اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کسی میتونه این برنامه ساده رو واسم بنویسه ؟&#

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کسی میتونه این برنامه ساده رو واسم بنو

دقیقا همینطوره ولی باید برای هر حالت یک میکرو سوییچ بزاریم برای خط افقی - خط عمودی و دایره که بصورت دستی بشه اونا رو فعال کرد و تا زمانی که دکمه بعدی زده نشده توی همون حالت بمونه و از راست به چپ و از چپ به راست بره البته ابن برای سطر هستش برای ستون بالا و پایین هستش یک کلید هم برای اجرای کلی باید باشه که یکی یکی اجرا بشن و همون حالت اتو ماتیک رو داره

دیدگاه

پاسخ : کسی میتونه این برنامه ساده رو واسم بنویسه ؟&#

خوب باز این از دومی راحت تره فکر کنم
      ولی در کل به قول دوستمون که همون اول هم گفتند برنامه تون زیاد هم ساده نیست
      دلیلش اینه که با کمبود پورت مواجهه میشیم :angry:
      مگر این که برنامه به گونه ای تغییر بدیم از یککی از پورت ها مشترک استفاده کنیم این بهترین راهی بود که به ذهنم رسید :applause:
      یا این که از قطعات دیگری نیز استفاده کنیم مثال انکدر یا نمیدونم دیکدر سه به 8 و یا ....
      راههای دیگه ای هم باید بشه اونم که بایدفکر کنم
      به جان خودم برنامه تون ساده نیست گرچه سختم نیست
      مقداری در بارش فکر می کنم انشالله به نتیجه میرسم

یک سوال دیگه
      اشکال داره بپرسم این برنامه رو واسه چی میخوای و اصلا بدرد چی میخوره :eek:؟
      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

سلام

ممنون از لطفی که داری !!!!

اینو واسه دانشگاه میخوام یه استادی داریم از اول ترم تا الان هر 2 جلسه یک پروژه میخواست و این آخرین پروژه هستش که باید تحویل بدم اونا رو با کلی دردسر تحویلش دادم ولی این یکی رو باید حتما مونتاژ کنم بدشانسی ما اینه که خودش پروژه رو انتخاب میکنه و میگه حتما باید هیمن رو بسازید چیزی به عنوان اختیاری در اختیارمون نمیزاره در صورتی که خودش هنوز هیچی یادمون نداده از برنامه نویسی اینو اگه تحویلش بدم دیگه غمی تو زندگی ندارم

بازم از لطفت ممنون . فقط اگه برات مقدوره تا بعداز ظهر اکی کنی چون باید بشینم تا صبح مونتاژش کنم :cry:

دیدگاه

سلام برنامه رو نوشتم
          ولی فقط کلید اتوماتیکش کار می کنه بقیه ی کلید ها هنوز راه اندازی نشده
          اگر میخواین فعلا همینو بزارم
          براتون
          راستش ظهری خسته بودم رفتم خوابیدم
          الان برنامه رو تموم کردم ولی بازم میگم فقط کلید اتوماتیکش کار میکنه بقیه هنوز راه اندازی نشده خوب حالا بزارم یا نه
          یک مقداری داره کلید های دیگش اذیتم می کنه :angry:
          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

سلام اینم برنامه شما
            ولی فعلا فقط کلید اتوماتیکش کار می کنه که وصل پین 2 پورت سی است اینم لینکش :NO:
            http://my-zoo.persiangig.com/moshkelateamozeshe/128-ta-led-poroge.rar
            یکمی خستم باید استراحت کنم
            نمیدونم چرا من اینقدر تنبلم روزی 2 ساعت بیشتر نمیتونم بخونم بعدش هم خسته میشم :angry:

دیدگاه

سلام

خیلی لطف کردی

اگه اون کلید های دیگه هم راه بیفتن دیگه کاری نداریم منم میشینم برای مونتاژ مدار خدا کنه تا فردا صبح بتونم تکمیلش کنم :cry:

بازم ممنون

دیدگاه

سلام

داریوش جان تونستی اون مشکل رو حل کنی ؟؟؟ فقط همین مشکل کلید ها مونده

راستی واسه استفاده در عمل هم میشه بیشتر راهنمایی کنید لازم نیست از لچ استفاده کنیم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ava123
                  سلام

داریوش جان تونستی اون مشکل رو حل کنی ؟؟؟ فقط همین مشکل کلید ها مونده

راستی واسه استفاده در عمل هم میشه بیشتر راهنمایی کنید لازم نیست از لچ استفاده کنیم ؟؟؟

سلام الان دارم روی برنامه کار می کنم
                  توی شهر ما دات ماتریس گیر نمیاد و تا حالا نشده که باهاشون کار کنم
                  تا حالا هم با ال ای دی های زیاد کار نکرده ام
                  پس باورتون میشه اگر بگم نمیدونم لچ چیه ؟
                  آیا لچ همون بافره یا یک درایوره که باعث میشه جریان زیاد بشه ؟
                  این یکی از عهده ی من خارجه
                  ولی بزار الان اومدم دارم روی بقیه ی برنامه کار می کنم بلافاصله که به نتیجه رسیدم میزارم اگرم به نتیجه نرسیدم میرم میخوابم آخه دو روزه شروع کردم به خوندن واسه کارشناسی توی این دو روز هم بیشتر از 4 ساعت نخوندم باورت میشه یا نه انشالله که مینویسمش و میزارمش دانلود ش کنی .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz
                    پس باورتون میشه اگر بگم نمیدونم لچ چیه ؟
                    آیا لچ همون بافره یا یک درایوره که باعث میشه جریان زیاد بشه ؟
                    با درود . . .
                    این دونده های ماراتون رو دیدید وسط مسابقات یکی باهاشون میدوه و بهشون آب میده
                    حالا ما هم بی خبر از همه جا بپریم وسط تغذیه کنیم و یواشی بریم کنار :mrgreen:

احتمال زیاد با سری 74245 از بافرها کار کرده باشی و دیدی که با تغییر ورودی خروجی هم دقیقا تغییر میکنه.(1 باشه خروجی 1 میشه و اگه 0 باشه خروجی هم بدون تعارف 0 میشه)
                    لچ در اصل یه عملکرد در خروجی یه سری از بافرهاست و به این صورت عمل میکنه که شما به خروجی دسترسی دارید (از طریق پایه LE)و میتونید به خروجی فرمان بدید که تغییر نکنه و به حالت قبل بمونه. این کار توسط یه پایه بر روی بافر انجام میشه و تا زمانی که به اون پایه دستور ندید خروجی تغییر نمیکنه و به صورت پایدار باقی میمونه.

در کل بگم از نظر من یکی از شاهکارهای عملکرد بافرهاست. من خودم در بعضی از تابلوروان های کوچیک از نوع 573 استفاده میکنم و تاحالا مشکلی نداشتم.

دیگه تموم شد حالا بدو ادامه بده!!! :mrgreen:

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                    بدرود . . .

دیدگاه

سلام
                      اینم پروژه یه شما :NO: انشالله که مشکلی پیش نمیاد
                      http://my-zoo.persiangig.com/moshkelateamozeshe/poroje-abje.rar
                      فقط برنامه رو خوب نگاه کنید چون شاید 24 تا ال ای دی به جای 25 تا کافی باشه برنامه رو توی پروتوئوس خوب نگاه کن خوبه خوبه خوب
                      موفق باشید

دیدگاه

سلام

واقعا گل کاشتی سید مصطفی

ممنونم ازت از این همه لطفی که به بنده داشتی :nice:

خدا کنه بعداز مونتاژ مشکلی پیش نیاد :angry: الان در حال چیدمان ال ای دی ها هستم گیج شدم حسابی ...

بازم مممنونم :nice:

دیدگاه

سلام

با کلی التماس و خ ... مالی از استاد تا بعداز تعطیلی ها مهلت گرفتم برای مونتاژ دیشب که نرسیدم تکمیلش کنم توی نصب ال ای دی ها کپ کردم چون چیدمانشون خیلی مشکله

بازم ممنون از سید مصطفی عزیز

دیدگاه

این یک مدار داخلی دات ماتریسه خوب
                            بهترین کار اینه که شما پی سی بی این شکل و درست کنید و ال ای دی ها رو با سیم ببرید و وصل کنید اگر با این روش برین فکر نکنم زیاد مشکل باشه اینم تصویرش :NO:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X