اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش طراحی فونت فارسی برای LCD KS108

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روش طراحی فونت فارسی برای LCD KS108

اوکی دوزاریم افتاد

البته گفتم خودم هم همین کار رو میکردم ولی برام جالب بود استفاده از تیبل MAP کارش چیه.

ما برای این کار تیبل نمینوشتیم برای همین حجم برنامه یکم بیشتر میشد.

ممنون از اطلاعاتی که در اختیار دوستان قرار میدید :nerd:

دیدگاه

این همه 255 تا کد اسکی و حروفش

تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
      به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
        این هم یه فیلم شرمنده فقط کمی هجمش بالاست

http://www.4shared.com/video/hgwjffXh/New_-_MVI_0003.html

یه چند تا عکس میزارم تا بهتر متوجه بشین

سلام
        جناب مهندس اسدی در مرحله اول خیلی خیلی تشکر میکنم بابت ایجاد این تاپیک و انتقال مطالب مفیدتون به اعضای انجمن :applause:

فیلمی که در ابتدای تاپیک در مورد برد اسانسور قرار دادید و در مورد فونت فارسی توضیح دادید رو دیدم کارتون فوق العادست

LCD که استفاده کردید و عکس هاشو پیوست کردید سایرش چقدر هست 64*128 هست ؟

یک نکته بسیار مهمی که شما در فونت هاتون رعایت کردید و در کلیپ هم به ان اشاره میکنید فاصله بین حروف ها هست مثلا اشاره کردید " بین هر حروف تاحروف بعدی 1 پیکسل هست و همین امر باعث میشه بتوان در یک سطر چند تا کلمه رو نوشت " .حالا سوال اینجاست .شما زمانیکه میخاستید فونت رو طراحی کنید این مسائل رو مدنظر گرفتید یا اینکه تو برنامه نویسی این کار ضورت میگیره.؟

متشکرم

یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
          سلام
          جناب مهندس اسدی در مرحله اول خیلی خیلی تشکر میکنم بابت ایجاد این تاپیک و انتقال مطالب مفیدتون به اعضای انجمن :applause:

فیلمی که در ابتدای تاپیک در مورد برد اسانسور قرار دادید و در مورد فونت فارسی توضیح دادید رو دیدم کارتون فوق العادست

LCD که استفاده کردید و عکس هاشو پیوست کردید سایرش چقدر هست 64*128 هست ؟

یک نکته بسیار مهمی که شما در فونت هاتون رعایت کردید و در کلیپ هم به ان اشاره میکنید فاصله بین حروف ها هست مثلا اشاره کردید " بین هر حروف تاحروف بعدی 1 پیکسل هست و همین امر باعث میشه بتوان در یک سطر چند تا کلمه رو نوشت " .حالا سوال اینجاست .شما زمانیکه میخاستید فونت رو طراحی کنید این مسائل رو مدنظر گرفتید یا اینکه تو برنامه نویسی این کار ضورت میگیره.؟

متشکرم

با سلام

این مورد هم در طراحی فونت و هم در برنامه نویسی باید مد نظر قرار بگیره

به همین سادگی :nice:
          تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
          به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

استاد گرامی آقای اسدی روش طراحی فونت رو طوری استادانه مبهم توضیح دادند که همه فهمیدند که ایشون استادند ولی خیلی ها هم از جمله حقیر روش ایشون رو نفهمیدند ! این دوست عزیز با جملاتی نظیر اینکه "من که توضیح دادم" تاکید کردند که ایشون استادند و بقیه خیلی مونده استاد بشن . از هر دوست عزیزی که روش ایشون رو فهمید تقاضا میکنم واضحتر استفاده از جدول MAP رو برای اونایی مثل من که کمی دیرآموز! هستند توضیح بده. قبلا از همه دوستان خصوصا استاد اسدی سپاسگزارم. راستش من همین جمله ایشون رو نفهمیدم که گفتن ((حالا کل کار اینه که کد هگز یکی یکی حروف جملتون رو ضرب در چهار کنید و با عدد 127 جمع کنید حالت حرف رو تشخیص بدی (بفهمی کدوم یکی از اون چهارتاست) بعد با خوندن 8 بایت از جدول فونتمون با ابتدای عددی که از توی جدول MAP در اوردیم روی LCD نمایش بدیم))

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X