اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

های ولتاژ جان واقعا تکی
    یه کار هایی میکنی که هیچ کس نمیکنه و تجربیاتت رو بدون هیچ منتی برای همه میزاری...
    میگم وزن این ملخ چقدره؟؟ طولش چند سانت میشه؟؟ بعد برای این که قشنگ پره هاش هوا رو بشکافه لبه ی پره هارو تیز کردی؟؟

دیدگاه

میگم وزن این ملخ چقدره؟؟ طولش چند سانت میشه؟؟ بعد برای این که قشنگ پره هاش هوا رو بشکافه لبه ی پره هارو تیز کردی؟؟
      وزنش متاسفانه 2 گرم /طولش 13 سانت و عرضش 1.8 سانت /تقریبا بله تیزه . (یه جا خوندم وزن تقریبا زیاد مفیده )
      من زیاد رو این دقت نکردم و امتحانی بود که بعد با چوب بهتری بسازم ولی خوب بد هم نشد
      برای بالانس کردن هم کار خاصی نکردم سمباده زدن همه چیزو حل میکنه و انتظار اینو نداشتم و وقتی رو موتور وصل کردم ذره ای لرزش نداشت (گفتم عکس میگیرم اگر خوب شد که میذارم و میگم که میشه و اگرنه هم صداشو در نمیارم :mrgreen

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        اینم عکس مدار:
        سلام
        خوبه اینقدر کوچیک در اومده ولی چرا فکر هیت سینک های ماسفت ها رو نکردی چرا؟
        برد منم سر همین گنده از آب در اومد
        امیدوارم ترک های پاور و موتور رو بزرگ گرفته باشی تا مثل برد قبلی من آتیش نگیره
        البته با توجه به موتور هایی که میخوای راه بندازی گفتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
          راستی بین EMAX و dual sky و tower pro و چند تا دیگه مارک موتور کدومو پیشنهاد میکنین؟؟ جایی رو سراغ دارین که موتور های AXI داشته باشن؟؟ اگه AXI باشه که موتور های دیگه باید برن لنگ بندازن موتور های خفنی داره!
          سلام

TowerPro که خوب نیست :NO: البته شاید این مدلش که من دارم ولی هر جایی که شنیدم هیچکس ازش راضی نبوده
          DualSky که عالیه ، Emax هم تا جایی که من تست کردم با DualSky برابری می کنه ، حتی بهتر از DualSky هم هست
          مارک هایی دیگر رو هم من اطلاعی ندارم :nice:
          http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

سلام
            خوبه اینقدر کوچیک در اومده ولی چرا فکر هیت سینک های ماسفت ها رو نکردی چرا؟
            برد منم سر همین گنده از آب در اومد
            امیدوارم ترک های پاور و موتور رو بزرگ گرفته باشی تا مثل برد قبلی من آتیش نگیره
            البته با توجه به موتور هایی که میخوای راه بندازی گفتم
            سلام
            چرا بابا فکر اونم کردم یه هیت سینک اندازش پیدا میکنم 6 تا سوراخ میزنم ماسفت هارو بهش پیچ میکنم دیگه برای همینم جای پیچ ماسفت ها دقیقا کنار همه...
            ترک هارو هم بزرگ گرفتم روشون هم با قلع تقویت کردم...
            راستی تو این مشکلاتی که من گفتمو با بردت نداری؟؟
            TowerPro که خوب نیست البته شاید این مدلش که من دارم ولی هر جایی که شنیدم هیچکس ازش راضی نبوده
            DualSky که عالیه ، Emax هم تا جایی که من تست کردم با DualSky برابری می کنه ، حتی بهتر از DualSky هم هست
            مارک هایی دیگر رو هم من اطلاعی ندارم
            سلام مسعود جان
            منم تعریف tower pro رو نشنیده بودم پس قضیه این جوریه... خب این هیچی
            dual sky رو اتفاقا من تعریف خوبی ازش ندیدم میگن کیفیتش زیاد خوب نیست و خیلی چینی بازی توش در اوردن :NO: ولی emax رو گفتن نسبت به بقیه چینیا بهتره!!
            از AXI خبر نداری :eek: بابا تو دیگه چرا؟!!
            یکی از موتور های خوف مدله و ساخت جمهوری چک هست :applause: همین که چینی نیست خودش خیلیه!! البته کیفیت بالایی داره من دنبال موتور هاشم کسی جای رو میشناسه برم بگیرم؟؟
            البته موتور های LRP و TEAM ORION هم هست که اون ها هم محشرن برین سرچ کنین موتور هاشونو ببینین از این dual sky و emax و هرچی جنس چینیه زده میشین!!
            اینم سایتش:
            www.modelmotors.cz
            راستی تو این درایور رو ساختی؟؟
            داداش شهرام کجاست؟ :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
              سلام
              چرا بابا فکر اونم کردم یه هیت سینک اندازش پیدا میکنم 6 تا سوراخ میزنم ماسفت هارو بهش پیچ میکنم دیگه برای همینم جای پیچ ماسفت ها دقیقا کنار همه...
              راستی تو این مشکلاتی که من گفتمو با بردت نداری؟؟سلام مسعود جان
              منم تعریف tower pro رو نشنیده بودم پس قضیه این جوریه... خب این هیچی
              dual sky رو اتفاقا من تعریف خوبی ازش ندیدم میگن کیفیتش زیاد خوب نیست و خیلی چینی بازی توش در اوردن :NO: ولی emax رو گفتن نسبت به بقیه چینیا بهتره!!
              از AXI خبر نداری :eek: بابا تو دیگه چرا؟!!
              یکی از موتور های خوف مدله و ساخت جمهوری چک هست :applause: همین که چینی نیست خودش خیلیه!! البته کیفیت بالایی داره من دنبال موتور هاشم کسی جای رو میشناسه برم بگیرم؟؟
              البته موتور های LRP و TEAM ORION هم هست که اون ها هم محشرن برین سرچ کنین موتور هاشونو ببینین از این dual sky و emax و هرچی جنس چینیه زده میشین!!
              اینم سایتش:
              www.modelmotors.cz
              راستی تو این درایور رو ساختی؟؟
              داداش شهرام کجاست؟ :sad:
              سلام

چرا تعریف موتور های AXI رو شنیدم و با مدل هاش و کیفیتش آشنایی دارم ولی خودم چون تست نکردم نظری ندادم :nice:
              یعنی کلا من تا خودم چیزی رو تست نکنم نظر نمیدم !!!
              تقریبا مدل هایی از این موتور که با KV حدود 1000 هستن برای کواد مناسب می باشن ولی باید ببینید که کدوم مدل توی بازار ما وجود داره اگر هم نبود فکر کنم هابی کینگ داشته باشه که ارسال برای کشور ایران هم داره

دیدگاه

با سلام بر همگی .... :bye

به به، میبینم که داش مهدی ترکونده ها :wow: ایول،ای خارجی، ای کار درست، ای آرسنال :applause:

دادا، این مشکلات رو که میگی، من اصلا ندارم، فقط یه خورده ترانزیستور ها گرم میشن، فقط یه کم!
                شاید همونطور که های ولتاژ عزیز هم گفتن، موضوع عدم سازگاری موتور با درایور ماسفت ها باشه، البته به نظر من خوبه، اینطوری میشه یکم روی بهینه کردن این قسمت کار کرد. ولی توی این جریان و ولتاژ اصلا گرم کردن ماسفت ها معنی نداره و نیاز به هیت سینک و ایناها هم نیست....

این گرم شده ماسفت هم کلا عجیبه دادا، مدار رو بررسی کن تا مشکل رو پیدا کنی، چه بسا کل مشکل از یه جای خاص باشه و حل بشه....

( پیشنهاد میکنم که فعلا با بچه محل ها، سودی عزیر یا شهریار خان هماهنگ کنی و یه موتور برای تست قرض بگیری، تا در اولین فرصت برای خودت موتور بخری! :mrgreen: )
                مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

جسارت نباشه ، من فقط یه جواب اره یا نه میخوام و نیازی به توضیح نیست
                  در درایور موتورهای 3 فاز صنعتی ، خود کنترلر (CPU) سه فاز رو میسازه . یعنی براش تعریف شده
                  1-ایا تو این پروژه برای میکرو هم پالس های راه انداز درایور و در نهایت 3 فاز تعریف شده - و مثلا بدون EMF خودش میتونه کارشو کنه و خروجی بده ؟ (اصلا با چرخیدن موتور کار ندارم و میدونم که نمیچرخه )
                  یا
                  2- یا نه از پایه های EMF در میکرو تا پالس های خروجی فقط یک دکودر تعریف شده که فقط و فقط نیازمند سنس کردن (emf ) هست و مثلا اگر emfرو بکنیم میکرو قادر نیست هیچ خروجی بده ؟
                  کدوم جمله درسته ؟

دیدگاه

تبریک میگم میدونی از PCB هایی که میسازی خیلی لذت میبرم آفرین / خیلی تمیز و زیبا کار میکنی
                    تمام داستان های مختلف که پیش میاد به خاطر نوع موتور است
                    (بنظرم) محتمل معرفی که در میکرو نوشته میشه مثلا موتورت گرم نمیشه چون ضعیفه (سیم پیچی) واس همین بر اساس اون برنامه راه اندازی اولیه میکرو ،دیر راه میفته
                    من با میکرو کار نکردم پس نظر شخصیم بود / واس این گفتم که درایور های دیگه واس دستگاه های مختلف رو وقتی یه موتور دیگه با مشخصات و اندازه دیگه وصل میکردم خوب کار نمیکرد . مثلا وصل کردن همین موتور CD به راه انداز موتور هارد درایو که خوب نمیچرخید و...
                    نقل قول
                    وزنش متاسفانه 2 گرم /طولش 13 سانت و عرضش 1.8 سانت /تقریبا بله تیزه . (یه جا خوندم وزن تقریبا زیاد مفیده )
                    من زیاد رو این دقت نکردم و امتحانی بود که بعد با چوب بهتری بسازم ولی خوب بد هم نشد
                    برای بالانس کردن هم کار خاصی نکردم سمباده زدن همه چیزو حل میکنه و انتظار اینو نداشتم و وقتی رو موتور وصل کردم ذره ای لرزش نداشت (گفتم عکس میگیرم اگر خوب شد که میذارم و میگم که میشه و اگرنه هم صداشو در نمیارم )
                    این پیامو ندیده بودم :angry:
                    خواهش میکنم های ولتاژ جان PCB قابل شمارو نداره یه سر بیا اینجا 10 تاشو بزنم برات :mrgreen:
                    پس این مشکلات به خاطر موتوره؟!!
                    اخه اگه ماله موتوره مدار وقتی هم که به موتور وصل نیست یکم میکرو و رگولاتور و مقاومت ها گرم میشن
                    سلام

چرا تعریف موتور های AXI رو شنیدم و با مدل هاش و کیفیتش آشنایی دارم ولی خودم چون تست نکردم نظری ندادم
                    یعنی کلا من تا خودم چیزی رو تست نکنم نظر نمیدم !!!
                    تقریبا مدل هایی از این موتور که با KV حدود 1000 هستن برای کواد مناسب می باشن ولی باید ببینید که کدوم مدل توی بازار ما وجود داره اگر هم نبود فکر کنم هابی کینگ داشته باشه که ارسال برای کشور ایران هم داره
                    میگم soodi جان شما یه سر یه مغازه اقای کریمی توی مجتمع باران چهارباغ بالا زدی؟؟
                    یا مغازه اقای حامی توی هشت بهشت غربی؟؟
                    من خیلی وقت پیش رفتم اونجا گفتن AXI میارن نمیدونم الان دارن یا نه تازگیا این جاها نرفتی؟؟
                    با سلام بر همگی ....
                    به به، میبینم که داش مهدی ترکونده ها ایول،ای خارجی، ای کار درست، ای آرسنال
                    به به به :wow: دادا شهرام گـــــل!!
                    بابا خجالتمون نده اینا که کنار کارایی که تو میکنی هیچه داداشششش :mrgreen:
                    دادا، این مشکلات رو که میگی، من اصلا ندارم، فقط یه خورده ترانزیستور ها گرم میشن، فقط یه کم!
                    شاید همونطور که های ولتاژ عزیز هم گفتن، موضوع عدم سازگاری موتور با درایور ماسفت ها باشه، البته به نظر من خوبه، اینطوری میشه یکم روی بهینه کردن این قسمت کار کرد. ولی توی این جریان و ولتاژ اصلا گرم کردن ماسفت ها معنی نداره و نیاز به هیت سینک و ایناها هم نیست....
                    این مشکلات جالبه یکم!! اگه ماسفت ها گرم میشد یه دلیل موجه داشت لااقل!! همشون یخچالن!!
                    همون طور که گفتم بدون موتور هم اخه گرم میشن ولی وقتی موتور وصل بشه و با سرعت کار کنه گرماشون زیاد میشه و رگولاتور دیگه یکم دست رو میسوزونه!!
                    هیت سینک رو برای موتور های غول میزارم نه برای اینا دیگه :icon_razz:
                    این گرم شده ماسفت هم کلا عجیبه دادا، مدار رو بررسی کن تا مشکل رو پیدا کنی، چه بسا کل مشکل از یه جای خاص باشه و حل بشه....
                    :eek:
                    منظورت میکرو هست؟؟ ماسفت ها که یخ هستن!!
                    اگه میکرو هست اره گرم میشه اما نمیدونم به کجای مدار شک کنم اخه اخه از میکرو جریان کشیده میشه که گرم میشه دیگه...
                    ( پیشنهاد میکنم که فعلا با بچه محل ها، سودی عزیر یا شهریار خان هماهنگ کنی و یه موتور برای تست قرض بگیری، تا در اولین فرصت برای خودت موتور بخری! )
                    داداش میرم میخرم دیگه اپولو که نمیخوام هوا کنم یه موتور فسقلیه!! البته یه موتور کوچیک میخوام بگیرم تا بعد یه AXI خفن یا یه inrunner خوب بگیرم :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      سلام
                      راستی تو این مشکلاتی که من گفتمو با بردت نداری؟؟
                      نه!
                      تو بردی که دادم بهت اینا کاملا بر طرف شده بود اما فقط 6 تا سیم کلفت میخواست تا خروجی ها به موتور برسه
                      من چون حال سوراخ کاری و اینا ندارم از هیت سینک های معمولی استفاده میکنم به خاطر همین یه مقدار فاصله ها زیاد در اومده
                      فقط حواست باشه اگه هیت سینک مشترک میزاری یه صفحه هایی هست که عایق الکتریکیه ولی هادی گرمائه توی پاور های کامپیوتر هم میتونی پیدا کنی
                      اگه نزاری اتصال کوتاه میشه و ماسفت میره هوا موتور هم که کار نمیکنه
                      نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                      جسارت نباشه ، من فقط یه جواب اره یا نه میخوام و نیازی به توضیح نیست
                      در درایور موتورهای 3 فاز صنعتی ، خود کنترلر (CPU) سه فاز رو میسازه . یعنی براش تعریف شده
                      1-ایا تو این پروژه برای میکرو هم پالس های راه انداز درایور و در نهایت 3 فاز تعریف شده - و مثلا بدون EMF خودش میتونه کارشو کنه و خروجی بده ؟ (اصلا با چرخیدن موتور کار ندارم و میدونم که نمیچرخه )
                      یا
                      2- یا نه از پایه های EMF در میکرو تا پالس های خروجی فقط یک دکودر تعریف شده که فقط و فقط نیازمند سنس کردن (emf ) هست و مثلا اگر emfرو بکنیم میکرو قادر نیست هیچ خروجی بده ؟
                      کدوم جمله درسته ؟
                      1- بله برای راه اندازی اولیه موتور بدون اینکه از سنس کردن استفاده کنیم با یه سرعت پایین میچرخونیم تا بعد که موتور به چرخش افتاد میریم تو مد سنس و سرعت رو بالاتر میبریم
                      2- فقط همون اول میچرخه و چون بعدش میخواد با سنس کار کنه دیگه نمیتونه و موتور می ایسته
                      نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      این مغازه ها کجا هستند آدرس داری؟

دیدگاه

من خیلی وقت پیش رفتم اونجا گفتن AXI میارن نمیدونم الان دارن یا نه تازگیا این جاها نرفتی؟؟
                        سلام

مغازه آقای کریمی رو نه هنوز نرفتم ، و فکر نکنم در زمینه کوادکوپتر فعالیت داشته باشن
                        هشت بهشت غربی هم رفتم ، اندیشه برتر ، یه سری کانکتور و سیم و ... ازش خریدم ، خیلی گرون میداد :NO:
                        توی خیابان مهرداد هم فروشگاه پرپرواز رفتید ؟
                        آقای بینایی که توی زمینه قطعات و لوازم مولتی روتور (عمودپرواز) فعالیت دارن بهشون گفتم ملخ و پولی برام بیارن توی همین هفته یه سر به فروشگاهشون میزنم
                        در مورد موتور من سوالی نکردم چون فعلا 4 تا موتورم دارن می چرخن :biggrin: شما از قیمت موتور ها AXI خبر ندارید ؟

دیدگاه

نه!
                          تو بردی که دادم بهت اینا کاملا بر طرف شده بود اما فقط 6 تا سیم کلفت میخواست تا خروجی ها به موتور برسه
                          من چون حال سوراخ کاری و اینا ندارم از هیت سینک های معمولی استفاده میکنم به خاطر همین یه مقدار فاصله ها زیاد در اومده
                          فقط حواست باشه اگه هیت سینک مشترک میزاری یه صفحه هایی هست که عایق الکتریکیه ولی هادی گرمائه توی پاور های کامپیوتر هم میتونی پیدا کنی
                          اگه نزاری اتصال کوتاه میشه و ماسفت میره هوا موتور هم که کار نمیکنه
                          خب برای همین یه PCB زدم دیگه!! میخواستم همه قطعات کنار هم باشن و تا حد امکان برد کوچیک در بیاد یعنی 10.5 سانت در 7.5 سانت!!
                          داداش حواسم هست به اون عایق ها ناسلامتی ما با برادران ماسفت تو یه کاسه ابگوشت میخوردی داداششش
                          اون ها هم اسمشون عایق میکاست برای این که بدنه ماسفت (پایه درین) به هم اتصال الکتریکی پیدا نکنن میزارن...
                          خیالت راحت :nerd:
                          این مغازه ها کجا هستند آدرس داری؟
                          1. مغازه اقای کریمی (تو زمینه هواپیما و هلکوپتر فعالیت دارن) توی مجتمع باران (روبروی مجتمع تجاری کوثر کنار 33 پل ) طبفه پایین هست... یه هواپیمای جت دارن لامصب عجب چیزیه چند سال پیش میگفتن حدود 22 ملیون پولشه!! خلاصه یه مدلر حرفه ای هستن البته خودشون کم میان مغازه... درضمن مغازه فقط از ساعت 6 تا 8 عصر بازه قبلا این جوری بود...
                          2.مغازه اقای محمد مهدی حامی توی هشت بهشت غربی بین ملک و گلزار که نمایندگی تهران هابی رو دارن
                          سلام

مغازه آقای کریمی رو نه هنوز نرفتم ، و فکر نکنم در زمینه کوادکوپتر فعالیت داشته باشن
                          هشت بهشت غربی هم رفتم ، اندیشه برتر ، یه سری کانکتور و سیم و ... ازش خریدم ، خیلی گرون میداد
                          توی خیابان مهرداد هم فروشگاه پرپرواز رفتید ؟
                          آقای بینایی که توی زمینه قطعات و لوازم مولتی روتور (عمودپرواز) فعالیت دارن بهشون گفتم ملخ و پولی برام بیارن توی همین هفته یه سر به فروشگاهشون میزنم
                          در مورد موتور من سوالی نکردم چون فعلا 4 تا موتورم دارن می چرخن شما از قیمت موتور ها AXI خبر ندارید ؟
                          اقای کریمی بیشتر هواپیما کار میکنن ولی موتور های براشلس هم دارن...
                          اقای حامی هم یکم گرون میدن ولی به نظر من طبیعیه چون خود تهران هابی رو هم که رفتم جنس هاش ارزون نبود
                          خیابون مهرداد رو نه نرفتم
                          اقای بینایی که میگید همین فروشگاه پروازه؟؟ من که از قیمت های AXI خبر ندارم چون جایی ندیدم تا حالا ولی قیمت هاش نباید توی رنج dual sky و emax و بقیه موتور های چینی باشه و طبیعیه ولی ارزش داره واقعا

درضمن میگم ما اصفهانیا جمعمون جمعه :wow: (من و شهریار و soodi)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                            من دقیقا این قسمت رو میخوام بدونم که باز میکرو پالس ها رو میسازه و با سنس زمان بندی میکنه یا اینکه دیگه فقط و فقط مثل دکودر عمل میکنه و هر 0 و 1 رو دقیقا
                            واقعا نمیدونم چجوری بپرسم و واقعا سر این سوال سرویس شدم حتی یه پروگرامر هم خریدم که اگر یکی یه جواب اره با نه نداد برم سراغ یاد گیری برنامه نویس که اصلا دلم نمیخواد اینکارو کنم
                            ببینید اول کار که موتور راه میفته نمیتونه از سنس استفاده کنه چرا؟چون قبلش روتور حرکتی نکرده که بخواد سنس بشه بره مرحله بعدی
                            اول کار میاد مثلا با دور ثابت 200 تا موتور رو میچرخونه مثلا همینو میشه بدون میکرو پیاده کرد دیگه اینجا کاری به سنس نداریم که چی به چی بوده و فکر میکنیم که روتور تو اون زمانی که میخوایم رسیده به جایی که باید باشه و میریم مرحله بعدی
                            ولی وقتی بخواد از سنس استفاده کنه بایستی روتور یه حرکتی انجام داده باشه و یه سیگنالی رو ایجاد کرده باشه حالا زمانی رو که باید برای تعویض فاز داشته باشیم از سنس استفاده میکنیم یعنی سنس بهمون میگه کی بریم مرحله بعد

شما میتونید با همون سنس کار رو انجام بدید بره منتها اول کار باید شافت رو بچرخونید که سگنالی تو سنس ظاهر بشه و خودش دیگه تا تهش رو بره
                            این قسمت اول همون کار چرخوندن روتور به صورت دستی رو انجام میده شما بدون اینکه بدونین تو موتور چه خبره میچرخونیدش
                            اینجا هم همینه بدون اینکه بدونید تو موتور چه خبره سیگنال رو اونطوری که میخواید میدید میره هر چی شد شد(موتور حتما میچرخه ولی فقط در دور های پایین)
                            اگه بتونین یه چیزی بسازین که اول بیاد سیگنال بده بدون استفاده از سنس تا موتور فقط بچرخه و بعد سوییچ کنه رو مد تشخیص با سنس کار تمومه

دیدگاه

با سلام،

منظورت میکرو هست؟؟ ماسفت ها که یخ هستن!!
                              آره دادا، شرمنده، منظورم همون میکرو بود.....

درضمن میگم ما اصفهانیا جمعمون جمعه :wow: (من و شهریار و soodi)
                              منم که چغندرم دیگه؟! ( مشتی، من نماینده اصفهانیا، مقیم مرکز هستم! :mrgreen: )

ایا میشه با پاک کردن یا تغییر کوچیک قسمتی از برنامه که فقط مربوط به BEMF هست وقتی موتور دور گرفته بود بدون سنس کردن به چرخش خودش ادامه بده یا نه ؟
                              نه!!!
                              شما چرا اصرار به آره یا نه داری؟! خیلی موارد نیاز به توضیح داره تا موضوع روشن بشه. جواب برادر شهریار کامله و برنامه میکرو هم دقیقا بر اساس همون انیمیشن که شما گذاشتی نوشته شده....
                              اینجا برخلاف درایور موتورهای سه فاز، شکل موج مثلا سینوسی سه فاز تولید نمیشه، بلکه مطابق همون انیمیشن، گذر از یه موقعیت روتور به موقعیت بعدی شناسایی و ماسفت های درست روشن میشن. در این ماجرا Back-EMF مهمترین قسمت ماجراست که اگر با استفاده از اون گذر از یه موقعیت به موقعیت بعدی به موقع و درست شناسایی بشه، گشتاور و سرعت موتور در بالاترین حد خودش خواهد بود. حالا اگر Back-EMF حذف بشه و با زمان بندی و یا هر روش دیگه ای روشن و خاموش کردن ماسفت ها انجام بشه، موتور خواهد چرخید ولی بدلیل عدم امکان زمان بندی دقیق، موتور گشتاور و سرعت مناسب رو نخواهد داشت و مشکل برادر شهریار اتفاق می افته ( برادر شهریار این روش رو تست کرده.... )

میبینی اخوی، سوالت طوری نیست که با آره یا نه بشه بهش جواب داد!!! چون ابعاد و زوایای مختلفی داره..........
                              مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

شما چرا اصرار به آره یا نه داری؟! خیلی موارد نیاز به توضیح داره تا موضوع روشن بشه. جواب برادر شهریار کامله و برنامه میکرو هم دقیقا بر اساس همون انیمیشن که شما گذاشتی نوشته شده....
                                حالا چرا شما اصرار دارید توضیح بدید ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X