اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماجول اثر انگشت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماجول اثر انگشت

من یک مبحث در رابطه با کار ماجول SM621 دیدم ولی چند تا سوال دارم که اونجاپاسخ داده نشده
    اول اینکه این ماجول پردازش اثر انگشت رو با چه دستوراتی انجام میده و ماحصل پردازش آیا یک ID هست؟و آیا ماجول این ID رو با ID های ذخیره شده در دیتابیسش مقایسه میکنه ؟اگر اینطور باشه آیا میتونیم ID بدست اومده رو توی کامچیوتر ذخیره کنیم و عملیات مقایسه رو داخل کامپیوتر انجام بدیم.
    میخوام به این جواب برسم که از دیتابیس ماجول میشه استفاده نکرد و بجز بخش پردازش تصویر بقیه کار رو داخل کامپیوتر انجام داد؟

پاسخ : ماجول اثر انگشت

در دیتاشیت نوشته شده که میتونید Template ها رو از طریق Host که میتونه کامپیوتر هم باشه از فلش بخونید و یا روش ذخیره کنید که کامندهاش به نامهای Upload template برای ریختن از فلش روی کامپیوتر و Download template برای ریختن از کامپیوتر به فلشه که با پروتوکول ارتباطیش میشه اینکار رو کرد.

http://www.flajzar.cz/data/files/235-FPM1.pdf
    اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

ممنونم از توجه شما
      آیا Template نتیجه یک تصویر پردازش شده است یا خود تصویر اصلی اثر انگشته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرمان مهیار
        ممنونم از توجه شما
        آیا Template نتیجه یک تصویر پردازش شده است یا خود تصویر اصلی اثر انگشته؟
        اون Template ها حاوی اطلاعات مکان و زاویه مانیشیاها هستند که اگر انگشت کسی دلتا یا لوپ هم داشت به اون اطلاعات اضافه میشه و اصلا اطلاعات تصویری رو در Template ها ذخیره نمیکنن. برای سرعت بخشی برای مقایسه مثلا یک میلیون اثر انگشت با یک نمونه اسکن شده، این تصاویر نیستند که مقایسه میشن بلکه Template هایی که از اونها به دست میاد با هم مقایسه میشن که معمولا در حد چندین بایتن، مثلا 256 بایت برای هر Template که یک دیتا بیس یک میلیون نفریش میشه حدودا 256 مگا بایت.

دیدگاه

Tmeplateها بایت به بایت به هم مقایسه میشند؟
          دقت مقایسه چطور انجام میشه؟

دیدگاه

Tmeplateها بایت به بایت به هم مقایسه میشند؟
            دقت مقایسه چطور انجام میشه؟
            نه، بایت به بایت مقایسه نمیشن، خود ماژول مانیشیاهای به دست اومده از انگشت اسکن شده رو با مانیشیاهای داخل Template ها مقایسه میکنه، ممکنه انگشت بچرخه یا مقداری جابه جا بشه، برای همین لزوما بایتهای دو سری مانیشیا که با هم مچ هستند، باهم برابر نیستند. ممکنه انگشت شخصی بریده شده باشه ولی باز با Template مچ میشه و درصد اختلافش اگه در محدوده مورد قبول باشه مشکلی نداره ولی باز هم بایتهاشون باهم برابر نیستند.

دیدگاه

خوب ببینید وقتی که هیچ Template ای داخل ماجول نیست(چون قراره داخل pc نگه داری بشه) پس ماجول template اثر انگشت رو با چی مقایسه کنه؟ آیا باید دونه دونه Template های ذخیره شده داخل pc رو روی ماجول load کنیم،مقابسه کنیم و این کار رو تا رسیدن به نتیجه ادامه بدیم؟

دیدگاه

درسته، چون عمل مقایسه رو خود ماژول انجام میده و برای اینکار از حافظه داخلی خودش استفاده میکنه، مجبورید اطلاعات رو اول روی ماژول بریزید( تا جایی که حافظش جا داره) و نتیجه رو از ماژول بخونید که آیا از Template هایی که رو لود کردید مچ شد با Template اسکن شده یا نه، اگر نشده باید اطلاعات رو پاک کنید و بقیه Template ها رو دوباره لود کنید توی ماژول.

دیدگاه

من ماجول رو خریدم .طبق چارتی که در صفحه 12 دیتاشیت هست میخوام یه رکورد جدید تعریف کنم خوب باید دو بار از انگشت عکس بگیرم ،یکیش رو داخل بافرA و دیگری رو داخل بافرB بریزم بعدش هر کدوم از اونها رو gen کنم وبعد از Merge کردن عمل Store رو انجام بدم.خوب من اعمال بالا رو انجام میدم ولی در مرحله Merge عملیات موفق نیست.و چون مطمئن نیستم که آیا مراحل قبلی موفق بوده اند سردرگم شدم.البته طبق دیتا شیت من پاسخ ماجول پس از ارسال هر دستور رو میخونم

دیدگاه

من ماجول رو خریدم .طبق چارتی که در صفحه 12 دیتاشیت هست میخوام یه رکورد جدید تعریف کنم خوب باید دو بار از انگشت عکس بگیرم ،یکیش رو داخل بافرA و دیگری رو داخل بافرB بریزم بعدش هر کدوم از اونها رو gen کنم وبعد از Merge کردن عمل Store رو انجام بدم.خوب من اعمال بالا رو انجام میدم ولی در مرحله Merge عملیات موفق نیست.و چون مطمئن نیستم که آیا مراحل قبلی موفق بوده اند سردرگم شدم.البته طبق دیتا شیت من پاسخ ماجول پس از ارسال هر دستور رو میخونم
                    خوب طبق Flowchart آیا LED سبز رنگ چشمک میزنه؟ باید اون LED در مرحله اول یکبار و در مرحله دوم دوبار چشمک بزنه. در ضمن دقت کنید که کامند ها رو پشت سر هم و بدون وقفه ارسال نکنید، با ارسال هر کدوم زمانی رو که در دیتاشیت نوشته بهش فرصت بدید تا اون کامند رو اجرا کنه(صفحه 7). همه Error ها رو هم بخونید، سعی کنید سنسور رو با شیشه شور تمیز کنید و انگشتتون هم عرق نکرده باشه. انگشتتون رو در زمان Enrollment نچرخونین.
                    اگر Enrollment درست انجام بشه شما باید پکت Enrollment Successful رو دریافت کنید، آیا این اتفاق میفته؟

دیدگاه

طبق اطلاعات صفحه 31 من فکر میکنم led ها هم با کامند کنترل میشوند
                      تمام پاسخهی برگشتی از ماجول بعد از هر دستور رو چک کردم .تا مرحله Merg همه چی درسته.در مرحله Merg خطای 10 برگشت داده میشه

Fail to merge (two fingerprints are not taken from the same finger) g

دیدگاه

طبق اطلاعات صفحه 31 من فکر میکنم led ها هم با کامند کنترل میشوند
                        تمام پاسخهی برگشتی از ماجول بعد از هر دستور رو چک کردم .تا مرحله Merg همه چی درسته.در مرحله Merg خطای 10 برگشت داده میشه

Fail to merge (two fingerprints are not taken from the same finger) g
                        ممکنه که تنظیمات سنسور درست نباشه، سعی کنید با Up/DownImage تصویر رو بیارید روی کامپیوتر و ببینید که مشکلی نداشته باشه، تصویر باید حداقل با قطر یک پیکسل بین Ridge ها و Valley ها فاصله داشته باشه که بعد از مونو شدن جهت مانیشیاها قابل تشخیص باشه. یکبار هم طوری تست بکنید که اصلا دستتون رو بر ندارید و هر دوبار یک حالت رو اسکن کنه، البته بیشتر فکر کنم از همون ایراد اولی باشه.

دیدگاه

آه حسابی کانفیوز شدم!
                          وقتی درخواست ارسال عکس رو میدم باید بلافاصله بعدش منتظر دریافت تصویر باشم؟
                          تصویر در قالب یک Pocket میاد ؟

دیدگاه

آه حسابی کانفیوز شدم!
                            وقتی درخواست ارسال عکس رو میدم باید بلافاصله بعدش منتظر دریافت تصویر باشم؟
                            تصویر در قالب یک Pocket میاد ؟
                            اول باید Enroll Image انجام بشه تا تصویر که همواره در حال تغییره، یک فریمش در بافر ذخیره بشه که ثابت بمونه و بشه باهاش کار کرد، بعد با Upload Image میشه بایت به بایت خوندش که هر بایت شامل دو پیکسل 4 بیتی هست، یعنی تصویر سیاه و سفید 16 رنگ که 0 به معنی سیاه و 15 به معنی سفید و بقیه اعداد بین این دو هستند، مثلا 8 میشه طوسی.

دیدگاه

ژوپیتر عزیز:
                              بلاخره تونستم اثر انگشت رو store وSearch کنم.
                              حالا در مرحله بعد میخوام Finger print رو glcd نمایش بدم
                              ولی سطر و ستون پیکسلها از کجا مشحص میشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X