اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار نمایشگر سطح صدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست مدار نمایشگر سطح صدا

این هم شماتیک و سورس مدار برای شما دوست عزیز :nice:
    شماتیک رو پیاده کنید و بعد کریستال میکرو رو روی 8 مگاهرتز داخلی قرار بدین و بعد به پایه 20 و 21 ولتاژ 5 ولت بدین و بقیش هم از روی شماتیک دنبال کنید .
    سون سگمنت ها هم از نوع کاتد مشترک هستند .
    http://up.iranblog.com/images/v1aqnkr6w9pf6lpr49s5.rar
    چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan18s
      ببخشید اطمینان داشته باشم مدار کار میکنه که پی سی بیش رو بزنم ؟؟؟؟
      و چطوری فایل Hex رو مستقیم با بیسکام باز کنم که روی آیسی بزنم ؟؟؟
      برای پروگرام کردن آیسی هم میتونید وارد برنامه بسکام بشین و یه فایل جدید باز کنید و بعد به قسمت Program و بعد به شاخه Send to chip و گزینه manual program رو بزنید و بعد در پنجره باز شده گزینه Load from file و پسوند intel hex رو انتخاب می کنید و بعد فایل HEX رو فراخوانی می کنید و بعد گزینه auto program chip رو بزنید و صبر کنید تا پروگرام بشه .
      قبل از ساخت PCB بهتره اول روی برد برد مدار رو تست کنید و در صورت اشکال اون رو باهم رفع کنیم . البته فکر نمی کنم که مشکلی پیش بیاد .

نوشته اصلی توسط sasan18s
      سلام ...
      واقعا ازت ممنونم ......
      ببخشید فقط این سون سگمنت ها از بالا به پایین a , b , ... هستند ؟
      راستی پاسخم رو هم ندادید ... من چطوری بیسکام AVR رو در حد حرفه ای یاد بگیرم ؟؟؟
      در مورد یادگیری میکرو هم بهتره از آموزش های AVR همین سایت استفاده کنید و بعد از چندتا برنامه به کتاب های انتشارات نص و کانون نشر علوم مراجعه کنید . اگه هم می خوایید بیسیک یاد بگیرید می تونید به کتاب معروف غلی کاهه مراجعه کنید .

بله . پایه های سون سگمنت به ترتیب از بالا به پایین هستند .

آند مشترک تصحیح شد .

دیدگاه

ببخشید آند مشترک هست یا نه ؟؟؟ اگر هست باید ان منفی ها رو به جای زمین به 5 ولت وصل کنم درسته ؟
        طراحی برد و شماتیک و برنامه نویسی پروژه شما با هزینه اندک پذیرفته میشود ...برای سفارش پیغام خصوصی بدید ...

دیدگاه

ممنون متوجه شدم .... کریستال میکرو رو روی 8 مگاهرتز داخلی چطور قرار بدم .... اونجا چندتا به همین نام داره ..؟؟؟
          طراحی برد و شماتیک و برنامه نویسی پروژه شما با هزینه اندک پذیرفته میشود ...برای سفارش پیغام خصوصی بدید ...

دیدگاه

توی قسمت فیوزبیت ها جلوی عبارت KLA987 به طور پیش فرض گزینه 1 مگاهرتز فعال هست کافی که اونرو به 8 مگاهرتز که چندتا گزینه بعد از اون 1 مگاهرتز هست ، تغییر بدی . در صورتی هم که خواستی از کریستال خارجی استفاده کنی میتونی کریستال رو به میکرو وصل کنی و توی همون قسمت KLA987 آخرین گزینه رو انتخاب گنی .

دیدگاه

سلام دوست عزیز من مدار رو بستم ولی حالا یکی از سون سگمنت ها روشنه و یکسره چشمک میزنه و نمیدونم چیکارش کنم ممنون میشم کمک کنید ....

دیدگاه

راستی اینم بگم که اعداد در هم و بر همی رو با سرعت نشون مید ه...
                ولوم هم زیاد تاثیر تو کارش نداره ...

دیدگاه

من همین الان مدار رو بستم و داره به خوبی جواب میده .
                  به این نکات یه بار دیگه توجه کنید :
                  1- سون سگمنتها از نوع کاتد مشترک هستند . در نتیجه باید پایه مشترک اونها رو پیدا کنید و به زمین وصل کنید.
                  2- پایه 20 و 21 با هم به ولتاژ 5 ( دقیق ) و بدون ریپل وصل بشه
                  3- پایه ADC نباید با صدا در ارتباط باشه .
                  4 - در صورت امکان از یه پتانسیومتر به صورت آزمایشی استفاده کن .

دیدگاه

دوست عزیزم میتونی یک عکس برام بزاری ببینم ؟
                    راستی مشکل اصلی من این تنظیم کریستال داخلی و 5 ولت بود داشتم 5 دقیقه پیش درستش میکردم که بد شانسی اوردم و با یک اتصالی کوچک آی سیم سوخت ....
                    راستی دوست من , من یک مدار ولوم برای آمپلی فایرم ساختم که باس و تریبلو .... رو داره و استریو هم هست ولی ولوم پتتانسیومتراش مونو هستن که خیلی جالبه بنظرتون میشه ولوم صدا رو به جاش یک ولوم استریو بزارم و ADC رو به پایه های آزادش بدم ...؟؟؟؟

دیدگاه

راستی بنظرتون میتونیم یک مداری هم درست کنیم که اکولایزر مثل اکولیزر مدایپلیر(BARS ) روی ال سی دی نشون بده ؟

دیدگاه

گوشی من قادر به عکس برداری نیست . ولی تا بعد از ظهر اگه گوشی دوربین دار به پستم خورد حتما برات عکس میگیرم .

در رابطه با پتانسیومتر هم باید بگم اگه از نوع مونو استفاده کنید و صدا رو بهش بدین و پایه ADC رو بهش وصل کنید . سون سگمنت ها مدام دچار تغییر میشن و چون می خواییم که به صورتی خطی صدا و حجم نمایش داده بشه بهتره که از ولوم استریو استفاده کنی و به جای وصل کردن صدا به محور دوم اون . ولتاژ 5 رو بدی و بعد پایه وسط رو به میکرو بدی . محور دوم هم که مربوط میشه به صدا .
                        من خودم توی خونه یه آمپلی داشتم که حجم صدا رو روی بارگراف نشون میداد و به همین دلیل برای هر کانال آمپلی یه پتانسیومتر استریو گزاشته بودم .

برای نمایش صدا به صورت مولفه اکولایزر گرافیکی هم میشه یه کارایی کرد ولی باید از فیلتر های صوتی استفاده کنی و بعد دوباره بدی به میکرو و بعد هم روی ال سی دی نمایش بدی .

دیدگاه

آقای OutLandish992 اگر شما و یا یکی دیگر از مهندسان ECA بتونن این بخش اکولایزر گرافیکی رو راه بندازن که خیلی عالی میشه .....

دیدگاه

اتفاقا من این مدار رو با 10 تا فیلتر طراحی کردم و رو در صندوق عقب ماشین رفیقم نصب کردم (پژو 405) این مدار دارای 10 ستون و هر ستون هم با دو تا بارگراف روشن میشد یعنی 2 تا 10 تایی . برای هر بارگراف هم یه آیسی LM3914 ( اون چیزی که الان تو ذهنمه . نمیدونم اسم آیسی درست هست یا نه ) . پس شد 20 تا آیسی . رفیقم هر وقت تو عروسی و کل بازی در صندوق باز میکرد تا سر و صدا راه بندازه . مدار ما هم روشن میشد و با صدا بالا و پایین میشد . فرکانس فیلتر ها هم از 80 هرتز شروع میشد و تا 8 کیلوهرتز میرفت .
                            حیف که این موضوع واسه 3 سال پیشه و رفیقمون 2 تا ماشین عوض کرده . والا عکس هم میزاشتم . :nice:

دیدگاه

سلام مجدد من مدار نمایشگر سطح صدا رو دوباره ساختم این دفعه مثل قبل خاموش و روشن نمیشه ولی مشکل اینه که با پتانسیومتر نتونستم راش بندازماگر راه حلی دارید بگید .....
                              راستی مدار نمایشگر هم اگه بتونید یک شماتیک بهم بدید خیلی ممنون میشم ....

دیدگاه

برای راه اندازی پتانسیومتر کافیه که پایه اول رو به 5 ولت و پایه سوم رو به زمین وصل کنید و سر وسط رو به میکرو بدین .
                                من یه ولوم استریو پیدا کردم و وصل کردم به مدار و مشکلی پیش اومد . مشکل هم نویز ADC بود که اگه شما هم این یه قسمت رو به مدار اضافه کنید . مدار دیگه عالی میشه .
                                شماتیک واسه نمایشگر ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X