سلام:
دوست عزیز ورودتون رو به سایت تبرک میگم
لطفا فارس تایپ کنید
اگر ممکنه برنامه و فایل مربوط به پروتئوس رو قرار بدید تا دوستان راحت تر بتونن به شما کمک کنن
مهمترین دلیل وجود عدم دقت در مدار DS1307 به دلیل دقیق نبودن فرکانس کریستال ساعتیه که استفاده می کنید. سعی کنید یک کریستال دقیقتر تهیه کنید.
Amir Rahafrooz
Graduate Research Assistant
University of Denver
Department of Electrical and Computer Engineering
Denver, CO 80208
amir.rahafrooz@ieee.org
سلام
فکر نکنم مشکل تو کیفیت کریستال باشه. همه کریستالها و سایر قطعاتی که ما می خریم چینی هستند :mrgreen:
به نظرم نویز تغذیه باعث رانش فرکانس میشه. البته اتصال بدنه کریستال به منفی هم میتونه موثر باشه.
یه خازن 100 نانو به تغذیه DS بزنید. بسیار نزدیک این آی سی.
بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست
با درود . . .
منم دقیقاَ یه چنین مشکلی دارم. منتها بین 4 تا 5 ثانیه در روز. حتی برای کریستال با توجه به فرکانسش خازنهای 50p هم گذاشتم ولی نشد
مطمئن باشید که از نویز نیست چون من همه اون کارهای گفته شده + چند راه دیگه رو امتحان کردم . :smile:
بهتره ازpcf استفاده کنید شاید بهتر باشه...
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
هرچند که چیپ های ساعت رو طوری میسازن که دقیق هستن اما توی زمان طولانی ممکنه مقداری ساعت جلو بره یا عقب بیاد معمولا میشه با تعویض کریستال به دقت مطلوب رسید البته برد زیر کریستال باید اتصال به زمین باشه و یه سیم از روی کریستال رد شده و به زیر برد متصل بشه پایه های کریستال هم تا ممکنه به چیپ نزدیک بگیرید
کریستال کادو پیچ !!!
[img width=480 height=321]http://www.shanbe.ir/index.php?action=dlattach;topic=620.0;attach=2160[/img]
اما با تمام اینها باز هم ممکنه چند ثانیه در ماه ساعت جلو بره یا عقب بمونه
این راه حلی که اینجا میگم پیشنهاد خودم هست
شما مدت یکماه ساعت خودتون رو روشن بزارید بعد از یک ماه ببینید که چقدر ساعت جلو رفته یا عقب مونده مثلا اگه ساعت شما در یک ماه یک دقیقه جلو رفته بود اینکارو بکنید
توی برنامه کاری کنید که ساعت 12 هر شب ساعت رو دو ثانیه عقب بکشه یعنی ساعت رو خونده و وقتی شد 12:00:02 اونوقت اون رو به مقدار 12:00:00 ست کنید !!!
خوب اینجوری مقدار جلو یا عقب رفتن ساعت شما در روز اصلاح میشه و نمیزاره این اختلاف مرتبا بیشتر بشه
مسئله اینکه که ممکنه شما نتونید برای هر مدار 1 ماه صبر کنید تا ساعتشو رو بروز کنید
برای حل این مسئله شما برنامه رو جوری بنویسید که مثلا هر روز ساعت 12:00:30 شب مقدار X رو با ثانیه جمع بزنه ودر ساعت ست کنه X میتونه از 29 تا 30- باشه X رو قابل تنظیم بزارید مثلا بشه اونو کانفیگ کرد
اگر زمانی که ساعت شما جلو یا عقب میره کمتر از یک ثانیه هست اینکارو هر دو روز یا سه روز یکبار انجام بدین ! ;D
دیدگاه