اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

fingerprint sensor

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

fingerprint sensor

با سلام خدمت همه
    ممنون می شم اگه کمکم کنید (پروژه ی جالبی هست)
    عنوان پروژه: سیستم حضور غیاب با استفاده از حسگر اثر انگشت

می خوام با avr و یه fingerprint sensor و یه lcd کار کنم ===>

هدف: حذف سیستم حضور غیاب سنتی و دستی و بهینه سازی ساعت کلاس(به طور میانگین 5 تا 10 دقیقه صرفه جویی زمانی)

====> می خوام یه سیستمی طراحی کنم که لیست اعضای کلاس رو به حافظه ی avr بدم و هر اسم هم متناظر با یه اثر انگشت باشه که به صورت پیش فرض از اعضای کلاس گرفته شده , و فرد مورد نظر هنگام ورود به کلاس انگشتش را روی سنسور گذاشته تا حاضری خود را روی lcd به صورت تیک ببیند , و اگه اثر انگشت مطابق نمونه ی پیش فرض نبود error بدهد ( آلارم ) .
    در نهایت این فایل در پایان ترم به استاد داده می شه.
    داده هایی که الان در اختیار دارم:
    1. avr atmega 32 ya 64 اینکه Lباشه یا نه رو نمیدونم(؟؟؟؟)
    2.کریستال داخلی (8 / 12 )روی avr هست یا شگه نیاز باشه خارجی بگیرم ؟
    3. حداقل یه جفت خازن 15 - 22 پیکو فارادی
    4. خازن نویز گیر
    5. LCD 2*16 cm(16 pin header female/male)j
    6. board 15 -20
    7. buzzer for alarm
    با سپاس بی کران :smile: :smile: :smile:

پاسخ : fingerprint sensor

تا اونجایی که من میدونم سنسورهای اثر انگشت همونجوری که از اسمشون هم پیداست فقط سنسور هستند که مانیشیاهای انگشت رو به صورت یک تصویر مونو به شما برمیگردونن و نقشی در تشخیص اون بازی نمیکنن. شما باید از الگوریتمهای تشخیص اثر انگشت گاهی داشته باشید تا بتونید پیادش کنید و من این رو به شما اطمینان میدم که روی AVR نمیشه این کار روکرد، بعضی از شرکتهای ایرانی که من باهاشون کار کردم از بیسکویت پی سی استفاده میکنن و حتی جرئت رفتن سراغ FPGA رو هم ندارن. تازه همون برنامه ها (من در نوشتن اون برنامه ها نقشی نداشتم ولی از نزدیک کارشون رو میدیدم) کلی سوتی و قلق داشت تا کار کنهپف زمستون ها که دست آدم سرده یا عرق کرده که دیگه اصلان کتر نمیکرد. از من میشنوین قبل از این که دیر بشه با استادتون مشورت کنید و یه تاپیک دیگرو بردارید.

موفق باشید.
    اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

ممنون از جوابتوخوب منم دقیقا منظورم اینه که اثر انگشتی که به صورت به قول شما مونو رو که گرفته با نمونه های از پیش گرفته شده مقایسه کنه , ببینه مچ هست با چیزی یا نه که در اون صورت error می ده.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jenous
        ممنون از جوابتوخوب منم دقیقا منظورم اینه که اثر انگشتی که به صورت به قول شما مونو رو که گرفته با نمونه های از پیش گرفته شده مقایسه کنه , ببینه مچ هست با چیزی یا نه که در اون صورت error می ده.....
        با سلام
        آن قسمت قرمز ، از متن شما ، در حیطه پردازش تصویر قرار می گیرد.
        با پردازنده avr امید چندانی برای این کار نمی رود.

تاپیک های مربوط به پردازش تصویر را مطالعه کنید، تا تصمیم صحیح تری اتخاذ کنید.

با سپاس

پ.ن:
        لینک یکی از سازندگان را ملاحظه فرمایید:
        از ARM9 200MHZ استفاده نموده اند.

http://www.sepidsystem.com/%D9%85%D9...%A7%D9%87.html
        گشتی در لاله زار
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

البته سنسور ها یا به قولی ماژول هایی که من دیدم خودشون مقایسه میکنند و یه کد منحصر به فرد بهت میدند برای هر اثر انگشت
          قیمتشون هم بین 40 تا 150 هزار تومنه

دیدگاه

Mega32 یا 64 حتی حافظه کافی برای پردازش تصویر اثر انگشت رو ندارن، حداقل سایز قابل تشخیص اثر انگشت بدون رولر 96 در 96 پیکسله که حاصلش میشه 9216 بایت که از رم میکرو میزنه بالا و حتی اگر هم رم بیشتر بود پردازش به همین یک تصویر ختم نمیشه، بلکه چندین تصویر به صورت همزمان باید در حافظه پردازش بشن و همچنین کلی کارهای دیتابیسی و مقایسه ای هم باید انجام بشه که شامل چرخش انگشتان و خرابی گوشه تصویر است که کار با هرنوع AVR رو محال میکنه. البته برای روشهای استاندارد که الان در بازارها استفاده میشه، اما اگر مسمم هستید که این کار رو روی AVR انجام بدید برید سراغ Pattern Matching ، کار نشد نداره ولی با یه قاشق چایی نمیشه برف پشت بوم رو پاک کرد. باید حافظه خارجی استفاده کنید و به کاربر هم بگید انگشتتو اونجوری نذار، اینجوری بذار تا کارکنه، کلا دست آخر چیز قابل ارائه ای از آب در نمیاد. :NO:
            اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

مرسی از راهنمایی همه
              جالب اینجاست که من دقیقا همین مطالب رو با یکی از اساتید کار بلد دانشگاه مطرح کردم
              و کل حرفای منو تایید کرد
              و هیچ هینتی مبنی بر اینکه حافظه ی avr م کم می آره واینکه خود سنسور قابلیت تشخیص و تطابق رو نداره
              نداد و فقط روی برنامش تو کد ویژن خیلی تاکید کرد...
              (مثله اینکه منو فرستاده بود دنبال نخود سیاه :sad: :sad:....)............any way
              می دونم اگه بخوام پردازش تصویر کار کنم ,حالا حالا ها باید کار کنم چون خودش دنیاییه...و در حد یه پروژه با 1هفته ددلاین نیست....
              اگه بخوام با توجه به چیزایی که علی جان گفت,بیشتر از 40 تومن بالای سنسورش هم بدم که کلا نمی ارزه....
              ولی نمی خوام این موضوعو همینطوری رها کنم
              اگه پیشنهادی دارید در این زمینه که با تخفیف صورت مسئله بشه انجامش داد ممنونتون می شم که راهنماییم کننید
              tnx again :smile: :smile: :smile:

دیدگاه

دوستان راه حل رو پیدا کردم
                این سنسور ما در حد دمو هست ینی در حد 3 /4 تا اثر انگشت و کمتر...
                امرو رفتم جمهوری
                کل قطعاتی که می خواستم در حد 10/15 تومن
                یه ماژول سنسورم پیدا کردم به دردم می خورد===> SFM 3520
                فقط سنسورش یه کم قیمت بالا بود , در حد 100 /150...منتها اگه بتونم استوکشو پیدا کنم کلی زیر این قیمت واسم در میاد...
                چون کارم در حد دمو هست همون استوکیش کفایت می کنه[size=36pt][حالا یه سوال اونم اینکه من این استوکشو از کجا گیر بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                tnx again :smile: :smile: :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X