سلام
من یه برنامه ای نوشتم که یک قسمتش مربوط به شمردن دور موتور می باشد .اما مشکل اینجاست که تا اینتراپت رو فعال میکنم تصاویر و نوشته های روی LCD به هم میریزه .دوستان منو راهنمایی کنن که الان 3 هفته هست که گیر کردم سر این مشکل .
خواهش میکنم راهنماییم کنید
من یه برنامه ای نوشتم که یک قسمتش مربوط به شمردن دور موتور می باشد .اما مشکل اینجاست که تا اینتراپت رو فعال میکنم تصاویر و نوشته های روی LCD به هم میریزه .دوستان منو راهنمایی کنن که الان 3 هفته هست که گیر کردم سر این مشکل .

کد:
$crystal = 16000000 $regfile = "m128def.dat" Config Graphlcd = 240 * 128 , Dataport = Portc , Controlport = Porta , Ce = 2 , Cd = 3 , Wr = 0 , Rd = 1 , Reset = 4 , Fs = 5 , Mode = 8 Config Timer1 = Counter , Edge = Rising Ddrd.6 = 0 Portd.6 = 1 Config Timer0 = Timer , Prescale = 1024 Enable Timer1 Enable Timer0 Enable Interrupts On Ovf1 Pulse_counter On Ovf0 GELARE '------------------- Dim Ar As Long , Br As Byte , Ir As Long Br = 0 Start Timer0 Cls Showpic 0 , 0 , Besm Wait 4 DO Locate 4 , 5 Lcd "frequency:" Locate 5 , 5 Lcd Ar ; " HZ" LOOP GELARE: Incr Ir If Ir > 30 Then Stop Timer0 Ar = Br * 65536 Ar = Ar + Counter1 Br = 0 Ir = 0 Counter1 = 0 Start Timer0 End If Return Pulse_counter: Incr Br Counter1 = 0 Return
دیدگاه