برادر شهریار، من از این درایور استفاده نکردم، ولی چیز خاصی نداره و استفاده ازش راحته، فقط حجم و قیمت رو بالا میبره!
امیدوارم ناراحت نشید ولی در این رابطه تصمیم گرفتم در قبال اطلاعات اطلاعات بدم
دوست عزیز، جناب HI VOLTAGE ، همونطور که شهریار خان رجب زاده هم اشاره کرده اند، تویه این تاپیک، همه چیز با جزئیات در اختیار دوستان قرار گرفته و هدف هم تبادل تجربه بوده، حالا شما صاحب اختیاری، تاپیک رو مطالعه کنی، اطلاعات کامل بدست میاری و اگر دوست داشتی، تجربه خودت رو هم در اختیار سایرین قرار بده، اگر هم ارزش مبادله و معامله رو نداشت هم تصمیم گیری با خودته، ولی در هر صورت، من یکی که از حضور دوستان فعال لذت میبرم و استقبال میکنم .....
چیزی که من از فرمایش شما متوجه شدم، اینه که شما میخواید بدون میکرو کار کنید، ولی به نظر من در هر حد و اندازه ای ( مدل، صنعتی و غیره ... )، بدلیل جزئیات زیاد و عملکرد پیچیده مدار، استفاده از میکرو بهینه و بهتره، البته که در دورهای بالا، باید یه فکرای اساسی تر کرد که فعلا موضوع ما نیست....
کاش من هم قرار بود ماشین کنترلی بسازم اون موقع این کار واسم مثل اب خوردن بود
بزرگترین پروژه ای که من با این براشلس ها میشناسم، قطار سریع السیر برقی ژاپن هستش، نکنه شما هم داری روی یه همچین چیزی کار میکنی اخوی؟! :mrgreen: در هر صورت، برای من یکی، ساختن مدل هم سخت و جدیه .....
دوستان محترم، در نهایت، راستش رو بخواید، این راه اندازی موتور براشلس، برای من بخشی از یه کاره ( ساختن کوادکوپتر، که قبلا هم در موردش گفتم... ) که خیلی اکتیو نیست و چون مشغله و درگیری هام زیاد بوده، به یه جایی که رسید، دیگه زیاد رووش کار نمیکنم و تقریبا گذاشتمش کنار ( البته، عدم مشارکت دوستان و حضور کم رنگ اونها مزید علت بوده :surprised: )، برنامه های میکرو رو هم پاکسازی و بهینه کردم، ولی بخش های خوندن ولتاژ باطری و ارتباط با فلایت کنترل و اینا ها رو هنوز کامل نکردم، واقعیت اینه که من امکانات سخت افزاری و تجهیزاتم کمه ولی میتونم روی نرم افزار میکرو کار کنم، پس تست و نهایی کردن سخت افزار با شماها و برنامه هم با من! :mrgreen:
حالا مشکل اصلی اینه که دوستان کنجکاو میشن و وارد موضوع میشن و بعد از یه مدت که کنجکاوی اونها برطرف شد، دیگه موضوع رو فراموش میکنن!!! در هر صورت، کلیات موضوع به نتیجه رسیده و اگر کسی بخواد رووش کار کنه ( چه با میکرو و یا بی میکرو )، مشکلی نخواهد داشت اگر عزم همگی جزمه و جدی میخواید روی موضوع کار کنید، من هم هستم ( میرم و سخت افزار و موتور رو از توی بشکه معروفم در میارم!!! ) .....
مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....
فقط یه چیزی اول کار یا باید شافت رو دستی بچرخونین
یا با زمان بندی از پیش تعیین شده موتور رو بدون سنس در دور پایین بچرخونین بعد وارد مرحله کنترل دور بشید
ببینید دوستان، برای راه اندازی موتور، یه حداقل سرعتی وجود داره که به احتمال زیاد در موتور های مختلف متفاوته، مثلا برای موتور خود من حداقل درصد PWM باید روی 10 درصد باشه تا موتور بدون مشکل شروع کنه به راه افتادن و نیازی به کمک خارجی برای شروع بکار نداشته باشه، ولی وقتی که راه افتاد، میشه درصد PWM رو به 5 درصد هم کاهش داد ( کمتر دیگه نمیشه، اگر فرصت شد، یه فیلمی ازش میگیرم براتون میزارم ) و موتور با PWM حدود 20 درصد، از گشتاور خوبی برخورداره و بیشتر هم که چه بهتر!
و اما تنها چیزی که شما در حیطه آنالوگ میتونی برای این مدار استفاده کنی، فقط مقایسه کننده انالوگه و بس، سایر قسمت ها هم که باید لاجیک باشه، که بر اساس مقایسه کننده (ها) بقیه کارها رو انجام بده ( همزمانی و روشن و خاموش کردن ماسفت ها)، حال بگو ببینیم، شما چیکار کردی؟ اگر موضوع رو باز کنی، بهتر میتونیم همکاری داشته باشیم، خیالت هم راحت، من یکی که عمرا یه همچین چیزی رو بدون میکرو بسازم، حتی قطار برقی توکیو رو! :mrgreen: تنها مزیت، کسب تجربه است برای ما و شما .....
راستی با این درایورت که ساختی، دور موتور به چند میرسه و گشتاور چه جوریاست؟
( در ضمن، من خودم در زمینه آنالوگ و دیجیتال خیلی مسلط نیستم، ولی حرف برای زدن دارم، زیاد هم بوق نیستم، میتونم باهات همفکری داشته باشم .... )
همیشه ادم انتظاری بیش از زمانه و اطلاعاتش داره واس همین / چون موتورش فراهمه در مکانیکی هم کم از حرفه ای نیستم و
ولی 10 سال پیش که سعی میکردم مطمئنن در سطح من نبود یا کمی زیاد ....
حالا اگر خواستی بگو عکس یا فیلمی از قسمتی از عملکرد مکانیکیش بذارم
داداش به توانایی هات که ما جسارت نکردیم X_X :mrgreen:
عکس و فیلم هم میپذیریم
عرفان جان شما این جارو دیگه از کجا پیدا کردی؟!!
داداش بی خیال گروه خونی این هواپیماهه به ما نمیخوره
اگه منظورت عمودپروازه کواد کوپتر هست که میشه ساخت فقط یکم مایه میخواد!! soodi جان یکیشو ساخته عکسش رو هم برام PM کرد
اگه منظورت عمودپروازه کواد کوپتر هست که میشه ساخت فقط یکم مایه میخواد!! soodi جان یکیشو ساخته عکسش رو هم برام PM کرد
شما باید الان توی انجمن امپیلی های باشی رفتم به مازیار بگم
اتفاقا گروه خونی ش O به همون میخوره :mrgreen:
سلام
من خیلی خوش حال میشوم که بتونم ساخت کوادکوپتر رو آموزش بدم ، به آقای بلورچیان هم اعلام کردم که یک قسمت تحت عنوان "مدل" به انجمن اضافه بشه
این هم فیلم کوادکوپترم : http://www.aparat.com/v/be808c3f1c6ce110445632c7e223f12f291713
البته الان با بدنه جدید ساختم که انشاالله فیلمش رو میزارم ، چون این بدنه کرش کرد ، توی فیلم هم مشخصه :biggrin:
کالا لپ کلامم این بود که حالا که دوستان اسپید رو آماده کردن ، توی پرواز کردن باهاش می تونید روی من حساب کنید
اره خیلی خوب پرواز میکنه :job: چند دقیقه میتونه تو هوا بمونه؟
اگه بشه از اسپید کنترل های ساخت خودمون استفاده کنیم که دیگه عالی میشه ولی ورژن SMD هم خیلی بزرگه اندازش (ماسفت SMD گیر نمیاد )
اره خیلی خوب پرواز میکنه :job: چند دقیقه میتونه تو هوا بمونه؟
اگه بشه از اسپید کنترل های ساخت خودمون استفاده کنیم که دیگه عالی میشه ولی ورژن SMD هم خیلی بزرگه اندازش (ماسفت SMD گیر نمیاد )
با سلام،
خوب داداش، خودت ماسفت ها رو SMD کن خوب، هر چند که از SMD واقعی بزرگتر میشن، ولی قابل تحمل هستند :mrgreen:
اره داداش قبلا دیده بودم عکس های مدارتو...
میگم نمیشه بازم اینو کوچیکترش کرد تا اندازش به اسپید های تجاری برسه؟؟ بعدم روش یه وارنیش (هیت شیرینک یا تیوب حرارتی یا...(هزار تا اسم براش گذاشتن!!)) بزاریم که دیگه فابریک کارخونه ای میشه
دیدگاه