من یک مگا32 به یک ال سی دی 4*20 وصل کردم اما وقتی به برق وصل می کنم.فقط خط اول و سوم مربع تو پر نشون میده برنامه را هم چک کردم.
باز هم مشکل حل نشد.لطفا راهنمایی کنید
هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.
اول کار که کامند Clear LCD رو میفرستید حتما 20 تا 40 میلی ثانیه صبر کنید، برای همه کامندها باید مدت زمان میلی ثانیه ای رو حتما صبر کنید تا اجرا بشن، تو دیتاشیت LCD حتما نوشته. هر موقع که خطوط 1و 3 کامل پاک شدن با نوشتن روی LCD و با همون پتانسیومتر کانتراست اون رو تنظیم کنید. برای مطمئن شدن ارتباط با LCD هم بعد از Power up اول رجیسترهای LCD رو بخونید که باید با مقادیر Default ش یکی باشه.
دوست عزیز دانلود کردم ولی شماتیکتون توی پروتوئوس من باز نمیشه حالا برنامه رو نگاه میندازم ببینم مشکلی نداشته باشه
در ضمن شما فیوز بیت هارو درست کردین یا نه , چون از پورت سی استفاده کرده این و فرکانسو 8 مگ کردین
بعدش از آنجا که من شماتیک ندارم میخوام بدونم آیا توی پروتوئوس شما مدارتون کار می کنه یا نه ؟
فعلا بای
مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .
دوست عزیز دانلود کردم ولی شماتیکتون توی پروتوئوس من باز نمیشه حالا برنامه رو نگاه میندازم ببینم مشکلی نداشته باشه
در ضمن شما فیوز بیت هارو درست کردین یا نه , چون از پورت سی استفاده کرده این و فرکانسو 8 مگ کردین
بعدش از آنجا که من شماتیک ندارم میخوام بدونم آیا توی پروتوئوس شما مدارتون کار می کنه یا نه ؟
فعلا بای
دوست عزیز ممنون
اره تو پروتوئوس کار میکنه.
من فیوز بیت ها را دست کاری نکردم
ممکنه مشکل از ای سی باشه
هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.
دوست عزیز ممنون
اره تو پروتوئوس کار میکنه.
من فیوز بیت ها را دست کاری نکردم
ممکنه مشکل از ای سی باشه
این که شما دوست گرامی میگی فیوزبیت ها رو دست کاری نکردی باید دست کاری کنی چون از پورت سی استفاده کردی
و فرکانسو 8 مگا کردی
در غیر این صورت شما پورت سی رو با یک پورت دیگه عوض کن و فرکانسو به یک مگ کاهش بده بعدش توی عمل ببین
مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .
این که شما دوست گرامی میگی فیوزبیت ها رو دست کاری نکردی باید دست کاری کنی چون از پورت سی استفاده کردی
و فرکانسو 8 مگا کردی
در غیر این صورت شما پورت سی رو با یک پورت دیگه عوض کن و فرکانسو به یک مگ کاهش بده بعدش توی عمل ببین
دوست عزیز
مشکل حل شد
ممنون
دیدگاه