اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با adc خارجی مانند adc0804 در بیسکام و چگونگی پیکربندی آن با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار با adc خارجی مانند adc0804 در بیسکام و چگونگی پیکربندی آن با میکرو

سلام دوستان
    ببخشید . من تازه دارم با میکرو کار میکنم میخواستم یه مدار ببندم که توش باید از یه adc استفاده میکردم اگه میشه یه نمونه کار با سورس برنامه پیشنهاد بدید تا بتونم مشکل خودمو با اون حل کنم با تشکر.

پاسخ : کار با adc خارجی مانند adc0804 در بیسکام و چگونگی پیکربندی آن با میکرو

کل این تاپیک را بخونید :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21006.0

دیدگاه

علی جان سلام
      این تایپیک فقط با لودسل کار میکنه من کار کلی با adc رو میخام یاد بگیرم تازه اگه یه نمونه با بیسکام باشه من بقیه قضایا رو حل میکنم .
      با سورس باز و نقشه
      تورو خدا کمک کنــــــــــید

دیدگاه

با سلام
        بفرمایید این یک برنامه به زبان بیسیک هست که مقدار ولتاژ dc روی adc0 نمایش میده :
        adc.rar

دیدگاه

عزیزم با آنالوگ به دیجیتال خارجی میخوام نه داخلی . بلدم با آنالوگ به دیجیتال داخلی رو بلدم

دیدگاه

اقای حداد اون طور که یادم هستش این انالوگ به دیجیتال 10 بیتی هست
            درسته شما 10 تا پایه رو ورودی میکنید
            و 8 تا پایه از یه پورت و 2 تا پایه از یه پورت دیگه این انالوگ به دیجیتال به شما خروجی دیجیتال 10 بیتی میده
            شما 10 تا پایه به میکرو وصل میکنید و به عنوان ورودی قرار میدید
            یه متغیر از جنس ورد برمیدارید
            و مینویسید
            dim b as word
            b=potrb
            شما تو این حالت 7 بیت از ورودی گرفتید و فقط 2 بیت باقی مونده که باید تو همین عدد اثر کنه
            شما بیت کم ارژش رو به یه پرت بدین 2 تا بیت پر ارزش رو به دو تا پین دیگه به ازای هر بیت پر ارزش کل عدد باید در 2 ضرب بشه
            بقیش یکم دیجیتال میخواد بلدم ولی الان نمیتونم توضیح بدم بازم اگر وقت کردم برنامه رو میدم
            [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط a-hadad
              عزیزم با آنالوگ به دیجیتال خارجی میخوام نه داخلی . بلدم با آنالوگ به دیجیتال داخلی رو بلدم
              ببخشید من اصلا به عنوان دقت نکردم
              طبق دیتا شیت این یک کانورتور 8 بیتی هست ، شما میتونید 8 پایه خروجی دیتا این آی سی رو به طور مستقیم
              به یک پورت متصل کنید و همونطور که آقا حامد گفتن مقدار پورت رو بخونید
              در مورد راه اندازیش این فایل پروتئوس رو ببینید متوجه میشید :
              protuse.rar

دیدگاه

سلام آقای حداد
                بفرمایید این هم یه مثال با mega8 که ولتاژ رو توسط adc خارجی اندازه گیری می کنه : adc0804.rar
                توی پرتئوس که جواب میده توی عمل رو نمی تونم تضمین کنم !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X