اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در شروع کار با میکروی atmega32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در شروع کار با میکروی atmega32

سلام ، خسته نباشید .
    من قبل از وصل پروگرام جدید ، با منبع تغذیه 0-30 ولت آزمایش کردم . و در نتیجه کلمه Hello رو تو Lcd نشون داد :eek: ، خوشحال شدم :wow: این اولین خروجی است که از مدار می گیرم ، و فهمیدم برنامه توش ریخته شده :nerd: ، ولی :question: ، بعدش مستطلهای سیاه اومدند و نوشته دیده نشد که با پتانسیومتری که تو مدار بسته بودم تنظیم کردم و دوباره Hello رو دیدم :wow: ، ولی بعدش Hello ناپدید شد ، نمی دونم چطور شد مجبور شدم دوباره سیمهای منبع تغذیه رو قطع و وصل کنم ، که دوباره همون مراحل تکرار شد و بعضی وقتها هم بعد دوبار یا سه بار وصل سیم منبع تغذیه مراحل روشن و ناپدیدشدن نوشته اتفاق می افتاد (lcd روشن می موند ، نوشته ناپدید می شد و با پتانسیومتر هم ظاهر نمی شد) ، البته من برای مطمئن شدن از وجود ولتاژ تو مدار یک Led هم وصل کرده بودم که نورش غیر یکنواخت در حال چشمک زدن یا شبیه چشمک زدن بود ، شک کردم شاید مدارم اتصال داره ولی چیزی ندیدم . علت شاید نویز یا نمی دونم از چیز دیگه ای باشه ؟؟ در این مورد چیکار کنم ؟
    ممنون .

دیدگاه

:-??

دیدگاه

با سلام :
        خوشحالم که جواب گرفتید

والّا چی بگم مشکل شما کمی عجیب هست oo: به احتمال زیاد ( البته اگر از برد بورد استفاده میکنید)
        برد بورد شما مشکل داره میکرو رو به جاهای دیگه از برد بورد نصب کنید مطمئن شید که سیمهای اتصال سالم باشه اگه اون led که مستقیما به ولتاژ وصل شده چشمک میزنه پس با این حساب برق میکروی شما هم قطع و وصل میشه همینطور نور lcd
        امکانش هم هست که میکرو هی ریست میشه دلیلش میتونه ولتاژ و یا جریان کم باشه ولتاژ رو 5 ولت و جریان معمولا 3 تا 3.6 میلی آمپر ( میلی آمپر )mA
        اگه یه عکس از مداری که بستید با وضوح خوب بزارید بهتر میشه کمک کرد ! :agree:
        AV Maziton 100
        Render By Artlantis Studio
        [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام .
          ممنون .
          بله از برد بورد استفاده می کنم ، شاید هم سیمهای اتصال رو زیادی داخل سوراخهای بورد می کنم و سر سیمها از طرف دیگه ی بورد به طرف سیمهای دیگه خم می شه و در نهایت ایجاد اتصال می کنه و برچسب طرف دیگه ی برد مانع دیده شدن این اتصال می شه :eek: . نمی دونم یه حدسه
          :question: ، اون Led رو مستقیما به ولتاژ منبع تغذیه وصل نکردم اونو روی برد وصلش کردم و با سیم به منبع تغذیه وصل کردم .
          عکس مدار بی کیفیت بود و غیر قابل تشخیص ، نتونستم بزارم ، اگه عکس دقیق تری بگیرم ، می زارم .
          خیلی ممنون از پاسختان .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mcmc
            سلام .
            ممنون .
            بله از برد بورد استفاده می کنم ، شاید هم سیمهای اتصال رو زیادی داخل سوراخهای بورد می کنم و سر سیمها از طرف دیگه ی بورد به طرف سیمهای دیگه خم می شه و در نهایت ایجاد اتصال می کنه و برچسب طرف دیگه ی برد مانع دیده شدن این اتصال می شه :eek: . نمی دونم یه حدسه
            :question: ، اون Led رو مستقیما به ولتاژ منبع تغذیه وصل نکردم اونو روی برد وصلش کردم و با سیم به منبع تغذیه وصل کردم .
            عکس مدار بی کیفیت بود و غیر قابل تشخیص ، نتونستم بزارم ، اگه عکس دقیق تری بگیرم ، می زارم .
            خیلی ممنون از پاسختان .
            سلام ببین سیم از داخل برد بورد هیچ وقت اتصال نمیکنهاگر هم سیم زیاد بره داخل برد بورد اصلا جایه دیگه نمیره اینم یه شماتیک از برد بورد :

AV Maziton 100

دیدگاه

ممنون ،
              راستش همیشه موقع وصل سیم به برد بورد این دغدغه رو داشتم که نکنه از طرف دیگه اتصال ایجاد کنه و با ترس سیمو وصل می کردم ، ممنونم که این رو گفتی ، لا اقل حالا با خیال راحت می تونم تا جاییکه داره سیم داخل کنم بدون اینکه دستم بلرزه . شرمنده با قطعات زیاد آشنا نیستم :cry2: .
              ممنون از تصویری که گذاشتید خیلی کمک کرد . این مدار رو باید روی برد دیگه امتحان کنم تا نتیجه رو ببینم .
              خیلی ممنون .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mcmc
                ممنون ،
                راستش همیشه موقع وصل سیم به برد بورد این دغدغه رو داشتم که نکنه از طرف دیگه اتصال ایجاد کنه و با ترس سیمو وصل می کردم ، ممنونم که این رو گفتی ، لا اقل حالا با خیال راحت می تونم تا جاییکه داره سیم داخل کنم بدون اینکه دستم بلرزه . شرمنده با قطعات زیاد آشنا نیستم :cry2: .
                ممنون از تصویری که گذاشتید خیلی کمک کرد . این مدار رو باید روی برد دیگه امتحان کنم تا نتیجه رو ببینم .
                خیلی ممنون .
                خواهش میکنم خوب چرا دستتون بلرزه ؟ فوق فوقش اینه که میکروتون بسوزه
                من خودم یدونه میکرو سوزوندم البته نه بخاطر تغذیش به خاطر اینکه رو کریستال خارجی تنظیمش کردم
                و چون کریستالی که بهش زدم زیادیش بود به رحمت خدا رفت

هیچ وقت میکرویی که پسوندش L هست نگیرید همیشه میگروی بدون پسوند یا با پسوندA بگیرید مثل
                Atmega32 A و Atmega32
                AV Maziton 100

دیدگاه

ممنون ،
                  ترس از داشتن مشکلی هست که دلیلشو ندونم از چیه :cry:، مثل ناپدید شدن نوشته از رو Lcd که گفتم .
                  میکروی من پسوند PL داره :-S .
                  ممنون از راهنماییتون .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mcmc
                    ممنون ،
                    ترس از داشتن مشکلی هست که دلیلشو ندونم از چیه :cry:، مثل ناپدید شدن نوشته از رو Lcd که گفتم .
                    میکروی من پسوند PL داره :-S .
                    ممنون از راهنماییتون .
                    پسوند PL داره ؟؟؟؟؟ :eek: :eek:
                    شاید همون L باشه ولی برای شروع کار مهم نیست
                    AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mcmc
                      سلام . ممنون از وقتی که گذاشتید .
                      مدار در برنامه پروتئوس جواب می ده و با دقت هم مدار رو می بندم . با نرم افزار progisp هم پروگرام می کنم که هیج خطایی نمی ده و برعکس پیام موفق آمیز بودن رو می ده ، ولی تو مدار انگار میکرویی بسته نشده ، :cry: . میکروی جدید هم گرفتم باز همان شد .
                      برنامه رو به صورت عکس تو لینک زیر گذاشتم :
                      http://www.up.98ia.com/images/n3njh7den1jf3yh4x6pc.jpg

شماتیکس رو تو پروتئوس به صورت عکس تو لینک زیر گذاشتم :
                      http://www.up.98ia.com/images/iix0e9n3dic0evdpv37w.jpg

خیلی ممنون می شم اگه کمکم کنید .فقط معطل یه بر نامه ی جزئی هستم . :sad:
                      بازم تشکر می کنم .
                      اما به نظر من برنامه مشکل داره نباید از اون خط عمودی برنامه فراتر بره [hr]:mrgreen:
                      نوشته اصلی توسط maziyar123

هیچ وقت میکرویی که پسوندش L هست نگیرید همیشه میگروی بدون پسوند یا با پسوندA بگیرید مثل
                      Atmega32 A و Atmega32
                      چرا
                      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz
                        اما به نظر من برنامه مشکل داره نباید از اون خط عمودی برنامه فراتر بره
                        :eek: سلام چه ربطی به اون خط داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تاحالا 1000 جور برنامه نوشتم ههمشون هم از خط عبور کرد ولی چیزی نشد

شما دلیل اون خط رو نمیدونی اونوقت سوال میپرسی میگی چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ oo:
                        آخر این تاپیکو بخون
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52743.0
                        AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123

شما دلیل اون خط رو نمیدونی اونوقت سوال میپرسی میگی چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ oo:
                          آخر این تاپیکو بخون
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52743.0
                          :mrgreen: سلام اگر میدونستم که چرا نمی گفتم :mrgreen:
                          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X