اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال LED

سلام
    من می خواهم تعداد 64 led را با یک فرکانس به میکرو وصل کنم
    حداکثر جریان مصرفی نباید از 500میلی بیشتر بشه
    چه فرکانسی را انتخاب کنم؟آیا برای نسبت فرکانس و جریان و ولتاژ های led رابطه ایی هست؟
    led ها بصورت مستقیم به میکرو وصل می شوند
    پاسخ : اتصال LED

سلام دایی جان
    البته من نمی دونم منظورت از فرکانس چیه؟!
    به هر حال برای روشن کردن 64 تا LED باید جریان یک LED رو در 64 ضرب کنی.
    مثلا من LED با قطر 5 میلیمتر دارم و با جریان 5 میلی آمپر نورش برام کافیه. پس اگه بخوام 64 تا LED رو روشن کنم به 320 میلی آمپر جریان نیاز دارم.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

من هم منظورت رو از فرکانس نفهمیدم . یه خورده دقیق تر توضیح بده . اصلا فکر می کنم نیازی به رابطه فرکانس و این حرف ها نباشه . همون چیزی که ahmadmn گفت درسته .
      [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

فکر کنم من یه چیزایی فهمیدم. اما آقاجون شمادو تا راه بیشتر نداری. یا LED ها بطور ممتد روشن بشن. که یعنی شما با فرض صرف 500 میلی آمپر برای کل 64 LED نبایستی از 500/64 یا 7.8 میلی آمپر بیشتر برای هر LED جریان بکشی. (مثلا برای یک چراغ مطالعه بر اساس USB!) چون 500 میلی آمپر حد نهایت جریانیه که شما میتونی از usb بکشی!!
        یا اینکه بخوای بصورت رفرشی LED ها رو روشن نگهداری که مثلا برای یک فرم رفرش 8 در 8 میشه تقریبا 500/8 یا 62 میلی آمپر برای هر LED که البته فکر کنم تمام LED هاتو بترکونه!
        برای این حالت یه فرکانس رفرش 125 هرتزی روی 5 ولت بنظر عالی میاد. جریان مصرفی LED هات هم فکر نکنم از حدود 160 میلی آمپر (20 میلی آمپر به ازای هر LED) بیشتر بخواد.

دیدگاه

منظور از فرکانس اینه که hed ها مدام روشن نباشند بلکه با یک ریتی همه با هم روشن و خاموش بشوند.
          برای یک led high bright چه جریان و ولتاژی مناسب هست ؟ اگر با یک فرکانس روشن و خموش بشوند فرکانس چقدر باشد؟
          دیدگاه

آقاجون من عرض کردم خدمتت. این فرکانس 125 هرتز رو هم که گفتم بنا بر تجربه ای بود که روی کار با 8 عدد سون سگمنت داشتم. نور خوبی داشت. ولی فکر میکنم تا حد 62 هرتز هم پایین بیاری جواب خوبی بده.

دیدگاه

سوال اصلی اینه که چرا می خوای با فرکانس مشخصی خاموش و روشن کنی دایی؟

دیدگاه

فرض کنیم مشکل این باشه:
                میخواییم یه لامپ مطالعه بسازیم که تغذیه اش رو از usb کامپیوتر تامین کنه. ولتاژ 5 ولت هست. ولی با محدودیت جریان مواجه ایم. در usb حداکثر میشه 500 میلی آمپر جریان کشید. حالا میتونیم تعدادی LED مثلا با فرض 20 میلی آمپر به ازای LED میشه 25 عدد دائم روشن کنیم. اما چون تعداد اینا کمه میتونیم کلک بزنیم و تعداد بسیار بیشتری LED رو با همون میزان مصرف روشن کنیم. چطوری؟ رفرش!
                مثلا با یک رفرش 8 خطی میشه 25 در 8 خط یا 200 تا LED رو با همون میزان مصرف مجاز روشن کرد.
                یعنی خیلی کارمون درست باشه با همون توان مصرفی 8 برابر نور بیشتر.
                بازم توضیح بدم؟
                دایی جان؟

دیدگاه

چشمک زن میشه!فکر نکنم نور بیشتر بشه

دیدگاه

دمت دایی
                    اگه میشد از این کلکا زد، اداره برق تابحال ورشکست شده بود!!!
                    هر توانی نوری داره. با هیچ کلکی هم نمیشه از یک توان نور بیشتر گرفت.

دیدگاه

آخ چشمم!
                      دایی جان. درسته صاف بزنی وسط چشمم؟ اونم صاف وسط جمع؟
                      ---
                      صرف نظر از پای چشم من؛ حتما چک اش میکنم. در صورت درست بودن فرمایش شما؛ باز ارزشش رو داره چون گستردگی محدوده روشنایی ایجاد میشه. در صورتی که نور LED نسبتا متمرکز هست.

دیدگاه

سالاری دایی
                        من از بچگی استاد تیرکمون کشی بودم. توی زبون مازندرانی بهش می گیم "لیزون". البته فکر کنم این کلمه روسی باشه. :biggrin:
                        حالا یدونه تو بزن جبران شه. نزنی چش و چالمونو کور کنی دایی oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X