اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بسکام یا کد ویژن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بسکام یا کد ویژن

یه راهنمایی از خدمت دوستان می خواستم،برای شروع کار با AVR آیا باید حتما از بسکام استفاده کرد؟میشه کلا یه مقایسه ای بین این دو زبان از جوانب مختلف بکنید؟
    من با برنامه نویسی تحت ویندوز با DELPHI و VB و #C آشنایی دارم
    و با PASCAL ، C ، C ++،ASSEMBLY هم کار کردم.چه پیشنهادی برای شروع دارید؟بسکام یا کدویژن،یه مطلب دیگه اینکه بیشتر میخوام با ماژولها خصوصا ماژولهای RF کار کنم،از این جهت امکانات این دو زبان و مثلا اسمبلی مربوط به میکروهای AVR نسبت به هم چجوره؟همین طور انگار زبانی به نام FAST AVR وجود داره اون چجوره؟lمتشکر میشم از دوستان اگه راهنمایی کنن :agree: :agree:
    رازی در کار نبود

پاسخ : بسکام یا کد ویژن

نوشته اصلی توسط hs67
    یه راهنمایی از خدمت دوستان می خواستم،برای شروع کار با AVR آیا باید حتما از بسکام استفاده کرد؟میشه کلا یه مقایسه ای بین این دو زبان از جوانب مختلف بکنید؟
    من با برنامه نویسی تحت ویندوز با DELPHI و VB و #C آشنایی دارم
    و با PASCAL ، C ، C ++،ASSEMBLY هم کار کردم.چه پیشنهادی برای شروع دارید؟بسکام یا کدویژن،یه مطلب دیگه اینکه بیشتر میخوام با ماژولها خصوصا ماژولهای RF کار کنم،از این جهت امکانات این دو زبان و مثلا اسمبلی مربوط به میکروهای AVR نسبت به هم چجوره؟همین طور انگار زبانی به نام FAST AVR وجود داره اون چجوره؟lمتشکر میشم از دوستان اگه راهنمایی کنن :agree: :agree:
    .
    سلام رفیق اینورا ؟؟؟؟؟؟ یه سری هم اینجا زدی میگفتی گوسفندی چیزی ........ :mrgreen:

هیچ بایدی وجود نداره حتما که نباید از بیسکام شروع کرد شما که قربونش برم همه چی بلدی سی شارپو دلفیو
    سی تو پلاسو اسمبلیو ویبیو پاسکالم که بلدی که ؟ خوب اگه با سی آشنایی داری خوب پس بیسکامو بیخیال
    با ماژولها هم مخصوصا rf فرق نداره هم با c میشه هم با بیسکام در ضمن fast avr زبان نیست یه نوع کامپایله

زبانهایی که تو میکرو استفاده میشه Assembly و basic و C هست در ضمن زبان اسمبلی به اصطلاح زبان مادری میکرو گفته میشه
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X