اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مانیتورینگ ساده با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مانیتورینگ ساده با میکرو

سلام دوستان
    من می خوام با ویژوال بیسیک از طریق پورت COM با AVR ارتباط برقرار کنم و یک سری اطلاعات رو ارسال و دریافت کنم .مهمترین قسمت مساله ساخت یک نرم افزار با ویژوال هست که به صورت گرافیکی و مثل سیستم های مانیتورینگ صنعتی این اطلاعات رو نمایش بده . مثلا روشن یا خاموش بودن یک موتور رو نشان بده و با کلیک روی یک آیکون در این نرم افزار اون موتور رو کنترل کنیم.

خواهش می کنم اگه اطلاعاتی در مورد ارتباط ویژوال با این پورت دارید در اختیارم قرار بدین.

ممنونم.

پاسخ : مانیتورینگ ساده با میکرو

اگه تجربه کار برنامه نویسی ندارین بهترین کار اینه که از لب ویو استفاده کنید براحتی میتونید کاری رو که میخواین انجام بدین

دیدگاه

با سلام . با matlab هم این کار انجام میشه . من خودم اطلاعات رو دو طرفه یعنی بین AVR و کامپیوتر و بر عکس رد و بدل کردم هم هیچ مشکلی نداره .
      [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

ازتون ممنونم دوستان. میشه کتاب یا مرجعی رو برای آموزش labview معرفی کنید. یادمه مثلث نارنجی یه کتابی در این مورد داشت اما گفته میشه که دیگه چاپ نمیشه !؟

دیدگاه

کتاب تو بازار زیاد هست. PDF همون کتاب مثلث نارنجی رو هم میتونی توی اینترنت پیدا کنی

دیدگاه

تو اوون کتاب هم چیزه به درد بخوری نیست

بهترین چیز مثال های خود شرکت یازنده نرم افزاره من یه پروژه بر اساس همون مثال ساختم !!برای ارتباط بین میکرو و کامپیوتر
            { خلاف قوانین ، پاک شد }

دیدگاه

مثال ها در help نرم افزار هست؟ میتونید یک نقشه کلی از پروژه خودتون رو در اختیارم قرار بدین، منظورم مطالبی هست که من رو از سردرگمی ابتدایی بیرون بیاره.ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X