سلام به همه همونطور که عنوان معلومه می خوام بدونمم چه طور میشه یه منو و به صورت حرفه ایی ساخت یا برنامه اوونو نوشت
هدف اینه که حداقل کد ایجاد کنه + اضافه کردن منو جدید راحت باشه
فرض کنید یه دستگاه داریم که یه منو داره با 5 تا تب وقتی دکمه منو میزنیم میره به قسمت منو حالا اینجا 5 تا تب من می خوام وقتی با2 تا کلید بالا پایین که می کنیم اوون تب رنگ نوشته معکوس بشه
چیزی که تو ذهنم بود و خواستم برنامه زیر بسازم اما هر چی می خوام کامل ترش کنم حجم کد بیشتر میشه
می خوام بدونم روش اصولی و حرفه ایی واسه ساخت منو چیه ؟
نمی دونم منو کامپیتور سمند دیدین یا نه یه چیز مثل اوون مد نظرمه !!
هدف اینه که حداقل کد ایجاد کنه + اضافه کردن منو جدید راحت باشه
فرض کنید یه دستگاه داریم که یه منو داره با 5 تا تب وقتی دکمه منو میزنیم میره به قسمت منو حالا اینجا 5 تا تب من می خوام وقتی با2 تا کلید بالا پایین که می کنیم اوون تب رنگ نوشته معکوس بشه
چیزی که تو ذهنم بود و خواستم برنامه زیر بسازم اما هر چی می خوام کامل ترش کنم حجم کد بیشتر میشه
می خوام بدونم روش اصولی و حرفه ایی واسه ساخت منو چیه ؟
نمی دونم منو کامپیتور سمند دیدین یا نه یه چیز مثل اوون مد نظرمه !!
کد:
menu2: Select Case Zirmenu Case 1 : Negativ(1) = 1 Case 2 : Negativ(2) = 1 Case 3 : Negativ(3) = 1 Case 4 : Negativ(4) = 1 Case 5 : Negativ(5) = 1 End Select Setfont Font8x8 Lcdat 1 , 1 , "TEXT1" , Negativ(1) Lcdat 2 , 1 , "TEXT1" , Negativ(2) Lcdat 3 , 1 , "TEXT1" , Negativ(3) Lcdat 4 , 1 , "TEXT1" , Negativ(4) Lcdat 5 , 1 , "TEXT1" , Negativ(5) Debounce Bala , 0 , Up , Sub Debounce Paen , 0 , Down , Sub Down: Incr Zirmenu If Zirmenu > 5 Then Zirmenu = 5 Return Up: Decr Zirmenu If Zirmenu > 5 Then Zirmenu = 1 return
دیدگاه