:
    چون میدونم خیلی ها درگیر این جریان هستن گفتم بگم که مشکلات اونا هم حل بشه
    اسم ماژول AD9000LT هست و اندازش 6*4 سانتی متره و 8 تا پایه داره که راحت روی برد میشینه.
    اینم آدرس سایتی که ازش خریدم،تو ایرانه WWW.ANALOGDEVICE.IR
    امیدوارم به دردتون بخوره
    دکتر شریعتی : «کلاس پنجم که بودم پسر درشت هیکلی در ته کلاس ما می نشست که برای من مظهر تمام چیزهای چندش آور بود ،آن هم به سه دلیل ؛ اول آنکه کچل بود، دوم اینکه سیگار می کشید و سوم - که از همه تهوع آور بود- اینکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالی گذشت یک روز که با همسرم از خیابان می گذشتیم ،آن پسر قوی هیکل ته کلاس را دیدم در حالیکه خودم زن داشتم ،سیگار می کشیدم و کچل شده بودم

پاسخ : ماژول لودسل 24 بیتی با خروجی TTL پیدا کردم!!! خداحافظ 7730

کسی با این ماژول کار کرده؟
    مطمئنه؟ دقیقه؟ میشه به جای ad7730 از این استفاده کرد؟
    اگه کسی تجربه ای داره دریغ نکنه! :rolleyes:
    زندگی یعنی لذت یاد گرفتن و یاد دادن

دیدگاه

من بیشتر از 10 تا پروژه با این ماژول بستم دقتش بسیار بسیار بسیار بسیار بالا تر از 7730 هست و چو ن فقط یه خط خروجی tx داره اصلا نیاز به راه اندازی نداره فقط لودسل و وصل کن ولتاژ بده همین
      7730 باید بره بوق بزنه چون 24 بیت واقعی عمرا نمیتونه بده ولی این ماژوله میترکونه
      پیشنهادم اینه که حتما امتحانش کنید
      دکتر شریعتی : «کلاس پنجم که بودم پسر درشت هیکلی در ته کلاس ما می نشست که برای من مظهر تمام چیزهای چندش آور بود ،آن هم به سه دلیل ؛ اول آنکه کچل بود، دوم اینکه سیگار می کشید و سوم - که از همه تهوع آور بود- اینکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالی گذشت یک روز که با همسرم از خیابان می گذشتیم ،آن پسر قوی هیکل ته کلاس را دیدم در حالیکه خودم زن داشتم ،سیگار می کشیدم و کچل شده بودم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SEPN
        من بیشتر از 10 تا پروژه با این ماژول بستم دقتش بسیار بسیار بسیار بسیار بالا تر از 7730 هست و چو ن فقط یه خط خروجی tx داره اصلا نیاز به راه اندازی نداره فقط لودسل و وصل کن ولتاژ بده همین
        7730 باید بره بوق بزنه چون 24 بیت واقعی عمرا نمیتونه بده ولی این ماژوله میترکونه
        پیشنهادم اینه که حتما امتحانش کنید
        سلام دوست عزیز
        ادرس سایتی که دادی مشکل داشت من نتونستم ماژولی که معرفی کردی رو ببینم و خریداری کنم اگه ادرسه دیگه ای داری بهم بده تا ببینم بدرد کارم میخوره یانه راستی کاتالوگی ازش تو اینترنت پیدا می شه یا نه ؟
        با تشکر
        www.ElectronShop.ir

دیدگاه

سلام میشه کمی بیشتر در مورد ماژول توضیح بدین.عکس از ماژول دارین؟من کارم ضروریه.

ممنون :redface:
          ژیوار یعنی زندگی
          ز پوچ جهان هیچ اگر دوست دارم ترا،ای کهن بوم و بر دوست دارم
          ترا ، ای کهن زادبوم بزرگان بزرگ آفرین نامور دوست دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ژیوار
            سلام میشه کمی بیشتر در مورد ماژول توضیح بدین.عکس از ماژول دارین؟من کارم ضروریه.

ممنون :redface:
            قکز می کنم کلاه برداری باشه
            چون سایتی که جهت خریدش معرفی کردن کلا باز نمیشه و من هر جا سوال کردم کسی این ماژولو نمیشناسه و اصلا هر جوری تو اینترنت سرچش کنی هیچی ازش پیدا نمی کنی منظورم کاتالوگ یا عکسی از اون
            www.ElectronShop.ir

دیدگاه

من یکی ازش خریدم ولی از ایران کیت قیمتش هم همون 30000 است .

دیدگاه

من این ماژول تهیه کردم و می خوام با avr دیتاشو دریافت کنم.چون من تازه کار با avr هستم نتونستم دیتارو به درستی دریافت کنم.کسی برنامه این ماژول با bascom نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_elect62
                  من این ماژول تهیه کردم و می خوام با avr دیتاشو دریافت کنم.چون من تازه کار با avr هستم نتونستم دیتارو به درستی دریافت کنم.کسی برنامه این ماژول با bascom نداره؟
                  این ماژول خروجیش RS232 هست که میتونی با USART میکرو راش بندازی . ابتدا یک s کوچک میفرسته که ابتدای دیتا مشخص بشه و بعد از ان به ترتیب از بزرگترین رقم الی کوچکترین آن به خروجی میفرسته. منظور از بزرگترین ارزش مکانیشه.
                  در زیر یه برنامه میزارم که میتونید از روش به جواب برخی از سوالاتون برسید:
                  فقط این که نیاز به کالیره شده دارد، یعنی یه بار بدون هیچ باری مقدارو میخونی این میشه مقدار افست. بعد باید یک جرم مثلا یک کیلویی بزاری روش بعد ببینی خروجی چند شده: حالا این مقدار رو از افست کم میکنی و 1000 گرم رو بر این عدد تقسیم میکنی که میشه مقدار ضریبت. حالا بعد این هر مقداری رو که از ماژول خوندی از افست کم میکنی ضرب در ضریب بدست اومده میکنی میشه مقدار وزن.
                  یک نکته: قبل از این که مقدار خروجی ماژول رو بخونید چه در هنگام خواندن برای کالبره یعنی افست و ... یا خواندن برای بدست اوردن وزن حتما چند رقمشو بزنید یعنی تقسیم بر 100 یا 1000 یا 10000 کنید چون رقم های پایین توی adc به خاطر لود سل بازی میکنه که خروجی رو حسابی به هم میریزه و هی بازی میکنه . برای راحتی یک بار مقدار قراعت شده رو رو ال سیدی نمایش بدین و خودتون ببینید تا چند رقم نیاز به حذف دارین!
                  کد:
                  [left]#include <mega32.h>

// Alphanumeric LCD Module functions
                  #asm
                    .equ __lcd_port=0x15 ;PORTC
                  #endasm
                  #include <lcd.h>
                  #include <delay.h>
                  // Standard Input/Output functions
                  #include <stdio.h>
                  void main(void)
                  {
                  char lcd_buffer[20];
                  int i=0;
                  unsigned char sample[8];
                  long int number;
                  float weight=0;
                  // USART initialization
                  // Communication Parameters: 8 Data, 1 Stop, No Parity
                  // USART Receiver: On
                  // USART Transmitter: Off
                  // USART Mode: Asynchronous
                  // USART Baud Rate: 9600
                  UCSRA=0x00;
                  UCSRB=0x10;
                  UCSRC=0x86;
                  UBRRH=0x00;
                  UBRRL=0x47;

lcd_init(16);

while (1)
                     { 
                      if(getchar()=='s'){
                        for(i=0;i<8;i++)
                        sample[i]=getchar(); 
                        for(i=0;i<8;i++)
                        sample[i]-=48;
                        number=(sample[0]*10000000l)+(sample[1]*1000000l)+(sample[2]*100000l)+(sample[3]*10000l)+(sample[4]*1000l)+(sample[5]*100l)+(sample[6]*10l)+(sample[7]*1l);
                        weight=49.047619f*((number/100000l)-829l);
                        sprintf(lcd_buffer,"WEIGHT=%.4f",weight);
                        lcd_gotoxy(0,0);
                        lcd_putsf("        "); 
                        lcd_gotoxy(0,1);
                        lcd_putsf("        "); 
                        lcd_gotoxy(0,0);
                        lcd_puts(lcd_buffer);  
                        delay_ms(200);
                        }

};
                  }
                  [/left]
                  بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
                  موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
                  نلسون ماندلا

دیدگاه

سلام دوستان من این ماژول را خریداری کردم و با راه اندازیش مشکل دارم
                    از دوستانی که کار کرئه اند تقاضا دارم شماتیک مدار و نمونه برنامه با بسکام را اگر دارند لطف کنند و برام بذارند
                    در ضمن TX و Nc رو باید به کجا وصل کنم
                    اگه توضیح بدین ممنون میشم

دیدگاه

شماهایی که خریدید ، یه عکس ازش قرار بدین :applause:
                      من میتونم لودسل ، در حد 5 تن بهش وصل کنم ؟

دیدگاه

آقا تو رو خدا یکی راهنمایی کنه منو . این ماژولی که گفتین فقط واسه راه اندازی لودسل استفاده میشه یا اینکه میتونیم هر ولتاژ آنالوگ(با اندازه مناسب) رو بدیم بهش و به دیجیتال تبدیل کنه؟ تو رو خدا یکی به این سوال من جواب بده اگه جواب بده من کارم راه میفته.

دیدگاه

من تا به حال این ماژول رو ندیدم ولی اگه ورودی AD تفاضلی باشه باید ولتاژ آنالوگی که بهش میدی تفاضلی باشه (2.4999V ... +2.49999V-)
                          در غیر این صورت ورودی opamp اشباع شده (گاهی اوقات باعث آسیب دیدن OPAMP میشود)
                          شما ورودی آنالوگو برای چه کاری میخوای بگو تا راهنماییت کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tatiana
                            من تا به حال این ماژول رو ندیدم ولی اگه ورودی AD تفاضلی باشه باید ولتاژ آنالوگی که بهش میدی تفاضلی باشه (2.4999V ... +2.49999V-)
                            در غیر این صورت ورودی opamp اشباع شده (گاهی اوقات باعث آسیب دیدن OPAMP میشود)
                            شما ورودی آنالوگو برای چه کاری میخوای بگو تا راهنماییت کنم
                            من میخوام به مقاومت سنج بسیار دقیق درست کنم:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=58308.0

یکی از دوستان یه روشی پیشنهاد داد که نیاز داره از ADC استفاده کنیم ولی چون ADC داخلی میکرو دقتش کافی نیست میخوام از ADC خارجی استفاده کنم. در واقع من میخوام ولتاژ دوسر مقاومت رو بدم به ADC و از خروجی اون در میکرو برای محاسبه مقدار مقاومت استفاده کنم. اگه بتونی روشی که "hosein1122" پیشنهاد داده رو بخونی کامل متوجه میشی میخوام چیکار کنم.(اولین پست "hosein1122" )
                            ممنون دوست عزیز

دیدگاه

خوب پستتون رو خوندم
                              چرا شما از یه AD7730 استفاده نمی کنی دقت فوقالعاده بالا ریجیستر های متنوع و گین بسیار عالی از مزایای این آیسیست
                              ولی یه چیزو به یاد داشته باشین که شما حتی از حرفه ای ترین AD هم بیشتر از 14 (الی 15) بیت نمی تونید بگیرید (بعلت نویز محیط) من خودم یه لود سل بسیار دقیق و با AD7730 راه اندازی کردم تو بهترین شرایط تغذیه ی فوق الاده حرفه ای و صاف و با کاور AL2 فقط تونستم 15 بیت مفید بخونم اگه تو مناطق صنعتی قرار بگیره که هیچی! 10-12 بیت بیشتر بهت نمیده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X