اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیمر دیجیتال با نمایشگر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دیمر دیجیتال با نمایشگر

خازن هزار تا کاربرد داره؛ برای گرفتن ریپل موج سینوسی؛ گرفتن نویز؛ کمک جریان دهی به مدار؛ و به همون ترتیب که شما فرمودید؛ برای کاهش بار سلفی :read:؛

حالا چرا بهتون برمیخوره؟ من که فقط جواب سوالهاتون را دادم :rolleyes:
    نهایتا خودمم میدونم که مربوط به زمانبندیه, چه زمانهایی باید بدم؟
    با کریستال 1Mhz و تاخیر WaitUs 100
    ?! :angry:
    Reveng will surely come... Your hard time are ahead
    // - - - - - - - - - -
    برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
    // - - - - - - - - - -
    اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
    // - - - - - - - - - -

دیدگاه

با درود دوباره به همه دوستان

داشتم برای یکی از طرحهام PCB طراحی میکردم ، که برام سوال پیش اومد ، وقتی از 7 سگمنت استفاده میکنیم ، کدوم تیپ 7سگمنت نیاز به اضافه کردن مقاومت نداره؟ کاتد یا آند مشترک؟
      یه جایی خونده بودم ، پورت avr خودش در یکی از حالات بالا یا پایین ، بصورت داخلی محدود شده هست و در صورت وصل شدن به LED نیاز به مقاومت نداره.
      حالا یادم نیست در حالت ، set بود یا reset ؟
      اگه راهنمایی بفرمایید ، ممنون میشم.

دیدگاه

سلام به همه این پروژه اصلا کار نمی کنه الکی و وقت خودتون رو هدر ندید من خودم برنامه رو از اول نوشتم هر کس خواست پیام خصوصی بده
        www.andishmandan-javan.com
        گروه الکترونیک واتس اپ 09140710365 پیام بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidreza1378
          سلام به همه این پروژه اصلا کار نمی کنه الکی و وقت خودتون رو هدر ندید من خودم برنامه رو از اول نوشتم هر کس خواست پیام خصوصی بده
          سلام نوش دارو پس از مرگ سهراب...

یادش بخیر . این پستها واسه 4 سال پیشه. :sad:
          Reveng will surely come... Your hard time are ahead
          // - - - - - - - - - -
          برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
          // - - - - - - - - - -
          اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
          // - - - - - - - - - -

دیدگاه

با سلام و وقت بخیر
            من دقیقا این مدار مد نظرم هست ولی میخوام با کمک ۷ سگمنت مقدار توان رو نمایش بدم .ممکنه تو این زمینه راهنمایی کنید ممنون
            نوشته اصلی توسط feredi نمایش پست ها
            با درود خدمت دوستان
            طرح یه دیمر دیجیتال رو توی یه سایت خارجی پیدا کردم. البته دقیقا همین طرح رو ، بدون کوچکترین تغییری توی یه سایت داخلی هم ، دیدم. چون نمیدونم کدومشون اول طراحیش کردند ، بخاطر حمایت هموطنمون ، اون سایت داخلی رو مرجع قرار میدم.

کد:
            $regfile = "m8def.dat"
            $crystal = 4000000

Config Pinb.1 = Output    ' Gate Triac
            Config Pind.7 = Input     ' Key Up
            Config Pinb.0 = Input     ' Key Dn

Config Int0 = Rising
            On Int0 Int0_int

Enable Interrupts
            Enable Int0

Dim E As Eram Byte
            Dim B As Byte
            Dim D As Byte

If E > 9 Then E = 9
            B = E
            D = 0
            Set Portb.1

Do
              If Pind.7 = 0 Then
                If B > 1 Then Decr B
                Waitms 10
                E = B
              End If

If Pinb.0 = 0 Then
                If B < 9 Then Incr B
                Waitms 10
                E = B
              End If
            Loop
            End 'end program

Int0_int:

Set Portb.1
            For D = 0 To B
              Waitus 200 
            Next D
            Reset Portb.1

Return
            من این مدار رو بستم ، بخوبی کار میکنه. فقط دوتا تغییر کوچولو تو متن برنامش اعمال کردم که کارش بهتر شد. برای کامل تر شدن طرح باید دوتا قسمت اساسی بهش اضافه بشه.
            1- کلید روشن و خاموش
            2- اضافه کردن یه 7segment برای نشان دادن درصد هدایت موج

طرز کار این برنامه اینطوریه که بعد از هر بار استفاده از کلیدها ، مقدار جدید در eeprom ذخیره میشه و با قطع شدن برق نیاز به تنظیم مجدد نیست. میخوام با اضافه کردن یه کلید ، بدون اینکه نیاز به قطع برق کل مدار باشه ، فقط خروجی قطع بشه و با فشار مجدد اون کلید ، دوباره خروجی فعال بشه و همون مقدار قبل از خاموش شدن رو داشته باشه. یعنی با خاموش و روشن شدن ریست نشه.

برای نمایشگر هم ، حتما از 7segment استفاده کنیم تا از دور هم قابل خواندن باشه.
            این برنامه توی 10 پله توان رو کنترل میکنه. اگه از یه 7segment یک رقمی استفاده بکنیم با حساب کردن عدد صفر ، میتونیم با همین یک رقم هم 10 حالت خروجی رو نشون بدیم. البته resolution با 10 پله خیلی بالا نیست ولی خوب کار رو انجام میده. من با تغییری که توی برنامه دادم ، با 100 پله توان رو کنترل میکنم ، که خیلی بهتر شده و تغییرات بصورت کاملا هموار انجام میشه. ولی در اینصورت باید با 7segment دورقمی میزان توان رو نشون بدیم. این دیگه بستگی به نظر دوستان داره.
            لطفا شما فقط تغییرات رو بنویسید ، برنامه جدیدتون رو خودم عملا تستش میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.
            با سپاس
            دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

با سلام و وقت بخیر
            من دقیقا این مدار مد نظرم هست ولی میخوام با کمک ۷ سگمنت مقدار توان رو نمایش بدم .ممکنه تو این زمینه راهنمایی کنید ممنون
            نوشته اصلی توسط feredi نمایش پست ها
            با درود خدمت دوستان
            طرح یه دیمر دیجیتال رو توی یه سایت خارجی پیدا کردم. البته دقیقا همین طرح رو ، بدون کوچکترین تغییری توی یه سایت داخلی هم ، دیدم. چون نمیدونم کدومشون اول طراحیش کردند ، بخاطر حمایت هموطنمون ، اون سایت داخلی رو مرجع قرار میدم.

کد:
            $regfile = "m8def.dat"
            $crystal = 4000000

Config Pinb.1 = Output    ' Gate Triac
            Config Pind.7 = Input     ' Key Up
            Config Pinb.0 = Input     ' Key Dn

Config Int0 = Rising
            On Int0 Int0_int

Enable Interrupts
            Enable Int0

Dim E As Eram Byte
            Dim B As Byte
            Dim D As Byte

If E > 9 Then E = 9
            B = E
            D = 0
            Set Portb.1

Do
              If Pind.7 = 0 Then
                If B > 1 Then Decr B
                Waitms 10
                E = B
              End If

If Pinb.0 = 0 Then
                If B < 9 Then Incr B
                Waitms 10
                E = B
              End If
            Loop
            End 'end program

Int0_int:

Set Portb.1
            For D = 0 To B
              Waitus 200 
            Next D
            Reset Portb.1

Return
            من این مدار رو بستم ، بخوبی کار میکنه. فقط دوتا تغییر کوچولو تو متن برنامش اعمال کردم که کارش بهتر شد. برای کامل تر شدن طرح باید دوتا قسمت اساسی بهش اضافه بشه.
            1- کلید روشن و خاموش
            2- اضافه کردن یه 7segment برای نشان دادن درصد هدایت موج

طرز کار این برنامه اینطوریه که بعد از هر بار استفاده از کلیدها ، مقدار جدید در eeprom ذخیره میشه و با قطع شدن برق نیاز به تنظیم مجدد نیست. میخوام با اضافه کردن یه کلید ، بدون اینکه نیاز به قطع برق کل مدار باشه ، فقط خروجی قطع بشه و با فشار مجدد اون کلید ، دوباره خروجی فعال بشه و همون مقدار قبل از خاموش شدن رو داشته باشه. یعنی با خاموش و روشن شدن ریست نشه.

برای نمایشگر هم ، حتما از 7segment استفاده کنیم تا از دور هم قابل خواندن باشه.
            این برنامه توی 10 پله توان رو کنترل میکنه. اگه از یه 7segment یک رقمی استفاده بکنیم با حساب کردن عدد صفر ، میتونیم با همین یک رقم هم 10 حالت خروجی رو نشون بدیم. البته resolution با 10 پله خیلی بالا نیست ولی خوب کار رو انجام میده. من با تغییری که توی برنامه دادم ، با 100 پله توان رو کنترل میکنم ، که خیلی بهتر شده و تغییرات بصورت کاملا هموار انجام میشه. ولی در اینصورت باید با 7segment دورقمی میزان توان رو نشون بدیم. این دیگه بستگی به نظر دوستان داره.
            لطفا شما فقط تغییرات رو بنویسید ، برنامه جدیدتون رو خودم عملا تستش میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.
            با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X