اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابع در بیسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابع در بیسکام

آقای زوار از شما یک درخواست دارم و اون اینکه اگه میشه بهswstack , hwstack مقدار ندید و در عوض این دو خط
    رو به برنامه اضافه کنید :
    spl=0
    sph=2
    بعدش نتیجه رو ببنید آیا تو پرتئوس جواب میده یا نه
    نتیجه اش هر چی شد حتما بگید ممنون میشم

دیدگاه

دوستان عزیز به نظر من این خیلی مسئله مهمی هستش

چراکه خیلی ها که با بسکام کار میکنند و از این مسئله اطلاعی ندارند وقتی برنامشون رو کامپایل میکنند و در شبیه سازی جواب نمیگیرند فکر میکنند که مشکل از کامپایلر در حالی که میشه با تنظیم فضای داده این مساله رو
      حل کرد!
      خوب در 8051 مقدار sp برابر بود با حداکثر پرش در پرش *2
      حالا توی avr حداقل مقدار hwstack , swstack , همچنین framesize اللخصوص این آخری فرمولی نداره
      با این فریم سایز تا حالا ور رفتید مقدار پیشفرضش برابر با 40 هست مقدارش رو پایین بالا کنید ببینید برنامه تون توی پروتئوس با چه مشکلاتی برقرار میشه
      help بسکام میگه :
      While you can configure the Frame Size in Options, Compiler, Chip, it is good practice to put the value into your code. This way you do no need the cfg(configuration) file.

The $FRAMESIZE directive overrides the value from the IDE Options.

It is important that the $FRAMESIZE directive occurs in your main project file. It may not be included in an $include file as only the main file is parsed for $FRAMESIZE
      منظورش چیه ؟

دیدگاه

مثل اینکه اصلا هیچ توضیح دقیقی برای محاسبه حداقل مقدار برای swstack , hwstack , framesize
        وجود نداره !؟؟؟
        و باید با همون روش آزمون و خطا ، با تغییر پیاپی به مقدار حداقل برسیم :sad:

حالا من یک سوال دیگه دارم آیا تغییر اندازه هر کدوم از اینها بر حداقل مقدار دیگری تاثیر نداره ؟

دیدگاه

دوستان کسی در مورد این موارد نظری نداره ؟

در مورد کدویژن چی آیا باز هم فرمولی برای محاسبه حداقل مقدار فضای مورد نیاز برای موارد زیر موجود نیست : :sad:
          1. heap
          2.hardware stack
          3.data stack

دیدگاه

سلام
            یک سوال کوچولو از دوستان دارم :rolleyes:
            در کل این تابع ها به چه درد میخوره , اگر با یک مثال هم توضیح بدین که فهمیدنی باشه دیگه خیلی عالی میشه
            مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
              آقای زوار از شما یک درخواست دارم و اون اینکه اگه میشه بهswstack , hwstack مقدار ندید و در عوض این دو خط
              رو به برنامه اضافه کنید :
              spl=0
              sph=2
              بعدش نتیجه رو ببنید آیا تو پرتئوس جواب میده یا نه
              نتیجه اش هر چی شد حتما بگید ممنون میشم
              با سلام شرمنده دیر شد من اینجوری نوشتم اما جواب نداد اما با hwstack جواب داد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...