اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دقیق ترین روش اتصال سنسور به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دقیق ترین روش اتصال سنسور به میکرو

سلام
    من دارم از adc داخلی mega64 استفاده می کنم یعنی با 2.56 ولت.
    می خوام از 8 تا ورودی adc هم استفاده کنم یعنی 8 تا سنسور مختلف که مسلما خروجی های مختلفی دارند حالا با یه تقسیم مقاومتی خروجی ها رو به 2.5 ولت می رسونم سوال اینجاست چه ط.ری در برابر نویز از سمت سنسور ایزوله اش کنم یعنی اگر جریان کشید adc الکی مقدار غیر واقعی رو نحونه.مثلا زنر خوبه ولی باید 8 تا زنر بزارم راستی یه راه حل حرفه ای بدین کمتر سخت افزار بخواد
    :nice:
    تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

پاسخ : دقیق ترین روش اتصال سنسور به میکرو

سلام.
    راه حلش همینه دادا. برا محافظت از ADC بهترین راه استفاده از زنره. حلا باید بگردی ببینی اون زنری که میخواین هگری میاد یا نه!!!
    تشکر لازم نیست!

دیدگاه

سلام بر دایی های گلم
      نویز به زنر بطی نداره.
      زنر 5.1 ولت در ورودی ADCآ‌ها بدرد این می خوره که ولتاژ ورودی ADC از تغذیه بیشتر نشه و پایه میکرو آسیب نبینه.
      اما برای کاهش نویز باید از فیلتر پایین گذر استفاده کنیم. ساده ترین فیلتر یه مقاومت و خازنه.
      مثلا من مقاومت 15 کیلو و خازن 100 نانو زیاد استفاده می کنم.
      این فیلتر فرکانس های بالای 100 هرتز رو فیلتر می کنه.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

اخه می خوام بدونم اگر ولتاژ سمت سنسور به هر دلیلی زیاد شد اینور قضیه اتفاقی نیوفته!نظرتون با 2803 چیه؟میشه طوری راه اندازیش کرد گه همز موقع ولتاژ به حد 2.5 رسید سوییچ کنه؟ oo:
        تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
          اخه می خوام بدونم اگر ولتاژ سمت سنسور به هر دلیلی زیاد شد اینور قضیه اتفاقی نیوفته!نظرتون با 2803 چیه؟میشه طوری راه اندازیش کرد گه همز موقع ولتاژ به حد 2.5 رسید سوییچ کنه؟
          این توضیحات که دیگه تعریف نویز نیست. انگار شما مشکل اضافه ولتاژ ، در سنسورها رو دارید.
          در ضمن جمله بندی هاتون یه کم نیاز به دقت داره. آخه اون مفهومی که مد نظرتون هست رو نمیرسونه!!

دیدگاه

درسته من منظورم فقط نویز نیست دنبال راه حلی هستم که هم از نویز و هم از اضافه ولتاژ احتمالی جلوگیری کنم.از همه مهمتر زیاد فضا اشغال نکنم

دیدگاه

سلام به همه
              برای منم همچین سوالی پیش اومده
              فرض کنید که ولتاژ ورودی از 0 تا 25 ولت تغییر داشته باشه و ما بخوایم اونو به adc میکرو وصل کنیم!
              این مدار به نظرتون می تونه بدون اینکه روی امپدانس طبقات بعد اثر بذاره کار کاهش ولتاژ رو انجام بده؟

قصد دارم اول ولتاژ رو کاهش بدم و بعد از اوون هم از چند طبقه فیلتر فعال برای حذف فرکانس هایی که لازم ندارم استفاده کنم و بعد خروجی فیلتر ور به adc وصل کنم.
              در ضمن می خوام تغذیه opamp ها رو هم همون 5 ولت و single power انتخاب کنم.
              اساتید :nerd: شدنی است؟
              همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
              و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
                درسته من منظورم فقط نویز نیست دنبال راه حلی هستم که هم از نویز و هم از اضافه ولتاژ احتمالی جلوگیری کنم.از همه مهمتر زیاد فضا اشغال نکنم
                برای نویز که مهندس ahmadmn بهترین راهنمایی رو کردند. مقاومت 15K و خازن 100n
                برای اضافه ولتاژ دو راه داری.
                1- با روش تقسیم مقاومتی ، برای ماگزیمم ولتاژ سنسور ، 2.56 ولت درست کنی. البته اگه دامنه ولتاژ اضافی با محدوده کار نرمال سنسور ، تفاوت زیادی داشته باشه ، این روش ، کارآیی شو از دست میده.
                2- استفاده از زنر در ورودی میکرو. با این روش ولتاژهای بیشتر از 5.1 ولت برش میخورند و ورودی میکرو محافظت میشه. البته همونطور که مهندس ahmadmn فرمودند ، این زنر در مقابل نویز کاری انجام نمیده و فقط از اضافه ولتاژ جلوگیری میکنه. پس شما باید از مقاومت 15K و خازن 100n و زنر 5.1 ولت بصورت همزمان ، استفاده بکنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feredi
                  برای نویز که مهندس ahmadmn بهترین راهنمایی رو کردند. مقاومت 15K و خازن 100n
                  برای اضافه ولتاژ دو راه داری.
                  1- با روش تقسیم مقاومتی ، برای ماگزیمم ولتاژ سنسور ، 2.56 ولت درست کنی. البته اگه دامنه ولتاژ اضافی با محدوده کار نرمال سنسور ، تفاوت زیادی داشته باشه ، این روش ، کارآیی شو از دست میده.
                  2- استفاده از زنر در ورودی میکرو. با این روش ولتاژهای بیشتر از 5.1 ولت برش میخورند و ورودی میکرو محافظت میشه. البته همونطور که مهندس ahmadmn فرمودند ، این زنر در مقابل نویز کاری انجام نمیده و فقط از اضافه ولتاژ جلوگیری میکنه. پس شما باید از مقاومت 15K و خازن 100n و زنر 5.1 ولت بصورت همزمان ، استفاده بکنید.
                  مرسی از راهنمایی های شما دوستان ولی این دو راه مسلما به فکر خودم هم اومده بود بیشتر دنبال اینم با یه 2803 تمومش کنم(عرض کردم محدودیت سخت افزاری دارم :cry
                  این دو روش یعنی 8 تا دیود و 16 تا مقاومت خازن :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X