اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با ال سی دی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با ال سی دی

من یک مگا32 به یک ال سی دی 4*20 وصل کردم اما وقتی به برق وصل می کنم.فقط خط اول و سوم مربع تو پر نشون میده برنامه را هم چک کردم.
    باز هم مشکل حل نشد.لطفا راهنمایی کنید
    هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

پاسخ : مشکل با ال سی دی

سلام
    احیانا مشکل سخت افزاریه
    شما ولوم نصب کرده اید یا نه ؟ که جریان رو تنظیم کنید .
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

دوست عزیز
      اره گذاشتم
      هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

اول کار که کامند Clear LCD رو میفرستید حتما 20 تا 40 میلی ثانیه صبر کنید، برای همه کامندها باید مدت زمان میلی ثانیه ای رو حتما صبر کنید تا اجرا بشن، تو دیتاشیت LCD حتما نوشته. هر موقع که خطوط 1و 3 کامل پاک شدن با نوشتن روی LCD و با همون پتانسیومتر کانتراست اون رو تنظیم کنید. برای مطمئن شدن ارتباط با LCD هم بعد از Power up اول رجیسترهای LCD رو بخونید که باید با مقادیر Default ش یکی باشه.
        اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanarn
          دوست عزیز
          اره گذاشتم
          سلام منم با iransabz موافقم به احتمال زیاد مشکل سخت افزاریه میتونید بگید چطور وصل کردید ؟؟ منظورم شماتیکی چیزی ..

راستی برنامتونم بزارید شاید مشکل از اون باشه
          AV Maziton 100
          Render By Artlantis Studio
          [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

این هم شماتیک و برنامه

http://www.4shared.com/file/IWikUAZI/PC_online.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanarn
              این هم شماتیک و برنامه

http://www.4shared.com/file/IWikUAZI/PC_online.html
              دوست عزیز دانلود کردم ولی شماتیکتون توی پروتوئوس من باز نمیشه حالا برنامه رو نگاه میندازم ببینم مشکلی نداشته باشه
              در ضمن شما فیوز بیت هارو درست کردین یا نه , چون از پورت سی استفاده کرده این و فرکانسو 8 مگ کردین
              بعدش از آنجا که من شماتیک ندارم میخوام بدونم آیا توی پروتوئوس شما مدارتون کار می کنه یا نه ؟
              فعلا بای
              مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz
                دوست عزیز دانلود کردم ولی شماتیکتون توی پروتوئوس من باز نمیشه حالا برنامه رو نگاه میندازم ببینم مشکلی نداشته باشه
                در ضمن شما فیوز بیت هارو درست کردین یا نه , چون از پورت سی استفاده کرده این و فرکانسو 8 مگ کردین
                بعدش از آنجا که من شماتیک ندارم میخوام بدونم آیا توی پروتوئوس شما مدارتون کار می کنه یا نه ؟
                فعلا بای
                دوست عزیز ممنون
                اره تو پروتوئوس کار میکنه.
                من فیوز بیت ها را دست کاری نکردم
                ممکنه مشکل از ای سی باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanarn
                  دوست عزیز ممنون
                  اره تو پروتوئوس کار میکنه.
                  من فیوز بیت ها را دست کاری نکردم
                  ممکنه مشکل از ای سی باشه
                  این که شما دوست گرامی میگی فیوزبیت ها رو دست کاری نکردی باید دست کاری کنی چون از پورت سی استفاده کردی
                  و فرکانسو 8 مگا کردی
                  در غیر این صورت شما پورت سی رو با یک پورت دیگه عوض کن و فرکانسو به یک مگ کاهش بده بعدش توی عمل ببین

دیدگاه

این که شما دوست گرامی میگی فیوزبیت ها رو دست کاری نکردی باید دست کاری کنی چون از پورت سی استفاده کردی
                    و فرکانسو 8 مگا کردی
                    در غیر این صورت شما پورت سی رو با یک پورت دیگه عوض کن و فرکانسو به یک مگ کاهش بده بعدش توی عمل ببین
                    دوست عزیز
                    مشکل حل شد
                    ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanarn
                      دوست عزیز
                      مشکل حل شد
                      ممنون
                      برادر گرامی مشکل از چی بود بالاخره کدوم کارو کردی فیوز بیت ها رو دست کاری کردی یا پورت هارو تغییر دادی :applause:

دیدگاه

برادر گرامی مشکل از چی بود بالاخره کدوم کارو کردی فیوز بیت ها رو دست کاری کردی یا پورت هارو تغییر دادی :applause:
                        دوست عزیز
                        پورت را عوض کردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X