اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آی سی ضبط صدا ISD4004-8M - تست شده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آی سی ضبط صدا ISD4004-8M - تست شده

سلام
    ببخشید بابت تاخیر
    ببینید الآن متاسفانه فرصت نمیشه جواب سرراستی بهتون بدم، چون یکی-دو سال پیش این پروژه رو انجام دادم و الآن خیلی خاطرم نیست از کدها اما یک سرنخ میدم خودتون پیگیری کنید، اما مشکل خاصی نیست و راحت حل میشه:
    شما هر پیامی که ضبط میکنید یک انتهایی داره، حالا حین پخش وقتی به انتهای پیام ضبط شده برسه یک EOM (End Of Message) رخ میده و IC پایه 25 یعنی INT رو صفر میکنه، شما کافیه این پایه رو به یک پایه از AVR وصل کنید تا بتونید انتهای صدای ضبط شده رو تشخیص بدید.

برای کد هم فکر میکنم من کد گذاشته باشم داخل تاپیک؟ این دوستمون هم این جا یک کد قرار دادند:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52061.msg353894#msg353894

با همه این توصیفات دیتاشیتش هم نسبتا خوب توضیح داده، مطالعه بفرمایید خیلی چیزها دستتون میاد
    عذر میخوام که نتونستم خیلی جواب سرراستی بهتون بدم، ساز و کار این IC رو فراموش کردم تقریبا :redface:
    اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

باز هم تشکر می کنم
      مشکل من اینه که اولا مطمن نیستم واقعا پایان پیام باشه که باعث میشه پایه 25 فعال بشه چون من در اونجاها اصلا پایان پیامم نبوده
      ثانیا وقتی به این نقطه می رسه دیگه اون قسمت رو اصلا اجرا و پخش نمی کنه
      ثالثا من می تونم چند تا از این صوتهایی که الان سالم هستند رو با یک دستور و پشت سر هم بدون اختلال پخش کنم و در یک دستور با dly بیشتر
      رابعا من تمام این صدا ها رو یکی یکی ظبط کرده و پخش کردم و مطمن شدم که سالم هستند حالا بعد از چند روز چی شده که بعضی از اونها خراب شده و در حین پخش اونها این پایه 25 فعال می شه و صدای اون قسمت پخش نمی شه

البته من کد خودم رو گذاشته بودم و خیلی شبیه به کد برنامه شماست ولی نمی دونم مشکل کجاست

دیدگاه

الان دیگه تقریبا 80 درصد قسمتهایی که ظبط کرده ام خراب شده اند هر روز که من دارم روی پروژه کار می کنم یک قسمت خود بخود خراب میشه
        واقعا گیج شدم
        پایه 25 الکی و در جاهایی که واقعا پایان پیام نیست فعال میشه و ادامه پخش متوقف میشه!!
        اینهم قسمتهای مهم برنامه برای ضبط و پخش :
        //************************************************** *********888
        void play_sound(unsigned char low,unsigned char high,unsigned int dly)
        {
        PORTB.4=0;
        spi(POWERUP);
        PORTB.4=1;
        delay_ms(50);
        PORTB.4=0;
        spi(low);
        spi(high);
        spi(SETPLAY);
        PORTB.4=1;
        delay_ms(dly);
        PORTB.4=0;
        spi(STOP);
        PORTB.4=1;
        delay_ms(50);
        }
        //************************************************** *******8
        void record_sound(unsigned char low,unsigned char high,unsigned int dly)
        {
        PORTB.4=0;
        spi(POWERUP);
        PORTB.4=1;
        delay_ms(50);
        PORTB.4=0;
        spi(POWERUP);
        PORTB.4=1;
        delay_ms(100);
        PORTB.4=0;
        spi(low);
        spi(high);
        spi(SETREC);
        PORTB.4=1;

delay_ms(100);
        PORTB.4=0;
        spi(REC);
        PORTB.4=1;

delay_ms(dly);
        PORTB.4=0;
        spi(STOP);
        PORTB.4=1;
        delay_ms(500);

}

نیاز شدید به کمک دارم لطفا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط داریوش عباسی
          باز هم تشکر می کنم
          مشکل من اینه که اولا مطمن نیستم واقعا پایان پیام باشه که باعث میشه پایه 25 فعال بشه چون من در اونجاها اصلا پایان پیامم نبوده
          ثانیا وقتی به این نقطه می رسه دیگه اون قسمت رو اصلا اجرا و پخش نمی کنه
          ثالثا من می تونم چند تا از این صوتهایی که الان سالم هستند رو با یک دستور و پشت سر هم بدون اختلال پخش کنم و در یک دستور با dly بیشتر
          رابعا من تمام این صدا ها رو یکی یکی ظبط کرده و پخش کردم و مطمن شدم که سالم هستند حالا بعد از چند روز چی شده که بعضی از اونها خراب شده و در حین پخش اونها این پایه 25 فعال می شه و صدای اون قسمت پخش نمی شه

البته من کد خودم رو گذاشته بودم و خیلی شبیه به کد برنامه شماست ولی نمی دونم مشکل کجاست
          سلام
          ببخشید بابت تاخیر
          من هم همچین مشکلی داشتم، اینجا توضیحاتی دادم:
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52061.msg352341#msg352341

دیدگاه

با تشکر از شما
            مشکل حل شد .
            الان من یک کار دیگه می خوام بکنم در واقع یک 4004 که صداهای مختلف رو روی اون ظبط کردم رو می خوام توسط مداری کپی کنم و چیپ های بعدی رو دیگه نیاز نباشه همش صداها رو در آدرسهای مختلف حافظه ظبط کنم .
            کاری میشه کرد ؟

دیدگاه

من منتظر کمک هستم
              حتما راهی برای کپی کردن فایلهای صوتی ذخیره شده در این چیپ هست ؟

دیدگاه

من منتظر کمک هستم
                حتما راهی برای کپی کردن فایلهای صوتی ذخیره شده در این چیپ هست ؟
                سلام
                حقیقتش الآن حضور ذهن خوبی ندارم، اما یک ایده به ذهنم رسید اینه که شما یک IC مستر isd4004 داشته باشید که صدا روی اون ضبط میشه، میایید و یک pcb میزنید که ICهای اسلیو که قراره صدا روی اونها ضبط بشه رو به صورت سوکت روی برد قرار میدید، برای انتقال صدا از IC مستر به اسلیوها هم خروجی آنالوگ مستر رو به ورودی آنالوگ اسلیوها متصل میکنید، طبیعتا اگر مثلا 5دقیقه صدا ضبط کرده باشید، 5دقیقه هم برای انتقال صوت به هر IC زمان میبره، نیازی به اسپیکر و lm386 روی این برد نیست.
                از این جهت گفتم pcb بزنید تا کیفیت ضبط بره بالا

دیدگاه

با تشکر از شما بابا برقی عزیز
                  البته من چند فایل صوتی در محلهای خاصی از حافظه ذخیره کرده ام و البته تعداد فایلها زیاد است و در آخر هر کدام eom فعال می شود و نمی توان گفت که از اول شروع کن به پحش تا آخر چون به هر eom ی که می رسه متوقف می شه
                  اگه می شه یه خورده بیشتر توضیح بدین که من اصلا فقط isd4004 مستر رو با spi کنترل کنم یا هر دو را ؟

دیدگاه

البته من چند فایل صوتی در محلهای خاصی از حافظه ذخیره کرده ام و البته تعداد فایلها زیاد است و در آخر هر کدام eom فعال می شود و نمی توان گفت که از اول شروع کن به پحش تا آخر چون به هر eom ی که می رسه متوقف می شه
                    اگه می شه یه خورده بیشتر توضیح بدین که من اصلا فقط isd4004 مستر رو با spi کنترل کنم یا هر دو را ؟
                    خواهش میکنم.
                    آهان پس نکته اینه که بیش از یک فایل داریم اینجا.
                    خب اینم راه حل داره، اول این که شما میتونید با یک میکرو هر دو isd رو کنترل کنید، چطور؟
                    با پایه slave select که داخل کد شما میشه PORTB.4 که برای کنترل isdاول مثلا B.4 در نظر میگیرید و برای isdدوم مثلا B.5
                    خوب حالا الگوریتم اینه که به isd اول فرمان پخش میدید(مرحله1) و پس از این فرمان به isdدوم (انتخاب این که فرمان به کدوم isd صادر بشه رو هم خط بالا توضیح دادیم) فرمان ضبط میدید(مرحله2)
                    خب حالا این فرمان ضبط باید یک جایی تموم بشه، پس میکرو باید بتونه انتهای پیام رو تشخیص بده که این دقیقا میشه همون EOM که داخل این پست
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52061.msg438454#msg438454
                    توضیح دادم، پس برای این کار کافیه پین 25 از isdاول رو بدید مثلا به پین A.0 از میکرو، داخل برنامه هم پس از انجام مرحله 2 میتونید یک حلقه while بذارید که شرط برقراریش یک بودن پین A.0 باشه (چون وقتی پیام به انتها برسه، isd اول پین 25ش رو صفر میکنه--> پین A.0 میکرو صفر میشه)، (مرحله3)
                    بعد از مرحله3 کافیه STOP رو به هر دو isd بفرستید(با کنترل ss هر دو isd4004 ).

دیدگاه

سلام دوست عزیز-جواب گرفتی؟میتونی یکم منو راهنمایی کنی؟

دیدگاه

بجز همین قسمت آخر که هنوز تست نکردم بقیه مراحل مشکلی ندارم
                        اگر قسمتی رو مشکل دارید بفرمایید
                        این قسمت رو در هفته آینده تست می کنم.

دیدگاه

بجز همین قسمت آخر که هنوز تست نکردم بقیه مراحل مشکلی ندارم
                          اگر قسمتی رو مشکل دارید بفرمایید
                          این قسمت رو در هفته آینده تست می کنم.
                          سلام من با قسمت آدرس دهی مشکل دارم میخوام چندتا کلمه ضبط کنم بعد با چیدن این کلمات کنار هم جمله بسازم.حالا آدرس رو چطور بسازم؟وفراخوانیش کنم؟تا اول خرداد باید تحویلش بدم اگه کمکم کنی ممنون میشم

دیدگاه

اول چک کن که 3.3 ولت خوبی بدون پرش داشته باشی یعنی حتما از خازن بزرگ توی خروجیش استفاده کن.
                            بعد نمونه کد صقحه 2 رو امتحان کن
                            ببین موقع ضبط صدا پایه هایی که led در شماتیک دارند روشن میشوند یا نه ؟
                            اگر درست بود بقیه مراحل رو جلو میریم

دیدگاه

با سلام
                              من دارم با این آی سی کار میکنم ولی حتی وقتی میکروی من داخل سوکتش نیس وقتی تغذیه رو وصل میکنم RAC , INT رو که به دوتا LED وصل کردم دایم روشنن. آیا مشکلی وجود داره؟؟
                              www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

دوستان عزیز سلام من میکرو pic16f877aروبهش وصلکردم برنامم درسته چون کاملا از طریق ال سیدیمشخصه کهآی سیوارد مرحله ضبط و پخش میشه وبعد از انتهای پیام هم پخش رو قطع می کنه اماچیزی کهالان مشکلدارم اینه که بعد ازدسور پخش صدای جیغ رو اسپیکر پخش میشه نمی دونم مشکلمالضبط کردنه یاپخش کردن بامیکروفون کوچیکخانی که میشه ظبط کرد کسی مدار خروجی اسپیکریا یه بلندگوی ساده رو داره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X