اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونگی تشخیص باز یا بسته بودن کلید به صورت ایزوله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چگونگی تشخیص باز یا بسته بودن کلید به صورت ایزوله

سلام

یه کلیدی هست که به ولتاژ 12 ولت وصله و از اون طرف به یه لامپ . اگه کلید باز باشه 12 ولت رو کلید میوته و اگر بسته بشه هیچی .

حالا اینو میخام به صورت ایزوله تشخیص بدوم با میکرو

اول گفتم با اوپتو کوپلر این کارو انجام بدم ولی یه جورایی قکر میکنم ای 12 ولت روی کلید اذیت کنه

نظر دوستان رو در این زمینه میخاسنم بدوم
    :smile:
    ممنونم
    مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

پاسخ : چگونگی تشخیص باز یا بسته بودن کلید به صورت ایزوله

لطفا دوستان نظراتشون رو بگن میخام کاررو شروع کنم
    مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

همون اپتوکوپلر چه مشکلی داره
      اگه نمیخای بدی به اپتوکوپلر اون رو به یه رله وصل کن و از کنتاکت اون استفاده کن

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

سلام.فکر کنم اگه از خروجی کلید یه مقاومتو درایو کنی طوری که ولتاژش زیر 5ولت بیاد بعد اونو به ADC میکرو بدی میتونی تو برنامت با یه دستور شرطی ساده موقعیت کلیدو بسنجی. :smile: :smile: :smile: :smile:
        mer30

دیدگاه

لطفا صبر کنید...