اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خواندن اعداد توسط مادون قرمز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خواندن اعداد توسط مادون قرمز

نوشته اصلی توسط aliila
    نه بارکد عکس نمی گیره
    اون با ارسال نور لیز ( حالت جاروب به عرض مثلا 5 سانت ) و بازگشتن یا بازنگشتن نور عرض نوارهای سیاه را محاسبه میکنه و طبق استاندارد ها اعداد بارکد را محاسبه می کنه
    شما به پردازش تصویر نیاز داری
    در ضمن این کار را برای چی می خواهی انجام دهی شاید راه حل مناسب تری باشه ؟
    من یک وسیله دارم که به این صورت نمایش می ده و می خوام مقدارش را بگیرم و پردازش روی اون عدد انجام بدم....
    برای پردازش تصویر باید از دوربین استفاده کنم یا راه ساده تری هم هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
      یعنی میخوای واسه هر ماشین قدیمی یدونه سیستم بزاری فقط برای دیجیتال کردن کیلومتر!!!؟؟؟
      شما اگه بگی واسه چی میخوای راحت تر هست انجامش
      نشان دادن کارکرد ماشین؟ چه مدل هایی؟ یه مقدار بیشتر توضیح بده
      من ماشین را مثال زدم می تونه هر وسیله ای باشه من اون دستگاه سنجشی که در اختیار دارم این جوری نتیجشو نمایش می ده و می خوام اونو بدون هیچ دستکاری در وسیله بخونم...همین

دیدگاه

مثل اینکه کارتون خیلی محرمانه است !!! :icon_razz:
        اگه دیدی میتونید یکم بیشتر توضیح بدید شاید راه بهتری موجود باشه!!!
        در مورد پردازش تصویر هم میشه با دوربین یه عکس از اون عدد ها گرفت و سپس در کامپیوتر الگوریتم های تشخیص عدد را پیاه کرد .
        practice make perfect

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nta_xyz
          من یک وسیله دارم که به این صورت نمایش می ده و می خوام مقدارش را بگیرم و پردازش روی اون عدد انجام بدم....
          برای پردازش تصویر باید از دوربین استفاده کنم یا راه ساده تری هم هست؟
          برای تشخیص اعداد در تصویر با OCR میشه راحت اعداد رو استخراج کرد مخصوصا اگه محل مشخصی در تصویر داشته باشند، رنگشون ثابت باشه و چرخش هم نداشته باشند. اگه شما قصد دستکاری سیستم قدیمی رو ندارید و میخواید سیستم جدید همزمان در کنار سیستم قدیمی کار کنه، حتما راه حلهایی برای انجامش هست، کافیه اطلاعات دقیق تری قرار بدید تا جواب دقیق تری هم بگیرید.

موفق باشید.
          اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soroosh.m
            مثل اینکه کارتون خیلی محرمانه است !!! :icon_razz:
            اگه دیدی میتونید یکم بیشتر توضیح بدید شاید راه بهتری موجود باشه!!!
            در مورد پردازش تصویر هم میشه با دوربین یه عکس از اون عدد ها گرفت و سپس در کامپیوتر الگوریتم های تشخیص عدد را پیاه کرد .
            هیچ کار محرمانه ای نیست نمی دونم دوستان به جای حل صورت مسئله حاشیه پردازی می کنن...یک دستگاه مربوط به یک آزمایشگاست که من خودم هم دقیقا نمی دونم کارش چی هست فقط از من خواسته شده بدون دستکاری وسیله اطلاعاتش را مانیتور کنم..همین...چیزی که من دیدم دقیقا شبیه کیلومتر ماشین بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ژوپیتر
              برای تشخیص اعداد در تصویر با OCR میشه راحت اعداد رو استخراج کرد مخصوصا اگه محل مشخصی در تصویر داشته باشند، رنگشون ثابت باشه و چرخش هم نداشته باشند. اگه شما قصد دستکاری سیستم قدیمی رو ندارید و میخواید سیستم جدید همزمان در کنار سیستم قدیمی کار کنه، حتما راه حلهایی برای انجامش هست، کافیه اطلاعات دقیق تری قرار بدید تا جواب دقیق تری هم بگیرید.

موفق باشید.
              امکانش هست در مورد ocr بیشتر توضیح بدین ممنون...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nta_xyz
                امکانش هست در مورد ocr بیشتر توضیح بدین ممنون...
                Optical Character Recognition نوعی بازخوانی نوشتار از تصویر هست که روشهای متعددی برای تشخیص حروف و اعداد براش وجود داره و برای ابتدای کار، مثلا در یک روش محل حروف رو مشخص کرده(به صورت یک مستطیل دور تا دور هر حرف) و بعد با سگمنت کردن هر حرف و مقایسه شباهت با دادهای قبلی که به سیستم آموزش داده شده، حرف یا عدد موردنظر قابل تشخیصه، بعد با نوع نوشتار، مثلا نوشتار پلاک خودرو، متوجه میشن که آیا نوشتاری که تشخیص داده شده از ترتیب عدد و حروف مشخصی برای پلاک خودرو برخوردار هست یا نه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ژوپیتر
                  Optical Character Recognition نوعی بازخوانی نوشتار از تصویر هست که روشهای متعددی برای تشخیص حروف و اعداد براش وجود داره و برای ابتدای کار، مثلا در یک روش محل حروف رو مشخص کرده(به صورت یک مستطیل دور تا دور هر حرف) و بعد با سگمنت کردن هر حرف و مقایسه شباهت با دادهای قبلی که به سیستم آموزش داده شده، حرف یا عدد موردنظر قابل تشخیصه، بعد با نوع نوشتار، مثلا نوشتار پلاک خودرو، متوجه میشن که آیا نوشتاری که تشخیص داده شده از ترتیب عدد و حروف مشخصی برای پلاک خودرو برخوردار هست یا نه.
                  از توضیح واضح و خوبت ممنون دوست من...من می تونم این کار رو توی c# انجام بدم...شما خودت انجام دادی؟

دیدگاه

دوست عزیز برای یادگرفتن الگوریتم های شناسایی اعداد این را توی گوگل سرچ کنید :
                    number detection algorithm
                    چیز های جالبی داره
                    موفق باشید
                    practice make perfect

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nta_xyz
                      از توضیح واضح و خوبت ممنون دوست من...من می تونم این کار رو توی c# انجام بدم...شما خودت انجام دادی؟
                      بله، اگه خوب مطالعه کنید و مراحل کار رو خوب درک کنید به هر زبانی که بهش مسلط تر هستید میتونید به راحتی بنویسیدش.
                      بله من خودم برای LPR که تشخیص پلاک هست روی FPGA به زبان VHDL نوشتم، البته خیلی از نظر پیاده سازی متفاوت بود ولی ساختارش همونجوری بود که نوشتم.

شاید اینها هم مفید باشند:

http://www.codeproject.com/KB/dotnet/simple_ocr.aspx
                      http://www.codeproject.com/KB/recipes/UnicodeOCR.aspx

موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X