اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژر باطری ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : شارژر باطری ماشین

نوشته اصلی توسط sinsinati
    آقا سلام
    یه سوال داشتم

وقتی pwm رو میدیم به ماسفت اونوقت برای یک مدت ماسفت روشنه و برای یک لحظه خاموشه.بستگی به عرض پالس داره. حالا من اگه بخوام ولتاژ دوسر باتری رو بخونم مثلا یک لحظه 14 ولته که دارم بهش میدم تا شارژ بشه و یک لحظه صفره! چطوری ولتاژ مناسب رو بدم به باتری و نیز اونرو بخونم؟
    جریان هم همینطوره دیگه. یه لحظه صفره لحظه بعد مثلا 2 آمپره. نمی دونم باید متوسط بگیریم یا چه کنیم نمیدونم!
    اینو جواب بدین من سوالات دیگه ای هم دارم...ممنون
    نه دوست من این طور نیست فرکانس pwm خیلی بیشتر از چیزیه که شما بتونی به این شکل اندازه بگیری ولی اگر چیزی که میگی در عمل باشه میتونی برای ورودی های ولتاژ و جریانت یه خازن 10uf بزاری
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

پاسخ : شارژر باطری ماشین

با درود . . .
      ما بالاخره نفهمیدیم باطری هنگام خالی شدن جریانش میاد پایین یا ولتاژش؟؟؟ بالاخره کدومو چک کنیم؟؟؟
      منظورم همین باطری ها 70 آمپری ماشین هاست
      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

از جوابتون ممنون.
        یه سوال دیگه داشتم:
        اگه عرض پالس مثلا باشه 50% یعنی هم ولتاژ منبع تغذیه و هم جریان منبع تغذیه به اندازه نصف مقدار خودش به مصرف کننده یا باتری میرسه.درسته؟
        منظورم اینه که توان اعمالی، عملا نصف شده یا یک چهارم شده یا اصلا فرقی نمی کنه؟
        این سوال واسه اینه که من میخوام علاوه بر تنظیم ولتاژ در خروجی برای شارژ باتری، به ماکزیمم توان ممکن صدمه ای وارد نشه.آیا با این روش از توان کم میشه؟ روش دیگه ای هست که این طور نباشه؟

ببخشید از یه سوال بیشتر شد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
          با درود . . .
          ما بالاخره نفهمیدیم باطری هنگام خالی شدن جریانش میاد پایین یا ولتاژش؟؟؟ بالاخره کدومو چک کنیم؟؟؟
          منظورم همین باطری های 70 آمپری ماشین هاست

کسی نمیدونه؟؟؟
          یه باتری سربی اسیدی در هنگام خالی شدن کدوم مولفه اش شروع به کاهش میکنه که با چک کردنش بشه فهمید داره خالی میشه؟؟؟
          درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
          بدرود . . .

دیدگاه

کسی نمیدونه؟؟؟
            یه باتری سربی اسیدی در هنگام خالی شدن کدوم مولفه اش شروع به کاهش میکنه که با چک کردنش بشه فهمید داره خالی میشه؟؟؟
            باتری سرب اسید وقی شارژ هست هر سلولش حدود 2 ولت و وقتی دشارژ میشه ولتاژش به مقدار کمی افت میکنه(هر سلول به 1.7 الی 1.85 ولت میرسه).جریان دهیش کم میشه، جریان کشیش نسبتا زیاد میشه.
            باتری نیکل کادمیوم وقتی شارژه هر سلول 1.2 ولت و وقتی دشارژ میشه افت ولتاژ زیادی پیدا میکنه.(هر سلول به 1 الی 1.14 ولت میرسه)تا حدود 20 درصد افت ولتاژ داره.جالبه وقتی شارژ میشه حدود 50 درصد افزایش ولتاژ هر سلول رو داره.

دیدگاه

سلام
              و اینکه زمان میگذرد و ما هنوز منتظر برنامه شما هستیم(آقای اسدی)!!!!! :mrgreen:
              تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
              موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahanb
                سلام
                و اینکه زمان میگذرد و ما هنوز منتظر برنامه شما هستیم(آقای اسدی)!!!!! :mrgreen:
                دوست من شرمنده سرم شلوغه وقت نمیکنم سخت افزار رو که براتون گزاشتم و مشخصه در مورد برنامش هم اگر لطف کنید شما خودتون برنامشو بنوسید و هرکجا که مشکلی بود بفرمایید تا من یا دیگر دوستان اگر تونستیم راهنمایی کنم
                تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
                به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

سلام دوست عزیز ببخشید یک مقدار دیره واسه جواب دادن ولیآ‌ pw, رو میآ‌شه با یه مقاومت و خازن تبدیل به ولتاژ DCکرد.
                  تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
                  موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

کسی نمیدونه؟؟؟
                    هردوش تغییر میکنه ولی شما باید ولتاژو تحت نظر بگیری
                    .
                    نوشته اصلی توسط sinsinati
                    باتری سرب اسید وقی شارژ هست هر سلولش حدود 2 ولت و وقتی دشارژ میشه ولتاژش به مقدار کمی افت میکنه(هر سلول به 1.7 الی 1.85 ولت میرسه).جریان دهیش کم میشه، جریان کشیش نسبتا زیاد میشه.
                    باتری نیکل کادمیوم وقتی شارژه هر سلول 1.2 ولت و وقتی دشارژ میشه افت ولتاژ زیادی پیدا میکنه.(هر سلول به 1 الی 1.14 ولت میرسه)تا حدود 20 درصد افت ولتاژ داره.جالبه وقتی شارژ میشه حدود 50 درصد افزایش ولتاژ هر سلول رو داره.
                    هر سلول در زمان فول شارژ تقریبا 2.25V میشه. نیکل کادمیوم و متال فول شارژ 1.41V و در زمان دشارژ کامل 0.9V و وقتی به 1.55V برسن فول شارژ شدن.
                    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                    از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

در مورد شارژ باطری ابتدا جریان شروع به کاهش کرده سپس ولتاژ ، مانیتور کردن ولتاژ راه حل عمومی برای بررسی وضعیت باطری است ولی در نظر داشته باشید که در باطری سرب اسید اگر ولتاژ به مقداری در حدود 12.65 یا 12.55 برسد باطری تخلیه کامل است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کنجکاو خان
                        در مورد شارژ باطری ابتدا جریان شروع به کاهش کرده سپس ولتاژ ، مانیتور کردن ولتاژ راه حل عمومی برای بررسی وضعیت باطری است ولی در نظر داشته باشید که در باطری سرب اسید اگر ولتاژ به مقداری در حدود 12.65 یا 12.55 برسد باطری تخلیه کامل است
                        سلام
                        مقدار تخلیه کامل 1.75V به ازای هر سلول میباشد.یعنی 10.5V برای باتری 12V سیلد اسید.
                        امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                        از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...