اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس موج PWM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس موج PWM

سلام نشد نداره فرکانسهای بالاتر از اینم میشه درست کرد 58 کیلو دقیق می خوای یانه

دیدگاه

من 300 هرتز میخام نه 300 کیلو هرتز.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheilas
        من 300 هرتز میخام نه 300 کیلو هرتز.....
        فرکانس ثابت میخوای یا PWM میخوای ؟؟
        [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
        معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
        معرفی نرم افزار Codewizard PWM
        با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

دوستان سلام.
          برا فرکانسهای پایین فرقی نمیکنه از چه مدی استفاده کنین ولی اگه از مد سریع استفاده بشه در نهایت از دقت کنترل بالاتری بهره خواهید برد.
          ضمنا برای ساختن PWM روی همه پایه های AVR میتونین یه حلقه بنویسین که در ورودیش زمان و پین مورد نظر بعنوان ورودی گرفته بشه و با صفر و یک کردن اون پین پالس PWM رو بسازین... :applause: :applause: :applause: :nice:
          mer30

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsenmax70
            دوستان سلام.
            برا فرکانسهای پایین فرقی نمیکنه از چه مدی استفاده کنین ولی اگه از مد سریع استفاده بشه در نهایت از دقت کنترل بالاتری بهره خواهید برد.
            ضمنا برای ساختن PWM روی همه پایه های AVR میتونین یه حلقه بنویسین که در ورودیش زمان و پین مورد نظر بعنوان ورودی گرفته بشه و با صفر و یک کردن اون پین پالس PWM رو بسازین... :applause: :applause: :applause: :nice:
            به تاپیک خودم سر بزن دقیقا همون چیزی هست که میخوای ... ولی قسمت دومش رو باید طراحی بشه ...
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90246.0

موفق باشید
            با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

دوستان یک سوال..با pwm میشه موجهای دقیق هم تولید کردکه فرکانسهاش روند نباشه مثلا1128 کیلو هرتز اگه میشه چطوری :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zakhor
                دوستان یک سوال..با pwm میشه موجهای دقیق هم تولید کردکه فرکانسهاش روند نباشه مثلا1128 کیلو هرتز اگه میشه چطوری :question:
                بستگی به فرکانس میکرو و تقسیم کننده فرکانس تایمر و اون مقداری که تایمر تعیین میشه
                این سه پارامتر خیلی مهمه و میشه فرکانس رو تعیین کرد ...
                با تغییر هر کدام از اینها شاید به اون فرکانسی که میخواید برسید

موفق باشید
                با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

میشه یکم دقیقتر بگین من کلاک میکرو هر عددی که فکر کنید از 4تا20 مگ رو با Prescale تعیین شده از 1 تا 1024 تقسیم میکنم تا عدد فرکانسی خود میکرو تعیین بشه حالا باید این عدد تقسیم بر FOSC 510 بشه تا فرکانس pwm تولید بشه اما هر کاری میکنم نتیجه یک فرکانس نا مشخص هست اگه روش بهتری هست تا من پالس با فرکانس دلخواه تولید کنم با میکرو بفرمایید مهندس البته من زیاد با میکرو کار نکردم وهدفم اموزش هست تا بیشتر یاد بگیرم مخصوصا از محضر شما مهندس یک سوال دیگه میشه همزمان فرکانس خروجی pwm رو روی ال سی دی نمایش داد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zakhor
                    میشه یکم دقیقتر بگین من کلاک میکرو هر عددی که فکر کنید از 4تا20 مگ رو با Prescale تعیین شده از 1 تا 1024 تقسیم میکنم تا عدد فرکانسی خود میکرو تعیین بشه حالا باید این عدد تقسیم بر FOSC 510 بشه تا فرکانس pwm تولید بشه اما هر کاری میکنم نتیجه یک فرکانس نا مشخص هست اگه روش بهتری هست تا من پالس با فرکانس دلخواه تولید کنم با میکرو بفرمایید مهندس البته من زیاد با میکرو کار نکردم وهدفم اموزش هست تا بیشتر یاد بگیرم مخصوصا از محضر شما مهندس یک سوال دیگه میشه همزمان فرکانس خروجی pwm رو روی ال سی دی نمایش داد
                    شما بگذارید توی مد CTC میتونید از اونجا هم تعیین کنید که فرکانسش چقدر بشه
                    اگر با تایمرهای 16 بیتی کار کنید بسیار دقیقتر به اون عددی که میخواین دست پیدا خواهید کرد ...
                    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

مهندس سامان الان شما با زبون مهندسی گفتین که من سر در نیاوردم ctc کجاست :cry2: چطوری باید فعالش کرد من با برنامه نویسی اشنا نیستم میشه کمکم کنید... یک کتاب گرفتم کم کم دارم تمرین میکنم تا مفاهیم و اصلاحات میکرو یاد بگیرم ولی تا گوساله گاو شود دل مادرش اب شود :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zakhor
                        مهندس سامان الان شما با زبون مهندسی گفتین که من سر در نیاوردم ctc کجاست :cry2: چطوری باید فعالش کرد من با برنامه نویسی اشنا نیستم میشه کمکم کنید... یک کتاب گرفتم کم کم دارم تمرین میکنم تا مفاهیم و اصلاحات میکرو یاد بگیرم ولی تا گوساله گاو شود دل مادرش اب شود :angry:
                        خوب الان من بیشتر توضیح بدم متوجه میشید ؟؟؟
                        بحث تایمرها یکی از جذابترین و سخت ترین مبحث میکروکنترلر است ...
                        اولش خیلی درکش سخته ولی واقعا موقعی که یاد میگیری خیلی شیرین میشه ...
                        الان شما تازه میکروکنترلر رو شروع کردی ... من هرچقدر هم که توضیح بدم متوجه نخواهید شد!!!
                        باید یه دور کامل روی بحث تایمرها بخوانید تا تازه یه چیزایی از این مباحث دستتون بیاد ...
                        به من حق بدین که اگر بیشتر توضیح بدم بدتر گیجتون میکنم ...
                        اگر هم دوست دارید تا گیجتون کنم که توضیح بدم ...
                        با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

نه تورو خدا گیج میشم همینجوریشم این مفاهیم واسم سخته ولی واقعا شیرینه..میشه یک برنامه واسم بنویسین تا از روی اون متوجه بشم اخه این مفاهیم رو توی کتابها به صورت مختصر گفتن و اون چیزی که میخوای نیست ونمیشه ولی استاد بزرگی مثل شما عملی بیشتر دست وپنجه نرم کرده من ودوستان دیگه ی که مثل خودم هستن رو نزدیکتر میکنه علم از تجربه بدست میاد پس من شمارو بیشتر قبول دارم تا جزوء های اموزشی تا بیاد یک چیزی بفهمی از مسئله اصلی دور میشی :angry: من توی تایپیک چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWMکنیم مطالب ارزنده شما رو خوندم ومتوجه شدم شما استاد برنامه نویسی هستی دست مریضاد به این سواد ای کاش یکمی از هوش وذکاوت شمارو هم خدا به ما میداد میدونم که این تجربه به این راحتی به دست نیومده خدا قوت مهندس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zakhor
                            نه تورو خدا گیج میشم همینجوریشم این مفاهیم واسم سخته ولی واقعا شیرینه..میشه یک برنامه واسم بنویسین تا از روی اون متوجه بشم اخه این مفاهیم رو توی کتابها به صورت مختصر گفتن و اون چیزی که میخوای نیست ونمیشه ولی استاد بزرگی مثل شما عملی بیشتر دست وپنجه نرم کرده من ودوستان دیگه ی که مثل خودم هستن رو نزدیکتر میکنه علم از تجربه بدست میاد پس من شمارو بیشتر قبول دارم تا جزوء های اموزشی تا بیاد یک چیزی بفهمی از مسئله اصلی دور میشی :angry: من توی تایپیک چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWMکنیم مطالب ارزنده شما رو خوندم ومتوجه شدم شما استاد برنامه نویسی هستی دست مریضاد به این سواد ای کاش یکمی از هوش وذکاوت شمارو هم خدا به ما میداد میدونم که این تجربه به این راحتی به دست نیومده خدا قوت مهندس
                            ممنون از لطفتون ....
                            ببین دوست عزیز
                            به نظر من خدا همه ما انسانها رو یه جور آفریده ... البته با استعدادهای متفاوت ...
                            انسان با توجه به تلاشهای مفیدی که می کند نتیجه میگیرد ...
                            پس اگر من یا هر کسی دیگر به جایی رسیده مطمئن باشید که بدون زحمت نبوده ...
                            پس شما هم میتونید تلاش خودتون رو بکنید و فرد موفقی بشوید ... حتی موفق تر از من یا دیگران ...
                            این پست رو نگاه کن ...
                            توی این پست تا اونجایی که در توانم بوده سعی کردم خوب توضیح بدهم ...
                            تایمر چند تا قسمت داره
                            1 : تعیین منبع کلاک
                            2 : تعیین تقسیمات منبع کلاک
                            3 : تعیین مد کاری
                            =============
                            بسته به مد کاری شما کارهای زیادی میتوان با آن انجام داد
                            تعیین وقفه ها (در صورت نیاز)
                            تعیین خروجی پالس (در صورت نیاز)
                            و ....
                            ببین به طور کلی اینا هست ...
                            حالا توچه مدی قرار بگیره و باهاش بخوای چیکار کنی متفاوته ...
                            به نظر من بهترین یادگیری رو میتوان از کدویزارد کدویژن یاد گرفت ...
                            چون تمام مدها رو گذاشته ...
                            منابع وقفه و تعیین خروجی ها و تعیین مقدار اولیه رجیسترها ...
                            با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

اتفاقا این تایپیک رو از دیشب مرور کردم فوقعلاده بود.راستش واسه تازه کاری مثل من بسکام استارت اول هست وخیلی اسونتره تا کدویزن من کدویزن رو هم نصب کردم ولی یک برنامه ساده هم نتونستم کامپایل کنم این نرم افزار به نسبت سواد من زیادی حرفه ایه ماهم که سواد درست وحسابی نداریم .به هر حال من واسه این کار یک الگو میخوام تا بتونم درک کنم متغیرها بر اساس کارای چگونه تغیر میکنن وتحلیل کنم وگرنه که هیچ جوری نمیشه یاد گرفت مهندس شاید الان به من بخندین چون واسه شما که حرفه ایی این کار هستین مثل انداختن یک حبه قند تو اب جوش هست واسه من مثل در اوردن اون قند از اب جوش تفاوت اینجاست.من مطالب شما رو دنبال میکنم حتی اگه حوصله من رو هم نداشته باشین مرصی :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zakhor
                                اتفاقا این تایپیک رو از دیشب مرور کردم فوقعلاده بود.راستش واسه تازه کاری مثل من بسکام استارت اول هست وخیلی اسونتره تا کدویزن من کدویزن رو هم نصب کردم ولی یک برنامه ساده هم نتونستم کامپایل کنم این نرم افزار به نسبت سواد من زیادی حرفه ایه ماهم که سواد درست وحسابی نداریم .به هر حال من واسه این کار یک الگو میخوام تا بتونم درک کنم متغیرها بر اساس کارای چگونه تغیر میکنن وتحلیل کنم وگرنه که هیچ جوری نمیشه یاد گرفت مهندس شاید الان به من بخندین چون واسه شما که حرفه ایی این کار هستین مثل انداختن یک حبه قند تو اب جوش هست واسه من مثل در اوردن اون قند از اب جوش تفاوت اینجاست.من مطالب شما رو دنبال میکنم حتی اگه حوصله من رو هم نداشته باشین مرصی :read:
                                حقیقتش اینه که من خودم با بسکام شروع کردم ولی دیدم به درد نمیخوره سوئیچ کردم رو کدویژن!!
                                کار کردن با تایمر در بسکام تنظیماتش خیلی سخته ... سخت نیستا ااا یه جوریه ...
                                ولی کدویژن اگر رجیستر ها و تنظیماتش هم یادت بره کدویزارد میتونه بهتون کمک کنه ...
                                فقط باید زبان سی را بلد باشید ...
                                این تاپیک رو نگاه کن ...
                                با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X