اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

سلام
    اون سیخونکها بر اثر خود القائی ایجاد میشه و بخاطر خاموش شدنهای سویچها بوجود میاد اونا اثر بدی ندارن و در فیلتر حذف میشن
    این مدعیان در طلبش بی خبرانند
    آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Babak1367
      سلام
      اون سیخونکها بر اثر خود القائی ایجاد میشه و بخاطر خاموش شدنهای سویچها بوجود میاد اونا اثر بدی ندارن و در فیلتر حذف میشن
      شما کل سیگنال رو bemf در نظر نگیرید فقط شیب ها رو بررسی کنید فقط اونها bemf هستند.
      با سلام،

نه برادر، اشتباه میکنی، BEMF هم دقیقا همینه، به صفحه 2 از فایل Brushless DC (BLDC) Motor Fundamentals.pdf مراجعه کن ( فایلش رو چند تا پست قبل گذاشتم )

مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

سلام
        ولتاژ به دو فاز موتور وصله و bemf فقط در فاز سوم قابل دیدن.

دیدگاه

سلام
          دوست من bemf همون ولتاژ ضد محرکه موتوره این تصاویر که شما گذاشتین قابل دیدن با اسکوپ نیست چون در هر لحظه
          ولتاژ به دو فاز موتور وصله و bemf فقط در فاز سوم قابل دیدن.
          http://www.pic.iran-forum.ir/images/l20kllafy2fppq2kf18.jpg
          با سلام،

برادر بابک عزیز، میشه بفرمائید که اگر با اسکوپ محل های زیر رو در تصویر زیر بگیریم، چی میبینیم؟ و اسم این محل ها چیه؟

1 - B_EMF_U
          2 - B_EMF_V
          3 - B_EMF_W

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

با سلام،

اگر دوست دارید، کمی تخصصی تر وارد بحث بشیم! :mrgreen:

به این تصویر یه نگاهی بندازید تا ابهامتون کاملا برطرف بشه :

اگر در کامپیوتر خودتون پروتئوس رو نصب دارید، فایل PDF مربوطه و مثال پروتئوس اون رو در مسیر زیر میتونید پیدا کنید.

Proteus 78\SAMPLES\VSM for PICMICRO\App Notes\AN857\ .........

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
              در حالت ایده آل، در نقطه SUMME_UVW همواره ولتاژی برابر نصف دامنه BACK_EMF رو خواهیم داشت. با توجه به شکل دیاگرام عملکرد قسمت مقایسه کننده آنالوگ داخلی میکرو، SUMME_UVW به ورودی مثبت مقایسه کننده متصله و در هر موقعیت روتور هم یکی از B_EMF_x ها ( B_EMF_U یا B_EMF_V یا B_EMF_W ) به ورودی منفی مقایسه کننده متصل میشه، و در حالت ایده آل در خروجی مقایسه کننده یک موج مربعی خواهیم داشت که گذر از صفر رو شناسایی و در نهایت اینتراپت مورد نظر رو تولید خواهد کرد.
              ببخشید جناب نور بخش من هنوز اشکالم رفع نشده :mrgreen:. به نظرم این SUMME_UVW هیچ وقت ثابت و برابر نصف دامنه BACK_EMF نیست و خودش در حال تغییره

در حالت عادی یکی از فازها زمین و یکی VCC و دیگری قطع هست که ما BACK-EMF رو ازش میگیرم اما همین BACK_EMF طبق قانون تقسیم ولتاژ روی SUMME_UVW نیز اثر داره که مدام هم در حال تغییر هست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza.r
                ببخشید جناب نور بخش من هنوز اشکالم رفع نشده :mrgreen:. به نظرم این SUMME_UVW هیچ وقت ثابت و برابر نصف دامنه BACK_EMF نیست و خودش در حال تغییره

در حالت عادی یکی از فازها زمین و یکی VCC و دیگری قطع هست که ما BACK-EMF رو ازش میگیرم اما همین BACK_EMF طبق قانون تقسیم ولتاژ روی SUMME_UVW نیز اثر داره که مدام هم در حال تغییر هست!
                با سلام،
                علیرضا خان، برادر، جسارت نباشه اخوی، فکر کنم داری اشتباه میکنی. چرا توی یه برنامه شبیه ساز نمیبندیش تا مطمئن بشی؟

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید به همه دوستان
                  من هنوز مدار رو نبستم انشا الله بزودی با اسکوپ بررسی میکنم .
                  آقای aivhl اون تصویر و معادلاتش نشون میده که ولتاژ bemf سینوسی
                  هست بنده به این مسئله واقف بودم.
                  بعد نیست در مورد ماهیت bemf کمی تحقیق بشه تا مسئله
                  روشن بشه و مشخص بشه کار کرد اون در موتور های dc چیه
                  خواهش میکنم دوستان نطرشونو بیان کنند.

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید به همه دوستان
                    من هنوز مدار رو نبستم انشا الله بزودی با اسکوپ بررسی میکنم .
                    آقای aivhl اون تصویر و معادلاتش نشون میده که ولتاژ bemf سینوسی
                    هست بنده به این مسئله واقف بودم.
                    بعد نیست در مورد ماهیت bemf کمی تحقیق بشه تا مسئله
                    روشن بشه و مشخص بشه کار کرد اون در موتور های dc چیه
                    خواهش میکنم دوستان نطرشونو بیان کنند.
                    با سلام،

اگر این کار رو بکنید که خیلی عالی میشه، جمعی رو از نگرانی نجات میدید :mrgreen:
                    من خودم اسکوپ ندارم وگرنه حتما اینکارا رو میکردم...

اما در مورد اون AN857 ، توضیحات ریز و خوبی داده، اگر پروتئوس ندارید، حتما از نت دانلودش کنید.

در ضمن، Back_EMF میتونه هم سینوسی باشه، هم ذوزنقه ای، این بستگی به ساختار داخلی موتور و روش اتصال سیم های داخلی موتور داره ( تعداد سیم پیچ ها و ترتیب اتصالشون به هم ) معمولا این موتور کوچیکا ذوزنقه ای هستند، چون تعداد سیم پیچ هاشون کمه ولی موتورهای بزرگ و صنعتی معمولا سینوسی هستند، چون تعداد سیم پیچ های داخلشون زیاده.

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                      با سلام،

اگر این کار رو بکنید که خیلی عالی میشه، جمعی رو از نگرانی نجات میدید :mrgreen:
                      من خودم اسکوپ ندارم وگرنه حتما اینکارا رو میکردم...

اما در مورد اون AN857 ، توضیحات ریز و خوبی داده، اگر پروتئوس ندارید، حتما از نت دانلودش کنید.

در ضمن، Back_EMF میتونه هم سینوسی باشه، هم ذوزنقه ای، این بستگی به ساختار داخلی موتور و روش اتصال سیم های داخلی موتور داره ( تعداد سیم پیچ ها و ترتیب اتصالشون به هم ) معمولا این موتور کوچیکا ذوزنقه ای هستند، چون تعداد سیم پیچ هاشون کمه ولی موتورهای بزرگ و صنعتی معمولا سینوسی هستند، چون تعداد سیم پیچ های داخلشون زیاده.
                      سلام
                      مدار رو امروز بستم نمی دونم چرا کار نکرد oo:
                      میکرو از نوع دیپ و LED هم چشمک میزنه اما موتور عکس العملی نشون نمیده
                      کمی سرم شلوغ بود بازم فردا روش کار میکنم ببینم مشکل چیه.

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                        من دوباره سعی کردم موتور رو راه بندازم اما کار کرد مدار کمی عجیبه oo: اول که سعی کرد موتور رو به حرکت در بیاره البته بعد فقط سوت می کشید
                        حالا هم هیچ عکس العملی نشون نمی ده کماکان LED چشمک میزنه فکر میکنم راه اندازی موتور سنسور دار نتیجه بهتری داشته باشه.
                        البته من از روی علاقه روی موتور معلق میزنم کاشکی جناب aivhl کلآ pwm حذف میکردن تا ببینیم موتور چه چه وضعیتی پیدا میکنه.

دیدگاه

سلام

خیلی خیلی خوش حال هستم که به نتایج خوبی رسیدید
                          امیدوارم موفق باشید
                          خیلی دوست داشتم که میتونستم کمک کنم و مطمعن هستم که تا چند وقت دیگه از اسپیدکنترلر ساخت انجمن ECA توی کوادکوپترم استفاده میکنم
                          الان دارم از اسپید های مایستری استفاده میکنم
                          راستی تاپیک کوادکوپتر رو هم ادامه بدهید

ممنون و موفق باشید
                          http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

سلام دوستان .چرا تایپیک ادامه پیدا نکرد تا درایور کامل بشه.خیلی همه زحمت کشیدن مخصوصا جناب نور بخش.حیفه. من خودم هم تازه این موتور رو خریدم و دارم روش کار میکنم :applause:

دیدگاه

فکر کنم با یک ولت سه فاز میگرده وفقط یه چیزی مثل انکودر داره که میتونه موقعیت وسرعت دقیقی بهش بده
                              یه چیزی تو مایه استپر موتور فرض کنید نیاز باشه موتور باسرعت زیاد بچرخه ضمن اینکه درفاصله کوتاه وبا دقت بالا به ایسته ضمن اینکه سرعت خیلی دقیقه
                              استپر موتورها چنانکه میدانید نمیتوانند زیاد سرعت بگیرند
                              وموتورهای سه فاز نمیتوانند در فواصل کوتاه زیاد دقیق باشند
                              مثلا یک دستگاه بسته بندی را فرض کنید که نیازه با حرکت کوچک وسریع کاغذ بسته بندی رو به جلو حرکت بده
                              موتورهای برشلس با یک اینورتور سه فاز به راحتی شروع به چرخش میکنند
                              بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهرام کشت پور
                                فکر کنم با یک ولت سه فاز میگرده وفقط یه چیزی مثل انکودر داره که میتونه موقعیت وسرعت دقیقی بهش بده
                                یه چیزی تو مایه استپر موتور فرض کنید نیاز باشه موتور باسرعت زیاد بچرخه ضمن اینکه درفاصله کوتاه وبا دقت بالا به ایسته ضمن اینکه سرعت خیلی دقیقه
                                استپر موتورها چنانکه میدانید نمیتوانند زیاد سرعت بگیرند
                                وموتورهای سه فاز نمیتوانند در فواصل کوتاه زیاد دقیق باشند
                                مثلا یک دستگاه بسته بندی را فرض کنید که نیازه با حرکت کوچک وسریع کاغذ بسته بندی رو به جلو حرکت بده
                                موتورهای برشلس با یک اینورتور سه فاز به راحتی شروع به چرخش میکنند
                                الان شما اینو از غیب گفتی ؟ یا از کسی کمک گرفتی ؟
                                برادر من، الان این بچه ها دارن چند ماهی رو این کار می کنند، شما تازه اومدی ساختارشو میگی !
                                لطفاً پست های قبلی رو یه مطالعه ای بکنین
                                ----------------------------------------------------------
                                بقیه دوستان هم، کسی تونست راه بندازه ؟ آخرش چی شد ؟
                                سخت افزار به نتیجه رسید ما هم بریم بزنیم ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X