اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاربرد چند دستور c

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کاربرد چند دستور c

TCNT0-TCCR0-OCR0-ICR1H-ASSR-MCUCR-TIMSK-UCSRB-ACSR-SFIOR-ADCSRA-SPCR-TWCR-#asm("sei&quot

سلام
    کسی میتونه فقط بگه اینا چین کاربردشون چیه؟
    همین
    مرسی

پاسخ : کاربرد چند دستور c

دوست عزیز اینها ریجستر های میکرو هستند
    تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
    تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

دیدگاه

مرسی
      من برنامه ای رو از همین انجمن دانلود کردم اما این قسمتهاش واسم نا مفهوم بود
      این برنامه http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://engrostami.persiangig.com/matris-mojtaba.rar
      در این تاپیک http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51661.0

دیدگاه

دوست عزیز اینها رجیستر های مربوط به تایمر ها هستند و یه دستور اسمبلی هم مربوط به وقفه ها وجود داره .
        من برنامه را دیدم توی اون از تایمر 0 استفاده شده بود .
        اگه بیشتر کمک خواستید یا اگه خواستید دقیقا بدونید هر کدوم چی هستند بگید ما در خدمتیم
        practice make perfect

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soroosh.m
          دوست عزیز اینها رجیستر های مربوط به تایمر ها هستند و یه دستور اسمبلی هم مربوط به وقفه ها وجود داره .
          من برنامه را دیدم توی اون از تایمر 0 استفاده شده بود .
          اگه بیشتر کمک خواستید یا اگه خواستید دقیقا بدونید هر کدوم چی هستند بگید ما در خدمتیم
          بله من هم نیاز دارم که بدونم دقیقا خط به خط کد ها چیکار میکنن
          مرسی

دیدگاه

اول بگم که تایمر صفر یک رجیستر به نام TCNT0 دارد که 8 بیتی است و مقدار تایمر در ان ذخیره میشود . در اول این برنامه یک اینتراپت وجود دارد که هنگامی که مقدار تایمر به 255 میرسد و سرریز میشود این وقفه فعال میشود . در این اینتراپت از رجیستر TCCR0 استفاده شده بود که رجیستر وضعیت این تایمر است و با صفر کردن مقدار ان تایمر غیر فعال میشود .
            اخر برنامه مقدار TCCR0 برابر 2 شده یعنی فرکانس کاری میکرو هرچی باشه تقسیم بر 8 شده و به تایمر اعمال میشود .
            بقیه ی رجیستر ها هم مقدار 0 دارند و اهمیتی ندارند .
            ACSR هم ماله مقایسه کننده انالوگه .
            موفق باشید :smile: .

practice make perfect

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soroosh.m
              اول بگم که تایمر صفر یک رجیستر به نام TCNT0 دارد که 8 بیتی است و مقدار تایمر در ان ذخیره میشود . در اول این برنامه یک اینتراپت وجود دارد که هنگامی که مقدار تایمر به 255 میرسد و سرریز میشود این وقفه فعال میشود . در این اینتراپت از رجیستر TCCR0 استفاده شده بود که رجیستر وضعیت این تایمر است و با صفر کردن مقدار ان تایمر غیر فعال میشود .
              اخر برنامه مقدار TCCR0 برابر 2 شده یعنی فرکانس کاری میکرو هرچی باشه تقسیم بر 8 شده و به تایمر اعمال میشود .
              بقیه ی رجیستر ها هم مقدار 0 دارند و اهمیتی ندارند .
              ACSR هم ماله مقایسه کننده انالوگه .
              موفق باشید :smile: .
              ممنونم متوجه شدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X