اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

با سلام،

دوستان محترم، شرمنده، یه خورده رفته بودم تویه دیوار!!! نتونستم یه چند وقتی بیام خدمت تون....

یه سوال :question:
    برای یه دور چند بار این مراحل زیر باید تکرار بشه؟
    با اجازه، من نقدا این رو اصلاح کنم، که برای هر دور موتور این 6 مرحله به تعداد پل های موتور که معمولا بین 6 تا 24 تایی میشه ( معمولا 8 تائیه! ) انجام خواهد شد. مثلا موتور خود من 8 تا پل داره که برای یک دور کامل میشه 8 بار، که در مجموع 48 مرحله اجرا میشه....

برای فهمیدن تعداد پل های موتور، باید آهنرباهای روی بدنه داخلی رو بشمارید و بر 3 تقسیم کنید، یعنی اینکه یه موتور 8 پله، 24 تا آهنربا داره .....

به این عکس هم یه نگاهی بندازید، این یه موتور با 4 تا پله :

مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

به نظرتون اگه بخوام از آی سی درایور ماسفت استفاده کنم چه شماره ای مناسبه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
        به نظرتون اگه بخوام از آی سی درایور ماسفت استفاده کنم چه شماره ای مناسبه؟
        با سلام،

تویه این حد و اندازه های ولتاژ و جریان ما، نیازی به درایور نیست، ولی اگر اصرار داری، TC4428 مناسبه ....
        دونه ای 2000 تومنه و برای هر برد هم سه تا لازمه.
        مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
          با سلام،

تویه این حد و اندازه های ولتاژ و جریان ما، نیازی به درایور نیست، ولی اگر اصرار داری، TC4428 مناسبه ....
          دونه ای 2000 تومنه و برای هر برد هم سه تا لازمه.
          راستش فکر کنم با توجه به داغ شدن ماسفت ها و میزان جریان کشی موتور لازم باشه
          حالا اینا چیز خاصی کنارشون نمیخوان؟

دیدگاه

wink

دیدگاه

1

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                ولی نیازی به درایور ماسفت نداره / مشکل از خود طراحی درایوره
                میشه شما هم نقشه پیشنهادیتون رو برای درایو ماسفت رو بزارید؟
                تو یکی از پست ها آقای ahmadmn گفتند برای جریان های بالا 15 و اینا باید ماسفت درایور استفاده بشه
                موتور ما هم شامل این مورد میشه

دیدگاه

1

دیدگاه

امیدوارم ناراحت نشید ولی در این رابطه تصمیم گرفتم در قبال اطلاعات اطلاعات بدم . یه سری اومدم این تاپیک رو زیر رو کردم دنبال درایور
                    کلی زمان گذاشتم هیچی برداشت نکردم (دریغ از یه درایور که از بچه ها ارایه شده باشه) الان مدت هاست عضو شدم و فقط تا میتونستم مدار طراحی و ارایه کردم ولی اونجا که سوال و مشکل دارم باید تو سایت های دیگه بگردم و در نهایت چیز زیادی پیدا نمیکنم
                    میگم اصلا عضو شدم که تجربه و جواب به دیگران بدم ولی خدایی برای نتیجه گرفتن فقط و فقط شب و روز زور میزنم و به امید بقیه نبودم
                    الان که از میکرو نمیدونم و با انالوگ میخوام راه بندازم واقعا نیازه بدونم تو برنامه هاش چی میگذره
                    در نهایت درایو من خصوصی است و فقط میتونم مشکلات درایور شما رو برطرف کنم و اینو به شما گفتم ظاهرا خودتون نخواستیدایشون درست گفتن ولی اون حداقل بوده و اینجا ولتاژ چندان بالایی نیست و همچنین ضرفیت خازن گیت ماسفت کمه / حجم مدار زیاد میشه و میشه با تغییرات بازده مدار رو بالا برد
                    نقشه درایور که اینجا هست منم از روش یکی ساختم
                    اینم لینکشه
                    http://s1.picofile.com/file/7213408602/SHN_BLMC.jpg
                    این صفحات آخر هم یکم در مورد اصلاحش بحث شد که منم تو مدارم لحاظ کردم
                    اگه خوب تاپیک رو بخونید میبینید همه اپن سورس کار کردند
                    یه خلاصه بگم از برنامش
                    اون 6 مرحله رو که یادتون هست
                    برای کنترل سرعت از pwm استفاده میشه
                    حالا چجوریه به اینصورته که در هر مرحله به ماسفت P روشن به جای اینکه بزاریم یک ضرب روشن باشه pwm میدیم بهش حدود 30 کیلوهرتز هم هست
                    این مدت زمانی که روشنه نسبت به خاموش بودنش سرعت رو تعیین میکنه هر چی بیشتر روشن باشه سریع تر میره
                    حالا این یه مرحلش بود
                    اینکه کی باید بره مرحله بعد رو با روش سنس فاز ول شده میفهمیم
                    اگه خروجی مقایسه گر تغییر کرد میره مرحله بعد
                    پس میتونیم با کم و زیاد کردن زمان روشن بودن ماسفت ها دور رو کم و زیاد کنیم اما اینکه رابطه مستقیم بین اینا وجود داشته باشه یا نه نمیدونم
                    اینجا از PID برای کنترل دور موتور استفاده میشه
                    فقط یه چیزی اول کار یا باید شافت رو دستی بچرخونین
                    یا با زمان بندی از پیش تعیین شده موتور رو بدون سنس در دور پایین بچرخونین بعد وارد مرحله کنترل دور بشید

دیدگاه

این اولین نتیجه با موتور سی دی رام بود که بعدا به سرعتی بیش از این رسیدم
                      http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://hivoltage.persiangig.com/video/BLDC.cd.mp4

و این هم با موتور فلاپی و البته موتور های دیگری رو هم تست کردم از جمله ویدئو / مکانیکی / هارد کامپیوتر و...
                      http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://hivoltage.persiangig.com/video/BLDC%20FLOPPY.mp4

ولی نتیجه هایی که بدون میکرو با روش شما گرفتم ضعیف و رضایت بخش نبود (مشکل از نقص در طراحی بنده است)

عکس مشخصات ظاهری و داخلیشون

دیدگاه

اگر تغییرات رو هم میگفتید عالی بود
                        پس یعنی اگر باری از دوش موتور کم بشه تغییر در سرعت رخ میده و زیاد میشه یانه ؟ منظور دقیق تعداد دورش مشخص میشه یا مثل یه ولوم علی ا...
                        من با انالوگ و بدون سنسور هال که ساختم اینجوریه واس همین فهمیدم بابا داستانیه :biggrin: مگه اول کار میکرو پالس استارت نمیده؟
                        شما اگر تست هایی بگم انجام میدید ؟
                        کل تاپیک در همین مورد بحث شده!
                        عکس های اندازه گیری با اسکوپ هم توش هست یه نگاهی بندازید
                        مسلما تغییر میکنه!
                        پالس استارت رو میسازیم بهمون شکلی که گفتم
                        شرمنده اینقدر سرم شلوغه این چند وقت که خودم هم دست به موتور نزدم

دیدگاه

میگم این موتور ها با چه توانی و چه دوری و چه قیمتی ( و چه رنگای قشنگی ) تولد میشن؟

دیدگاه

از اندازه 2 بند انگشت با توان خیلی کم تا اندازه های بزرگی که تو صنعت استفاده میشه اما تو مدل من بالاترین دوری که برای براشلس های inrunner دیدم حدود 95 هزار دور در دقیقه :eek: :surprised: (خیلی از اسپید کنترل های معمولی نمیتونن تو این دور درایوش کنن اسپید های فوق سریع میخواد :surprised و بزرگ ترین انداره هم یه موتور inrunner به طول 13 سانت :surprised: (قطرش رو یادم نیست) هست...بیشترین توانی رو هم که من دیدم 5KV :surprised: هست... البته اینایی که من دیدم رو گفتم...
                            موتور اولی ماله LRP هست موتور دوم ماله کستل :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                              میگم این موتور ها با چه توانی و چه دوری و چه قیمتی ( و چه رنگای قشنگی ) تولد میشن؟
                              ببین چه ماشین های با این براشلس ها ساختن ماشینه پرواز میکنه oo:

http://www.aparat.com/v/ef6f0d7a653e5b441852a21314ada2f4134129

منم می خوام یه دونه BL2215 بگیرم به قیمت 35 تومن :mrgreen:

دیدگاه

کاش من هم قرار بود ماشین کنترلی بسازم اون موقع این کار واسم مثل اب خوردن بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X