اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

نوشته اصلی توسط (به یاد استاد آقازاده)وحید نصیری
    متوجه نشدم؟
    اینی که الان کشیدم شیب نداره و یا قبلیه؟
    شما دقیقا همون مداری رو که دادم ببند. اگر 547 هم نداری بجاش 945 بزار(سریعتره!)
    اون قضیه آی سی هم با شکست مواجه شد(تاخیر دستور داشت. در حد 10 میکرو ثانیه.) پس باید بچسبیم به همین ترانزیستور.

اما TC4427 هست 2 تومن! نظرت چیه؟ :mrgreen:
    ببین برادر، یه شماتیک ورژن یک بود که شما ندیدیش، بچه بدی نبود ولی توی پروتئوس شیب نشون میداد و عملا هم ماسفت ها زودتر از حالا داغ میکردن، و من با این چیزی که الان هست و تصویرش رو برای شما گذاشتم عوضش کردم، چونکه این یکی توی پروتئوس شیب نشون نمیده، ضمن اینکه با این ماسفت ها دیر تر شروع میکنند به داغ شدن، گرفتی برادر؟! ........

علیرغم اینکه من یه اصفهانی اصیلم، برای قیمت و اینا مشکل ندارم، :-)) فقط میخوام قطعات کم باشن و کوچیک همین!!!
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

کل قضیه رو گرفتم چیه!
      حالا شما همینی رو که کشیدم تست کن. اگر دیدی مثل ورژن 2 جواب داد ماسفت هایی رو که تو عکس گفتم بزار براش. اینطوری دیگه فکر کنم خوب کار کنه!

نوشته اصلی توسط aivhl
      علیرغم اینکه من یه اصفهانی اصیلم، برای قیمت و اینا مشکل ندارم،فقط میخوام قطعات کم باشن و کوچیک همین!!!
      oo:
      عجایب 7 گانه شد 8 تا!!! =))

بابا اینی که برات کشیدم که از اونی که خودت نشون دادی هم کمتر قطعه میخواد!!!

حالا شما برو تست کن!

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

...........
        بابا اینی که برات کشیدم که از اونی که خودت نشون دادی هم کمتر قطعه میخواد!!!

حالا شما برو تست کن!
        جدی میگی؟ ایول!!!! :wow:

تستش میکنم، نتیجه رو اعلام میکنم.
        بازم تشکر فراوان

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
          جدی میگی؟ ایول!!!!
          تستش میکنم، نتیجه رو اعلام میکنم.
          بازم تشکر فراوان
          oo:
          مداری رو که من گذاشتم به ازای هر ماسفت 3 قطعه برای درایور میخواد که در کل برای 6 تا ماسفت میشه 18 قطعه!
          اما مداری رو که شما گذاشتید 24 قطعه برای درایو ماسفت ها داره!

باز هم میگم از ماسفت هایی که گفتم(Z44 و 4905) استفاده کنید و در صورتی که فعلا دم دست ندارید همون 540 و 9540 رو برای تست استفاده کنید. اگر با اونها رضایت بخش جواب داد و کمی داغ شد ماسفت هایی رو که گفتم تهیه کنید و با اونها هم تست بزنید تا شاید مسئله حل بشه.

موفق باشید
          :biggrin:
          درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
          بدرود . . .

دیدگاه

و السلام و علیکم
            از صبح دارم میرم میام به این تاپیک، تازه الان وقت کردم جواب بدم
            پی نوشت:
            کاش این آقا فرشاد که خودش جزو مسئولان رده بالای سایته :biggrin: و در این تاپیک هم حسابی رفت و آمد داره و همین الانم داره اینجارو میخونه! یه فکری به حال پلود سنتر عکسها میکرد. اگر هم مساله سوءاستفاده بود، اجازه استفاده رو حداقل به قدیمی ها میدادند که لااقل با مشکل از بین رفتن عکسها در سایر هاست ها مواجه نباشیم(حالا یه انتقادی کردیم نگیرید بندازیدمون بیرون! :mrgreen
            راستش وحیدجان نمی دونم به یاد داری یا نداری ، یه دانلود سنتر عکس داشتیم . ولی هر ماه 10 گیگش پر میشد و بعد از اینکه عکساش رو فیلتر میکردیم ، از 10 گیگ 50 مگ هم عکس درست حسابی که مربوط به برق و الکترونیک میشد از توش در نمیومد ! عکس هایی که آدم شرمش میشه بگه ! طرف عکس کامل عروسیش رو پلود کرده بود ! این یه چیز عادی بود ! دیگه دیدیم هر ماه فقط هزینه و پهنای باند میدیم، مجبور شدیم ببندیمش! رسیدگی به 10 گیگ عکس اونم با این اینترنت زغالی خودش کاری بود !
            البت قرار شده روی یه سیستمی کار بکنیم که بصورت یوزر اکانت بدیم برای پلود عکس که دیگه فکر کنم مشکلات قبلی حذف بشه. نمی تونم قول بدم دقیقاً کی، ولی توی برنامه کاریمون هست .
            خلاصه کلام که شما فقط یه انجمن رو میبینید و نمی دونید که اون ته مه ها که ما هستیم چه خبراست
            متأسفانه ما هم مثل شما برق و الکترونیک هستیم و برنامه نیوس وب نیستیم ! با این حال هر کس بتونه برنامه نویسی وب انجام بده که فکر می کنه بتونه مشکلی رو حل کنه، با کمال میل ما اماده دریافت کمک های بشردوستانه همه هستیم
            هر کسی هم که نظری داشت می تونه به ما pm خصوصی بده
            این از این
            می مونه موتور، موتور من tower pro هستش که قسمت ماسفتها رو از روی نقشه برادرای عزیز ژرمن بستم.
            من از ماسفت های قدرت با شماره IRF9540 و IRF3710 استفاده کردم و حتی یک ذره هم داغ نکردند !
            ولی نمی دونم چرا احساس می کنم که به هیچ وجه سرعت موتور پایین نمیاد ! pwm رو یمزارم 200 یا 100 اصلا فرقی نداره !
            220 بزارم یا 50 اصلا کار نمی کنه ! تو دور پایین نباید کار بکنه ؟
            راستیتش کلاً درگیر کارای مجله هستم، ولی چون وضع برد خیلی خرابه، ( برد ماسفت رو فیبر سوراخدار و برد میکرو روی برد برد و یک کلاف سیم کشی ! ) می خوام یه pcb بزنم. اگر pcb بزنم ، اون موقع کار نکرد میشه گفت که مشکل چی بوده.
            من 2 تا مشکل دارم ! یکی اینکه اصلاً وقت ندارم و روزهای عادی شب چند ساعت . مشکل بعدی که اوضاع مارو از اولی هم بدتر کرده اینه که رشتمون برقه و چیز زیادی از الکترونیک سر در نمیاریم( قابل توجه دوستانی که کلاس بالا صحبت می کنند، هوای مارو هم داشته باشید )
            در مورد درایو کردن این ماسفت ها، این آی سی های درایو چجوریان ؟ قیمتاشون چنده ؟ چقدر تو بالابردن بهره تأثیر دارند ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
              هر کسی هم که نظری داشت می تونه به ما pm خصوصی بده

به خاطر همینه که من اصلا دور و بر مسئولین نمیچرخم !!! :mrgreen:
              از این به بعد هم غلط بکنم PM بدم!!!

و اما بعد! :
              نمیدونستم 3710 تو بازار پیدا میشه! در کل ماسفت خفنیه! مخصوصا اینکه مشخصات z44 رو دوبل داره!!! البته جریان 75 هست و دوبل نیست!
              در کل نباید هم توقع داشته باشی که داغ کنه!
              من تو 5 آمپر و بار معمولی z44 میزارم فقط گرم میشه!
              موتور شما هم فکر نکنم زیاد جریان بکشه. مال اخوی aivhl تا 10 آمپر هم میکشه که همینش مسئله سازه!
              من زیاد دور و بر براشلس نمیچرخم. فقط یه بار جو گیر شدم یکی از اول بسازم که اونم تو گیر آوردن آهن ربا و ... موندیم و مثل این شکست خورده ها انداختمش یه گوشه و ولش کردم. اینی هم که الان اینجا دارم اراجیف مینویسم به درخواست اخوی aivhl بود که بیام و رو درایور ماسفت کار کنیم. وگرنه ما کجا و شرکت در مباحث سطح بالا و کجا
              و اما بعد دوم :
              همونطور که میدونی ماسفت قصه ما خیر سرش! گیتش نسبت به کانال ایزوله هستش و همین باعث میشه تا یه چیزی تو مایه های خازن در اون محدوده داشته باشیم.(این قضیه رو خیلی راحت میتونی با یه آزمایش ساده بهش پی ببری. یه لامپ رو به جای بار به ماسفت وصل کنید و برای یک لحظه گیت رو به VCC اتصال بدید. بعد از اینکه سیم گیت رو قطع کنید میبینید که لامپ همچنان روشنه و تا وقتی که خازن گیت تخلیه نشه خاموش نمیشه) این از یه لحاظ خوب و از چند لحاظ بده. همونطور که دیگه همه میدونن شارژ خازن به صورت لحظه ای نیستش و با کمی شیب همراهه. همین یه ذره شیب باعث میشه تا کانال هم با شیب تخلیه بشه و این کار باعث فشار به کانال شده که اونم باعث داغ کردن ماسفت میشه. این عمل شاید در فرکانس های پایین سوئیچ اصلا به چشم نیاد. چون بالاخره گیت شارژ میشه و کانال هم تخلیه میشه. اما در فرکانس های بالا چون گیت سریعا روشن و خاموش میشه ممکنه نتونه کاملا کانال رو باز و بسته کنه که این امر باعث در اومدن پدر ماسفت میشه. اما راه چیه!؟
              نمودار شارژ جریان خازن رو یادته؟ کافی بود تا یه مقاومت با خازن سری بشه تا شارژ خازن دیرتر انجام بشه! یعنی با کاهش جریان شارژ زمان زیاد میشد! حالا اینجا برعکسه. یعنی ما باید سعی کنیم در کوتاه ترین زمان خازن یا همون گیت رو شارژ و دشارژ کنیم.

آی سی های درایور هم دقیقا همین کار رو انجام میدن. یعنی در کوتاه ترین زمان و با جریان بالا گیت رو روشن و خاموش میکنن.
              مطلبی که یادم رفت بگم اینه که اگر یادتون باشه تو ترانزیستور میشد با کنترل جریان بیس خروجی رو کنترل کرد. در اینجا به جای جریان ما با کنترل ولتاژ گیت میتونیم اینکار رو بکنیم. اما چون هدف سوئیچ بار هست پس باید یه چیزی تو مایه های همون قضیه اشباع ترانزیستور با ماکزیمم جریان بیس اینجا هم برای ولتاژ گیت پیاده کنیم. یعنی باید به دیتاشیت مراجعه کنیم و ببینیم محدوده مجاز ولتاژ گیت سورس چی هست تا ما بتونیم با خیال راحت و مطمئن از اینکه مدار کار میکنه طراحی رو ادامه بدیم. معمولا گیت سری IRF تا 20 هم ساپورت میشه و از 12 به بالا یه چیزی تو مایه های همون قضیه اشباع ترانزیستور پیش میاد.(دلیل عمده داغ کردن ماسفتهای aivhl هم این بود که ماسفت کانال N رو با 5 ولت راه انداخته بود.)
              من خودم تاحالا با درایورهاشون کار نکردم و همیشه خودم با ترانزیستور ساختم و تا حالا هم خوب جواب داده(البته فرکانس کارهای من فوقش 23 کیلو بوده)
              قیمت ها هم از 2 تومن به بالا هست(یکی از دلایلی هم که نمیرم طرفش به دلیل قیمتشه! زور داره )
              شماره های موجود هم بر طبق استاندارد دایی احمد:
              TLP351
              TC4420
              TC4427
              IR2121

من خودم 4427 رو توصیه میکنم. چون دوبله! و 2 تومن هم قیمتشه.

ببخشید دیگه فرشاد جون از این ساده تر نمیتونستم توضیح بدم. چون ممکنه اساتید بیان بگن این چه وضع گفتنه یه موضوعه!!! و اونوقت دیگه حسابمون بیفته با کرام الکاتبین و چوب و چماغ و ... :biggrin:
              موفق باشید

بدرود . . .

دیدگاه

به قول آقا رضا، همچین توضیح دادی که مادربزرگمونم شیرفهم شد
                در مورد موتور خودمم، قشنگ 10 آمپر رو میکشه .
                الان یه سوال دیگه، من یه ماسفت 20 آمپری ببندم واسه این باید کافی باشه دیگه ؟ چون الان ما مشکل درایو کردن داریم ؟ یعنی جریان 2 برابر از سرشم زیادیه دیگه ؟
                در ضمن، نگفتین این ترانزیستورهای درایورکه الان گذاشتیم، ثواب همون آی سی درایورهارو میدن ؟ یا بهتره از آی سی درایور استفاده بکنیم ؟
                چون پروژه من fun هستش و برای خودم، دوست دارم خوب از آب دربیاد. یه جورایی می خوام وقت بزارم، خودم درست کنم تا یه چیزایی هم یاد بگیرم ! وگرنه 30 الی 40 تومن درایور اینا موجوده!

دیدگاه

سلام به همه دوستان.این موتورو ببلاخره راه انداختید :applause: :applause:
                  من توی تست های که میکردم از irf4905 , irf3205 استفاده کردم و یک ترانزیستور bc547 هم گذاشته بودم.با وجود مشکلات زیاد در برنامه و حرکت نکردن موتور :mrgreen: جریان زیادی از فت ها میگذشت اما خیلی داغ نمیکردن.
                  فقط واسه تست برنامه ای که گذاشتید یک مشکل دارم اونم اینکه با winavr کار نکردم :cry2:

دیدگاه

خدا رحمت کنه آقا رضا رو . منتها من این قضیه مادر بزرگ رو از یه بابایی تو سربازی و راجع به انیشتن شنیده بودم! :biggrin:
                    در کل همیشه سعی میکنم همین شکلی جواب بدم(حتی تو مقاله هایی هم که گذاشتم همین شکلیه! :mrgreen
                    یه قضیه ای که اکثر دوستان درمورد انتخاب قطعه اشتباه میگیرن نگاه کردن به یکی از مشخصاته!!! شما زمانی که قراره یه قطعه رو انتخاب کنید باید به تمام زوایاش و حتی ابعادش هم نگاه کنید. مثلا اگر قرار باشه همینطوری یه چیزی بزاریم میشه 640 گذاشت! اما اگر دقیقتر نگاه کنیو میبینیم درسته که IRF640 میتونه تا 200 ولت و 18 امپر رو تحمل کنه! منتها مقاومت حالت روشن درین سورسش در حدود 0.2 اهم هست!
                    با یه حساب سر انگشتی میشه فهمید که اگر قرار باشه 10 امپر از این ماسفت عبور کنه 20 وات توان تلفاتی در قطعه بوجود میاد(توان = جریان به توان 2 ضرب در مقاومت حالت روشن) تازه این در حالتیه که قطعه سوئیچ نشه! oo:
                    اما اگر یخورده بهتر نگاه کنیم میبینیم که IRFZ44 با 50 ولت و 50 امپر دارای مقاومتی در حد 25 میلی اهمه! که اگر قرار باشه در شرایط گفته شده در بالا کار کنه تنها 2.5 وات توان تلفاتی داره!
                    و یا مثلا در سری IRL مقاومت به چیزی بین 5 تا 10 میلی اهم میرسه. (این سری جزو ماسفت های محشره!)
                    نمونه IRL3705 و یا 2203 !!!
                    تازه این چند تا از مشخصاته!

راستی مگه شما نگفتی که مال شما کار میکنه و گرم هم نمیشه! پس برا چیته عوضشون کنی؟
                    در ضمن 3710 هم که ماسفت خوبیه!

در کل شما بگیر همون مداری رو که گذاشتم ببند. فوقش به ازای هر ترانزیستور 25 تومن باید بدی که سر جمع کل درایور زیر 500 تومن درمیاد. اگر دیدی خوب جواب داد که هیچ و اگر نه برو سراغ درایور( همینم جواب کار رو میده!)

بدرود . . .

دیدگاه

سلام بر دایی های گلم
                      منم خیلی به موتورهای براشلس علاقه دارم و دوست دارم در این زمینه از دوستان خوبم یاد بگیرم. مشکل من اینه که موتورهایی که برای درایو برام می فرستند همگی صنعتی (کیلووات) هستند و دارای سینکرو یا انکودر هستند و فاز تحریک موتور بر اساس اونا تغییر می کنه. بیشترشون هم داری پروفایل خاصی برای PWM هستند و نمیشه اونا رو با PWM ساده کنترل کرد و...
                      بگذریم.
                      اولین مشکل برای همراه شدن با دایی های گلم تهیه موتور خوبه. هرچی توی نت گشت زدم فقط موتورهای چینی پیدا کردم.
                      اولین سوال از دایی aivhl اینه که موتور خوب رو از کجا تهیه کنیم؟
                      برای ساخت مدار توصیه های دایی وحید کاملا درسته. یعنی درایور ترانزیستوری بدرد درایو ماسفت، اونم از نوع P، با فرکانس 32 کیلو نمی خوره.
                      ماسفت نوع N بدلیل اینکه توی فرکانس 5 کیلو داره کار می کنه چندان حیاتی نیست اما وقتی داریم درایور دوبل میزاریم خود به خود درایو این ماسفت هم بهتر میشه و کمتر داغ میشه.
                      درایورهای توصیه شده دایی وحید عالی هستند اما نیاز به تغییر برنامه برادران آلمانی هست.
                      برای اینکه برنامه تغییر نکنه باید از TC4428 استفاده بشه که انگار برای همین کار ساخته شده.
                      خبر خوش اینه که جوان الکترونیک نوع SMD این درایور رو آورده بنام TC4428EOA و من فرا چندتا ازش می گیرم.
                      برای انتخاب ماسفت باز هم باید توی نوع P دقت بیشتری کنیم. من همیشه از ماسفتهای ژاپنی راضیتر بودم. یعنی 2SJ ها.
                      با اینکه برادران چینی اینا روهم ریمارک زدن اما اگه اصلش گیر بیاد قابل مقایسه با اروپایی ها نیست. سرعت بسیار بالا و تحمل شرایط بسیار سخت خاصیت این نوع ماسفت هاست. درایو اونها هم بسیار ساده تره. مثلا من از 2SJ246 بدون درایور توی 100 کیلوهرتز استفاده کردم و حتی داغ هم نشد.
                      برای این مدار هم سعی می کنم یه نوع ژاپنی پیدا کنم که توی ایران باشه.
                      برای ماسفت نوع N هم میشه نوع ژاپنی یعنی 2SK پیدا کرد اما بیشتر ماسفتهای 2SK وارد شده به ایران 500 ولت هستند.
                      بهرحال در این باره هم سعیمو می کنم.
                      راستی ماسفت های SMD کمتر مورد آماج کپی کاران بودند و اصل بودن اونها محتمل تره.
                      با اینکه مدار خاصی نداریم اما سعی می کنم یه شماتیک اولیه با درایور TC4428 بکشم تا دوستان دیگه که به این تاپیک بیان بتونن ازش استفاده کنند.
                      کار اصلی برنامست. با اینکه دوستان آلمانی زحمتشو کشیدند اما مطمئنم برای هر موتور نیاز به تغییراتی در برنامه هست. پس بهتره که یه برنامه بومی داشته باشیم تا دایی های آینده راحتتر کار کنند.
                      منتظر نظرات شما دوستان خوبم هستم.
                      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

با سلام،

تشکر میکنم از دایی احمد و وحید خان گل، که با ورودشون به این تاپیک، ما رو سرافراز کردند و این تاپیک رو حسابی رونق دادن و در حد آرسنال ( نه تیم ملی! ) به سمت یه تاپیک تخصصی و آموزشی سوقش دادن. که البته، هدف اولیه این تاپیک هم همین بوده.....

و اما باید بگم که نکته قابل توجه جهت تهیه موتور اینه که تقریبا موتور خوب توی این آشفته بازار پیدا نمیشه! موتورهای خود من GSW 2312/13T هستش که چینیه و از لاندا خریدمش. در کل موتور با کیفیت و قیمت مناسب رو باید از همین لاندا و مغازه های همون حوالیش خرید. ولی چونکه این موتورها معمولا برای مدلهای پروازی هستند، خیلی تو راسته کاری اینها نیستند و تنوع چندانی توی مغازه های اینا نمی بینید! و فروشنده های تجهیزات مدل ها هم که تقریبا همگی اینترنتی هستند و محل هاشون توی جاهای گوشه کنار و پرته، موتورهاشون یه کمی با کیفیت ترند ولی باز هم چینی و در نهایت تایوانی هستند و اما از نظر قیمت، خیلی سرسام آورند. ( چون این قضیه مدل ها، یه جورایی از سر شکم سیری و فانی و ایناهاست و معمولا بچه مایه دارهای دانشمند برای تفریح و پول خرج کردن میرن دنبال این چیزا و کارشون اینه که کل تجهیزات و امکانات مورد نیاز رو یک جا و بدون پرسیدن قیمت ها بخرن و طبق راهنما مونتاژ کنند و به دانش خودشون پیش خانواده و رفقا ببالن!!! :surprised: )

در مورد نرم افزار هم باید بگم که من روتین برنامه و کدها رو کاملا بررسی کردم. تقریبا بدون عیب و نقصه و عملکردش هم قابل قبوله. فرکانس رو هم نمیشه کم کرد، بدلیل رزولوشن مورد نیاز، باید 32 کیلو بمونه، یه نسخه نرم افزار دیدم که 16 کیلو هم کار میکنه ولی هنوز تستش نکردم. و در کل نیاز به تغییر برنامه برام مفهوم نیست، و این سوال برام پیش اومده که چه تغییری و برای چی باید تغییر بدیم؟

و اما یه نکته در مورد این اسپید کنترل ( که نهایتا برای من یه بخشی از پروژه کوادکوپتره ) و سایر تجهیزات مورد نیاز اینکه، درسته که میشه با صرف هزینه بالا و گذاشتن درایور و ماسفت های خفن کار توپی ارائه کرد، اما هدف این نیست! قراره با حداقل امکانات و تجهیزات و بالطبع، حداقل هزینه یه کوادکوپتر یا هر پرنده ای ساخته بشه.

و اما بخش فلسفی ماجرا! راستش هدف من اینه که یه کوادکوپتر ارزون و با امکانات دم دستی بسازم و اطلاعات کامل رو بزارم توی این سایت و یا سایت های دیگه تا علاوه بر بار تجربی و آموزشی، هر دانش آموز و دانشجویی بتونه اون رو بسازه، حتی اگر کم پول بود و مجبور بود از خرجی روزانه خودش بزنه! تا دیگه شاهد پز دادن بچه مایه دارها با مدل هاشون توی پارک ها در مقابل علاقمند های بی پول نباشم!!! برای همینه که برای رادیو کنترلش از دسته بازی پلی استیشن استفاده میکنم ( نه رادیو کنترل 300 هزار تومنی )، سعی میکنم تا جایی که میشه ساده، ارزون و کارآمد باشه، وگرنه من میتونستم و امکانش برام بود و هست تا یه کیت کامل رو با حداکثر 1.5 میلیون از همین برادرای آلمانی بخرم .....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

کشته مرده این اهداف فلسفیتم! :biggrin:
                          حالا که اینجور شد بزن بریم ته تهش

منم با نظر استاد کوهستانی موافقم. بهتره که برای نرم افزار هم یه استارتی بزنیم.
                          دیدی بالاخره دائی گیر داد که باید درایور بزاریم!!!

بدرود . . .

دیدگاه

با سلام،

اولا، همونطور که قبلا هم گفتم، من واقعا اسیر این مرامتم، داداشششششش :bye
                            دوما، شیرینی یادت نره، ای وحید خان گل و ایضا، کاربر فعال :mrgreen:

و اما سوما،
                            این نقشه نسبتا کامل سخت افزار فعلیه، که راجع بهش حرف زدیم و قراره اصلاح بشه، جهت اطلاع وحید خان و دایی احمد :
                            http://s1.picofile.com/file/7213408602/SHN_BLMC.jpg

اینم عسکش، ننه جوون : :biggrin:

اینا هم اصل نقشه های ورژن یک و دو و سورس C که من ازش استفاده کردم :

http://s1.picofile.com/file/7213410428/ULC_BLMC.pdf.html
                            http://s1.picofile.com/file/7213410642/BL_Ctrl_V2_0_Doku.pdf.html
                            http://s2.picofile.com/file/7213411284/main.c.html

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

با سلام،

برادرای محترم ( ظاهرا هیچ خواهر مکرمه ای اینجا نمیاد! :surprised: ) ماسفت های IRFZ44 و IRF4905 به اضافه TC4428 برام رسید!

امروز، خدا بخواد تست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم :-B

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                                با سلام،

اولا، همونطور که قبلا هم گفتم، من واقعا اسیر این مرامتم، داداشششششش :bye
                                دوما، شیرینی یادت نره، ای وحید خان گل و ایضا، کاربر فعال :mrgreen:
                                سالاری با مرام :biggrin:
                                از شیرینی میرینی هم خبری نیست! بیخود دلت رو صابون نزن
                                چون دارم زور میزنم ستاره هامو پس بگیرم :biggrin:

و اما بعد!:
                                بابت درایور بهتره اون طرح اخوی های ژرمن رو فراموش کنی چون دیگه استاد کوهستانی یه تنه برات 100 تا درایور طرح میکنه :mrgreen:

راجع به برنامه نویسی هم نمیشه تا موقعی که عملکرد کامل موتور رو فهمید براش نظری داد. راستی شما موتورتون سنسور داره یا معمولیه؟ قیمتش چی؟
                                یه لطفی بکن از ابتدا یه شرح کوچیک از کار موتور بگو. اینطوری منه بیسواد هم همراه میشم. مثلا اینکه سر چیه که انقدر دورش بالا میره و به اشباع نمیره؟
                                اصول برنامه نویسیش چطور باید باشه؟ و از این جور مسائل

راستی یه چیز دیگه! اون ال سی دی 1110 هم قراره به درایور همیشه وصل باشه؟

با سپاس

بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X