اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سخت افزاری برای کار با شبکه TCP-IP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سخت افزاری برای کار با شبکه TCP-IP

سلام ، سخت افزار هایی مثل اکسس پوینت ، مودم ای دی اس ال ، روتر و فایروال و ... که کار اصلی آنها با شبکه است ، به چه شکل ساخته می شوند ؟ با AVR میشه ساخت ؟!
    ساده تر بگم ، یک سخت افزار میخوام درست کنم که سوکت Rj45 یا همون سوکت شبکه داشته باشه و این دستگاه بتونه یک آیپی بگیره و با سیستم ها از طریق پروتکل tcp ip ارتباط برقرار کنه ، این دسته از سخت افزار ها را با میکرو های AVR می نویسن یا نه ؟ نیاز به ماژول یا قطعه خاصی داره ؟

سوال دوم اینکه مودم های ADSL اگر دیده باشید یک صفحه کانفیگ دارند که به صورت HTML و تحت وب هست !! یعنی درواقع توی مودم یک وب سرور هست و وقتی آیپی مودم را توی بروزر وارد می کنیم ، صفحه کانفیگ اون مودم باز میشه ، این کار چجوری پیاده سازی میشه ؟

پاسخ : سخت افزاری برای کار با شبکه TCP-IP

با Wiznet WIZ830MJ میتونی کار کنی، برای وب سرور هم با Put , Get در Http میشه انجامش داد تا پیج لود کنی، من خودم با Applet نوشتم که کار Http رو کم کنم، با Xport هم میتونی کار کنی که ماله Lantronix هستش و خودش وب سرور داره و فقط کافیه پیجهاتو روش لود کنی ولی Flexibility اون Wiznet رو نداره و اکثر چیزها توش تعریف شدس.
    اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

این وب سرور رو میشه به راحتی با یک مگا 32 و یک ENC28J60 هم ایجاد کرد. یک سوکت روی هر پورتی که بخوای باید باز نگه داشته بشه. به محض ایجاد اتصال TCP به این سوکت روی میکرو صفحه اولیه باید ارسال بشه و الی آخر.

دیدگاه

مرسی ، توضیحات مفیدی بود ، راستش من رشتم نرم افزار هست و ضمینه تخصصیم هم شبکه ...
        پس ساختن سخت افزاری که مثل PC با پورت شبکه به شبکه متصل بشه و آیپی بگیره و بشه روی سخت افزار یک وب سور ایجاد کرد ، با میکرو AVR شدنیه ؟ من میکرو AVR را با Bascom و Codevision کار کردم ، ولی توی مدار تازه کارم ؛ علاوه بر میکرو کنترل AVR برای اتصال به شبکه و بررسی پکیت های شبکه و راه اندازی وب سرور روی سخت افزار ، به چه قطعاتی نیاز دارو و قیمت این قطعات در چه حدودی است ؟
        مرسی از اینکه اطلاعات خودتون را در اختیار من قرار میدید

دیدگاه

برای ارتباط روش شبکه به کمتر از 20 تومن قطعات احتیاج هست. برای بررسی روی PC باید با چیزی مثل Ethereal یا Wireshark کار کنین. ضمنا به یک هاب (و نه سوئیچ) هم احتیاج دارین. برای مدار پایه هم در این فروم بسرچین. اگر اشتباه نکنم آقای رستمی یه برد پایه برای این کار ساختن.

دیدگاه

متشکر ، مرسی ، من این سوال ها را می پرسم تا مطمئن بشم که با همین میکرو AVR میشه این کار ها را انجام داد و فعلا قصد پیاده سازی را ندارم ، به خاطر همین سوال های من کلی هست .
            فرض کنیم من روی میکرو پورت 80 از TCP/IP را باز کردم و منتظر درخواست های کاربر هستم ، وقتی کاربر(بر روی کامپیوتر) با میکرو از طریق مرورگر ارتباط برقرار کنه (یعنی همون پورت 80 روی میکرو) برای فرستادن صفحه وب باید چکار کنم ؟ یک صفحه سنگین وب که کلی هم عکس داره را چجوری میشه روی میکرو ذخیره کرد ؟ صفحه وب روی حافظه جانبی ذخیره میشه ؟

یک سوال دیگه : دو کامپیوتر فقط با یک کابل شبکه مستقیم به هم وصل شدند ، میشه سخت افزاری ساخت که بین این قرار بگیره ، یعنی یک سخت افزار که یک سوکت Rj45 ورودی و یک سوکت Rj45 خروجی داشته باشه و کار این سخت افزار هم چیزی شبیه به فایروال باشه ؟ مثلا این سخت افزار کل بسته هایی که مقصد یا مبدا اونها پورت 80 هست را فیلتر کنه ، چه از سمت کامپیوتر اولی و چه از سمت کامپیوتر دومی ارسال شده باشه ؟

و سوال آخر اینکه اگر بخوایم به شبکه بی سیم وصل بشیم چی ؟ چقدر هزینه بر خواهد بود و با AVR میشه انجام داد ؟

مرسی ، قول میدم بعد این پست دیگه سوال نکنم

دیدگاه

سلام
              من یه ای سی پیدا کردم که مختص ساخت سویچ هست RTL8326
              ایا کسی کار کرده باهاش و جواب گرفته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nicolas1390
                متشکر ، مرسی ، من این سوال ها را می پرسم تا مطمئن بشم که با همین میکرو AVR میشه این کار ها را انجام داد و فعلا قصد پیاده سازی را ندارم ، به خاطر همین سوال های من کلی هست .
                فرض کنیم من روی میکرو پورت 80 از TCP/IP را باز کردم و منتظر درخواست های کاربر هستم ، وقتی کاربر(بر روی کامپیوتر) با میکرو از طریق مرورگر ارتباط برقرار کنه (یعنی همون پورت 80 روی میکرو) برای فرستادن صفحه وب باید چکار کنم ؟ یک صفحه سنگین وب که کلی هم عکس داره را چجوری میشه روی میکرو ذخیره کرد ؟ صفحه وب روی حافظه جانبی ذخیره میشه ؟

یک سوال دیگه : دو کامپیوتر فقط با یک کابل شبکه مستقیم به هم وصل شدند ، میشه سخت افزاری ساخت که بین این قرار بگیره ، یعنی یک سخت افزار که یک سوکت Rj45 ورودی و یک سوکت Rj45 خروجی داشته باشه و کار این سخت افزار هم چیزی شبیه به فایروال باشه ؟ مثلا این سخت افزار کل بسته هایی که مقصد یا مبدا اونها پورت 80 هست را فیلتر کنه ، چه از سمت کامپیوتر اولی و چه از سمت کامپیوتر دومی ارسال شده باشه ؟

و سوال آخر اینکه اگر بخوایم به شبکه بی سیم وصل بشیم چی ؟ چقدر هزینه بر خواهد بود و با AVR میشه انجام داد ؟

مرسی ، قول میدم بعد این پست دیگه سوال نکنم
                در مورد بخش اخر سوالتون باید بگم که اگه نخواهید از ماژول استفاده کنید فکر نکنم جواب بگیرید!
                تولید فرکانس 2.5 گیگاهرتز که خودش یه مسئله هست!دومی هم بخش نرم افزاری هست که فکر نکنم به این اسونی ها باشه!تازه اگر هم جواب بگیرید به قطع بدونید 90 درصد سی پی یو میکرو رو استفاده میکنه!

دیدگاه

- من یه موقعی قرار بود روی 8306 کار کنم که متاسفانه وقت نشد. اما البته این نوع آی سی ها برای ساختن سوئیچ هست. اگر بخوایین هاب بسازین فقط به بیست تایی دیود شاتکی احتیاج هست. البته یک passive hub سه پورته.

- یک مثال خیلی کوچیک بنام EasyWeb روی مثال های MCB2300 برای کامپایلر کیل هست که البته این مورد به ARM برمیگرده ولی اصول کار یکی هست. ضمنا از اونجایی که حجم فلش روی AVR خیلی محدوده مسلما احتیاج به حافظه جنبی مثل MMC و یا EERPM خارجی دارین.

- برای فایر وال سخت افزاری فکر میکنم سیسکو همین کارو کرده. چون هیچ سوئیچ یا فایر والی ندیدم مطلقا سخت افزاری کار کنه. و بیشتر هم بنظر میاد همه بعلت پردازش سنگینی که دارن به راه حل های نرم افزاری متکی باشن.

دیدگاه

راستی راجع به شبکه های بیسیم فارغ از فرمایشات صحیح آقای علی پور در حالتی که بخواییم از آی سی های خاص برای این کارا استفاده کنیم یک سری به Zigbee و این مزخرفات در سایت اتمل بزنین.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X