اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در راه اندازی کارت میکروsd

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در راه اندازی کارت میکروsd

جلوی دستور LCD اول نوشتم SIZE: بعد تابع مربوط رو نوشتم البته با یک /1024 که جواب بر حسب گیگابایت در بیاد، SIZE: نوشته شد ولی هیچی دیگه نوشته نشد هرچی منتظر موندیم هیچی نشد مدار رو ریست کردیم از LCD فقط یک ردیف سیاه نمایش داده شد و سپس میکرو رو اومدم دوباره پروگرم کنم که متوجه ی این حادثه ناگوار شدم :cry:
    ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

جلوی دستور LCD اول نوشتم SIZE: بعد تابع مربوط رو نوشتم البته با یک /1024 که جواب بر حسب گیگابایت در بیاد، SIZE: نوشته شد ولی هیچی دیگه نوشته نشد هرچی منتظر موندیم هیچی نشد مدار رو ریست کردیم از LCD فقط یک ردیف سیاه نمایش داده شد و سپس میکرو رو اومدم دوباره پروگرم کنم که متوجه ی این حادثه ناگوار شدم
      دلایلی زیادی می تونه عامل این مشکل باشه

این درسته هر sdکارتی رو نمیشه را انداخت...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      بهت توصیه می کنیم با یه رم 1 گیگ ( همون مارک Silicon Power ) تست بزن

دیدگاه

البته من با کتابخونه کد ویژن جواب گرفتم ، اما از اونجا که مشکل شما برنامه نیست سه توصیه می کنم
        1- خود من نتونستم با مقاومت تقسیم ولتاژ با کارت SD 2G ارتباط برقرار کنم ولی وقتی تقسیم ولتاژ رو برمی داشتم و هم میکرو و هم کارت SD رو با 3.3V تغذیه می کردم به راحتی باهم ارتباط برقرار می کردند. می توانی از سری Mega32A استفاده کنی. حتما از یک رگولاتور در ورودی تغذیه 3.3 استفاده کن اینطوری نه میکرو می سوزه و نه کارت SD
        2- زمانی که از فرکانس 1MHZ استفاده می کردم حدود چند ثانیه طول می کشید تا نتیجه رو اعلام کنه (البته تو کد ویژن اینطور بود) بهتر فرکانس داخلی رو روی 8MHZ تنظیم کنی
        3- پایه های کارت را درست به میکرو وصل کرده اید؟ باز هم چک کن

هیچ کس و هیچ چیز نمی تونه مانع رسیدنت به آرزوهات بشه مگر خودت

دیدگاه

با سلام
          من چند روز پیش جواب گرفتم....... مشکل از سوکت sd بود :agree:
          برخلاف گفته بعضی از بچه ها که هر mmcرو نمی شه را انداخت من را انداختم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برخلاف گفته بعضی از بچه ها که با atm32 نمیشه mmc روراه انداخت واحتمال سوختن هست... من را انداختم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          و.....
          فقط اینو بگم برای راه اندازی یک mmcبا هر میکروی که حداقا 512 بایت sram داشته باشه میشه این کارو کردبه شرطی بیش از یک فایل باز نکنیم و نیازی هم به کریستال خارجی نیست با تقسیم ولتاژ بدون تقسیم جواب میده......
          در پایان از همه نظرات دوستان تشکر میکنم. :applause:
          من کارتو با بیسیک راه انداختم ودوستدارم باcهم را بندازم زیاد با cکار نکردم
          اگر دوستان کمک کنن ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X