اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندازه گیری ولتاژ منفی با avr؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اندازه گیری ولتاژ منفی با avr؟

سلام من تمام تاپیک های سایت در مورد ساخت ولتمتر رو دیدم در هیچ کدوم راجع به ولتاژ منفی صحبت نکرده یودند و همه واسه 130روز قبل بودند

من میخوام از v5- تا v5+ با adc میکرو اندازه بگیرم راجع به تقسیم مقاومتی یه چیزایی خوندم اما اصول کارش رو نمیدونم
    ممنون میشم که کمکم کنید

پاسخ : اندازه گیری ولتاژ منفی با avr؟

شما خوب نگشتی
    تو چندتا تاپیک که الان اسمشون یادم نیست اشاره کرده بودند که باید ولتاژ رو شیفت بدی تا توی رنج 0 تا V+ قرار بگیره.
    برای شما میشه 0 تا 10+
    بعد با تقسیم مقاومتی تبدیلش کن به 0 تا +5

دیدگاه

شما باید یک جمع کننده با opamp درست کنی و یک پایه اون رو به 5 ولت و پایه دیگه اون رو به سیگنالتون وصل کنید تا دو موج با هم جمع بشن . مدارش توی اینترنت هست توی ویکیپدیا هم می تونید پیدا کنید . همونجا با انتخاب مقاومت های مناسب در مدار opamp میتونید ضریبی از ورودی ها رو با هم جمع کنید تا ولتاا¾ژ ماکزیمم شما بیش از 5 ولت نشه سپس با a/d مقدارشو بخونید در اینصورت مفادیر برزگتر از 512 (که همون صفر واقعی شماست) میشن مثبت و مقادیر کمتر از 512 میشن منفی
      Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

سلام
        نیازی به استفاده از opamp نیست. مدار زیر رو نگاه کن. در مدار زیر برای ورودی های مختلف خروجی که باید به adc وصل شود هم مشخص است. اگر هم رنج شما -10 تا +10 باشد می شود در ورودی (سمت چپ مدار) یک تقسیم مقاومتی هم قرار داد.

دیدگاه

البته برای محکمآ‌کاری اگه مقاومتها طوری انتخاب بشن که ولتاژ یکمی بیشتر از صفر و 5 رو بخونه فکر میآ‌کنم بهتر باشه. یا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X