اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
    دوستان من همین کد را منتقل کردم به کدویژن.کار هم میکنه.اگه کسی خواست بگه بذارم.

اضافه شده در تاریخ :
    بفرمایید.
    http://s3.picofile.com/file/8199008900/codecision_code.zip.html
    فقط من ارتباط خاصی براش نذاشتم که هر کی هر جوری دوست داشت،اضافه کنه.
    الان هر مقداری توی current_pwm بریزید موتور با همون راه میوفته.مقدار فعلیش هم 60 است.

میشه اسکماتیک مدار رو هم بذاری ؟

دیدگاه

نمیدونم آخرین شماتیک کجاست.
      صفحه 11 و 12 و 14 و بعدش هاش را یه نگاه بندازید.هم شماتیکش هست هم پی سی بی.
      آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

کسیآ‌ این جا میآ‌تونه پروژه کامل این موتورآ‌ها رو برای من انجام بده؟ پولش رو هم میدم.

لطفا پیام خصوصی بدین.

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
          من یه اسپید کنترل دارم و در حین کار کردن دستم به بدنه اش خورد و جرقه زد و الکتریسیته ساکن کار خودشو کرد. شکل موج جریان یکی از فازها داغون شده و وقتی تست کردم دیدم آی سی درایور ماسفت مشکل دار شده و اون آی سی تو بازار نیست.
          میخواستم ببینم میشه با یه آی سی دیگه جایگزینش کرد یا نه
          روی آی سی شماره ای که نوشته اینه:
          5106B
          PYYD
          GHm

دیدگاه

یکی از دوستان در مورد فیدبک توضیح بدین...
            در مورد مقایسه کننده و نحوه فهمیدن گذر از نقطه ی صفر

دیدگاه

تایپیک به هم ریختس اون قسمتی که تست شده رو بزارید لطفا
              http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

من سعیآ‌ کردم این مدار رو راه بندازم. اما من بجای codevision از atmega studio استفاده میآ‌کنم. بخاطر همین ۲-۳ جای کد رو تغییر دادم، اما موفقیت آمیز نبود. کسیآ‌ تونسته این برنامه رو به atmega studio تبدیل کنه؟

دیدگاه

سلام دوستان وقتتون بخیر،
                  یک موضوعی که نتونستم جوابشو رو توی تاپیک های انجمن پیدا کنم دلیل طراحی درایور موتور براشلس هست در صورتی که اسپید کنترلرهای زیادی در بازار هست که قیمت های خیلی پایینی هم دارند. اما متاسفانه دیتاشیتی ازشون ندیدم تا متوجه بشم چه مداری دارند و چه میزان قابل اطمینان هستند. لذا از دوستانی که واقعا اطلاع دارند در رابطه با مزایا و مخصوصا مشکلات این نوع از دایورهای ارزان قیمت میخوام راهنمایی کنند.
                  با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariahope نمایش پست ها
                    سلام دوستان وقتتون بخیر،
                    یک موضوعی که نتونستم جوابشو رو توی تاپیک های انجمن پیدا کنم دلیل طراحی درایور موتور براشلس هست در صورتی که اسپید کنترلرهای زیادی در بازار هست که قیمت های خیلی پایینی هم دارند. اما متاسفانه دیتاشیتی ازشون ندیدم تا متوجه بشم چه مداری دارند و چه میزان قابل اطمینان هستند. لذا از دوستانی که واقعا اطلاع دارند در رابطه با مزایا و مخصوصا مشکلات این نوع از دایورهای ارزان قیمت میخوام راهنمایی کنند.
                    با تشکر
                    یکی از دلایلی که وجود داره برای طراحی یک اسپید کنترلر توی این تاپیک اینه که خیلی ها دوست دارن خودشون اسپید کنترلر رو بسازند. و دوم اینکه یه جور مرجع علمیه برای کسانی که میخوان بدونن اسپید کنترلر دقیقا چه طوری کار میکنه و...

حالا توی بازار انواع اسپید پیدا میشه
                    اسپیدها بر اثاث جریان دهی و مقدار ولتاژ کاری و ... قیمت گذاری میشن
                    مثلا بعضی از اسپید ها ولتاژشون تا 7.4 ولت (2سل) و بعضی (3سل) و 4 سل و ... هستن که توی قیمتشون هم تاثیر داره
                    برای آمپر دهی هم از 10 آمپر موجوده تا بالای 70 آمپر و حتی 100 و بالا تر
                    اسپید های شرکتی و معتبر و جنس خوب ، قابلیت های دیگه ای هم دارن مثل : شتاب گیری سریع ، قابلیت ترمز کردن ، داشتن ثبات و ...
                    در اسپید های معمولی ، معمولا شتاب گیری خیلی آهسته تر نسبت به اسپید های معتبر صورت میگیرد و ثبات کمتری نیز دارند.

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                      من تقریبا همه وسایل مورد نیازو خریدم . می خوام یه درایور بسازم فقط توی برنامه نویسیش بخش next_commutate_state موندم دقیقا چکار میکنه؟؟؟
                      چیزی که من فهمیدم اینه:::
                      در حالت عادی که هیچ پالسی از میکرو اعمال نمیشه پس ترانزیستور ها خاموشن در نتیجه گیت ماسفت های N به 12v وصله یعنی WUV=0 . در صورتی که پین اونها روشن بشه ترانزیستور های PN میرن تو اشباع و ماسفتهای N خاموش میشن. خوب پس دستور های XL_ON یعنی ماسفت های N روشن و پایه های موتور همه زمین. برای P ها قضیه بر عکسه ولی با PWM . یعنی وقتی پالس اعمال میشه PN دوباره اشباع میشه و زنر وصل و اختلاف ولتاژ GS منفی میشه در نتیجه 12v به پایه های موتور وصل میشه. چون میکرو های 48/88/168 چهار تا پایه خروجی 8bit OCn دارن جون میدن برای درایو موتور براشلس (البته atmega328 هم چهار پایه رو داره هااا ) .

حالا سوالی که دارم اینه که اون 6 تا سویچ کیسی که تو این تابع گذاشتین دقیقا چطوری کار میکنه چون بنظر ترتیب حرکت روتور تو این دستور درست نیست؟؟؟؟
                      میشه با درایور ماسفت IOR هم استفاده کرد؟؟؟ چون یکی از برادران ژاپنی این کارو کرده بود ویدیوشم تو یوتیوب هست.
                      جدیدترین ویرایش توسط RF2016; ۰۹:۵۱ ۱۳۹۵/۰۷/۱۹.

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید محترم
                        ماشالله 78 صفحه راجب راه اندازی موتور مطلب هست ولی تقریبا من مطمئنم مشکل من داخلش نیست
                        من میخوام موتور هد ویدئوهای VHS رو که ظاهرا براشلس هست رو راه بندازم
                        خیلی گشتم توی نت پیدا نکردم
                        چندین مدل ازشون دارم
                        اکثرا هد و موتور با هم هستند ولی جیزی که مربوط به موتوره این اطلاعات هست
                        TM-85
                        1Dp6
                        4 سیم داره و یک آی سی به اسم TM2620D و A1057D البته فقط آی سی نیست احتمالا درایوره
                        من میخوام راهش بندازم یا AVR یا Arduino و یا هر جور دیگه ای
                        دوستان خیلی لطف میکنید اگر کمکم کنید
                        حتی اگر کسی اطلاعات راجب ولتاژ سرعت گشتاور و هر چیز دیگه ای داره لطف کنه بگه
                        سپاس فراوارن

دیدگاه

سلام
                          مثل اینکه این موضوع دیگه خیلی قدیمی شده (آرزوهای امروز ما خاطرات دیروز شماست)
                          تقریبا کل عملکرد مدار و برنامه نویسیشو فهمیدم فقط چندتا سوال داشتم
                          1- چرا از خازن speed up برای سوئیچ ترانزیستور ها استفاده نکردین؟؟
                          2- چرا از ماسفت های p-channel استفاده کردین؟؟ می تونستید همه رو N بزارید اینطوری سرعتم میره بالا چون اگه ماسفت ها درست اشباع نشن مقاومت های درین سورس زیاد میشن و ولتاژ مناسب به موتور نمیره.
                          3- بهتر نیست از درایور ماسفت استفاده کنید ؟؟ با 3 تا درایور میشه 6 تا ماسفتو سوئیچ کرد.
                          فعلا

دیدگاه

دوستان کسی راجب موتور های ویدئو اطلاع نداره؟
                            توی پست قبلیم گفتم
                            من برای ساخت یه اره برقی بهش نیاز دارم
                            لطفا اگر هر کسی هر اطلاعی داره و یا منبعی داره بگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armohseni نمایش پست ها
                              دوستان کسی راجب موتور های ویدئو اطلاع نداره؟
                              توی پست قبلیم گفتم
                              من برای ساخت یه اره برقی بهش نیاز دارم
                              لطفا اگر هر کسی هر اطلاعی داره و یا منبعی داره بگه
                              اره برقی با موتور ویدئو؟!!!!
                              اتفاقا من هم یه موتور دارم ....دوست دارم راهش بندازم اما مطمینا قوی نیست و فقط ظرافت و دقت زیادی داره
                              پیگیر راه برای راه اندازیش باشین اما بعید میدونم به درد اره بخوره هاااااااااااا
                              ................Fx7SAM................

دیدگاه

سلام
                                راستش من اطلاعی از موتور های vhs ندارم ولی اگه از نوع براشلس باشه میشه راه اندازیش کرد ببین موتورت 3 سیمه خروجی داره ؟ و سیم پیچاش عمود به شافت طراحی شده؟ بدنش می چرخه یا نه فقط شافت چرخش داره؟؟ اگه عکس بگیری بزاری بد نیست
                                اگه براشلس باشه فکککککک کنم بتونم کمکت کنم .خودم دارم روی راه اندازی موتور DVD-ROM کار میکنم ببینم چی میشه...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X