پاسخ : مشکل در شروع کار با میکروی atmega32
سلام ، خسته نباشید .
من قبل از وصل پروگرام جدید ، با منبع تغذیه 0-30 ولت آزمایش کردم . و در نتیجه کلمه Hello رو تو Lcd نشون داد :eek: ، خوشحال شدم :wow: این اولین خروجی است که از مدار می گیرم ، و فهمیدم برنامه توش ریخته شده :nerd: ، ولی :question: ، بعدش مستطلهای سیاه اومدند و نوشته دیده نشد که با پتانسیومتری که تو مدار بسته بودم تنظیم کردم و دوباره Hello رو دیدم :wow: ، ولی بعدش Hello ناپدید شد
، نمی دونم چطور شد مجبور شدم دوباره سیمهای منبع تغذیه رو قطع و وصل کنم ، که دوباره همون مراحل تکرار شد و بعضی وقتها هم بعد دوبار یا سه بار وصل سیم منبع تغذیه مراحل روشن و ناپدیدشدن نوشته اتفاق می افتاد (lcd روشن می موند ، نوشته ناپدید می شد و با پتانسیومتر هم ظاهر نمی شد) ، البته من برای مطمئن شدن از وجود ولتاژ تو مدار یک Led هم وصل کرده بودم که نورش غیر یکنواخت در حال چشمک زدن یا شبیه چشمک زدن بود ، شک کردم شاید مدارم اتصال داره ولی چیزی ندیدم . علت شاید نویز یا نمی دونم از چیز دیگه ای باشه ؟؟ در این مورد چیکار کنم ؟
ممنون .
سلام ، خسته نباشید .
من قبل از وصل پروگرام جدید ، با منبع تغذیه 0-30 ولت آزمایش کردم . و در نتیجه کلمه Hello رو تو Lcd نشون داد :eek: ، خوشحال شدم :wow: این اولین خروجی است که از مدار می گیرم ، و فهمیدم برنامه توش ریخته شده :nerd: ، ولی :question: ، بعدش مستطلهای سیاه اومدند و نوشته دیده نشد که با پتانسیومتری که تو مدار بسته بودم تنظیم کردم و دوباره Hello رو دیدم :wow: ، ولی بعدش Hello ناپدید شد

ممنون .
دیدگاه