اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص شدت میدان مغناطیسی به کمک adc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخیص شدت میدان مغناطیسی به کمک adc

با سلام و عرض تبریک به مردان ایران زمین و میلاد مولود کعبه
    دوستان می خواستم با یه سیم پیچ (شبیه سنسور های مین یاب) شدت میدان مغناطیسی رو تشخیص بدم در واقع از ولتاز القایی اون.اما همونطور که میدونید خروجی سینوسی و متانوبه به نظرتون چیکارکنم؟یکسو ساز؟آره خوبه یه دیود و خازن گذاشتم اما ولتاژ خیلی بالا رفت در ضمن وقتی از میدان دورش میکنم ولتاژ خیلی دیر صفر میشد.خازن رو چقدر کوچیک بگیرم؟راه حل دیگه ای هم هست؟
    فوق کل ذی علم علیم
    مهندسین هیچ گاه به بن بست نمیرسند یا راهی پیدا می کنند یا راهی میسازند

کلید تشکر انگیزه دادن بیشتر به دوستان برای همدلی بیشتر است

پاسخ : تشخیص شدت میدان مغناطیسی به کمک adc

با سلام خدمت آقای خندانی عزیز
    این ولتاژی که میگید زیاد هست یعنی دقیقا چقدر هست ؟
    شما با اون خازن که گفتید مقاومت موازی نکردید ؟
    به نظر من از آشکار ساز قله استفاده کنید بهتر باشه ، اینجوری همیشه مقدار ماکزیمم سیگنال رو در اختیار دارید
    برای کاهش ولتاژ و رسوندن اون به محدوده قابل اندازه گیری برای adc از تقسیم مقاومتی می تونید استفاده کنید !
    راستی اون برنامه قبلی درست شد ، فهمیدید اون قضیه 12 ولت و 5 ولت موتور چی بود ؟

دیدگاه

با درود . . .
      چرا از سنسورهای اثر هال استفاده نمیکنید؟؟؟
      ugn3503
      چیز بدرد بخوریه! :mrgreen:
      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان گلم آقا مجتبی و سرباز سابق
        با سلام خدمت آقای خندانی عزیز
        این ولتاژی که میگید زیاد هست یعنی دقیقا چقدر هست ؟
        شما با اون خازن که گفتید مقاومت موازی نکردید ؟
        به نظر من از آشکار ساز قله استفاده کنید بهتر باشه ، اینجوری همیشه مقدار ماکزیمم سیگنال رو در اختیار دارید
        برای کاهش ولتاژ و رسوندن اون به محدوده قابل اندازه گیری برای adc از تقسیم مقاومتی می تونید استفاده کنید !
        راستی اون برنامه قبلی درست شد ، فهمیدید اون قضیه 12 ولت و 5 ولت موتور چی بود ؟
        آقا مجتبی ولتاژ می رفت نزدیک 20 اما خازن 4.7 گذاشتم اومد نزدیک 2 که خوبه اما دیر تخلیه میشه مقاومت گذاشتم ولتاژ میشد 20
        آشکارساز قله موج am دقیقا یادم نیست اما فک کنم همین باشه دیگه یه دیود و یه خازن حالا اگه دقیق بگید ممنون میشم آخه این دقیقا همون چیزیه که میخوام (دقیقا سه تا دقیقا و دقیق گفتم!!!)

با درود . . .
        چرا از سنسورهای اثر هال استفاده نمیکنید؟؟؟
        ugn3503
        چیز بدرد بخوریه! :mrgreen:
        آقای نصیری عزیز برا این پروژه ساده فک کنم لزومی نباشه اما دوست دارم بدونم خروجیش دیجیتاله یا نه.
        خدا رو شکر کارتو میگیری دیگه؟ :applause:
        کشتی ما رو با خدمتت یه خدمتت رفتی عالمو ادمو خبر دار کردی (شوخی بود ها ناراحت نشی)
        فوق کل ذی علم علیم

دیدگاه

بفرمایید :
          این مدار آشکار ساز پیک هست البه به اشکال مختلفی بسته میشه !

فقط بجای اون 741 از یک op amp دقیقتر مثل op07 استفاده کنید به نظرم بهتره !

دیدگاه

ای خدا یه مشکل جدید تر :angry: :angry: :angry:
            ر یرد یورد عالی جواب میده اما رو برد سوراخ دار همش بوق میزنه یعنی بدون ولتاژ هم آلارم تشخیص میده(با پتانسیومتر تست می کنم) چیکار کنم آخه؟فیلتر هم گذاشتم فایده نداره البته به جای 10u من 20u گذاشتم
            مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :angry:
            فوق کل ذی علم علیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X