اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست طراحی قفل رمزی دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست طراحی قفل رمزی دیجیتال

سلام دوستان.
    من به مداری احتیاج دارم که بتونه یک رمز 4 رقمی رو از روی کی پد بخونه و در صورت دست بودن یکی led سبز روشن بشه .
    یکی از دکمه های کی پد هم برای تغییر رمز باشه . وقتی اینو فشار بدیم یک led زرد روشن بشه و رمز جدید رو بگیره . led چشمک بزنه و دوباره رمز جدید رو بگیره و در صورت همخوان بودن رمز تعویض بشه.
    اگه رمز اشتباه وارد بشه یک led قرمز چشمک بزنه و اگه 3 بار متوالی روز اشتباه وارد شد دستگاه یک رمز 10 رقمی که از همون اول بهش دادیم روبگیره و عملیات تغییر رمز رو (همونطوری که در بالا گفتم) انجام بده.
    کسی هست کمک کنه ؟ ممنون میشم
    وقتی کسی فقیر می شود خوبیهایش حقیر می شود و کسی که زور و زر دارد عیبهایش هنر می شود

پاسخ : درخواست طراحی قفل رمزی دیجیتال

شما باید اول یه الگوریتم کاملا شفاف و مشخص از مداری رو که می خواین بنویسی بعد اونو با دستورات به برنامه تبدیل کنید.
    انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

من یه نمونه یکی دو سال قبل طراحی کردم ولی الان به علت کنکور یکسالی از الکترونیک دور بودم و الان دوباره می خوام برگردم و چه بهتر از یه پروژه متوسط شروع کنم. اگه میشه دقیقا مشخص کنید در چه حدی امنیت داشته باشه و ...
      اگه از همه نظر مشخص باشه من می تونم تا آخرش کمکتون کنم.
      مثلا شما اگه بخواید کاربردی باشه، این توضیحاتی که دادین بیشتر در حد نمونست. اگه خوبه که بگو تا شروع کنیم.
      راستی زبان برنامه نویسی که من کار می کنم بیسیک هست. شما کدوم زبان رو در نظر دارین؟
      کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

خب من تا جایی که فهمیدم باید این مراحل رو به صورت برنامه بنویسیم:
        1- رمز اصلی سیستم که باید در فلش ذخیره شود
        2- سیستم باید چک کند که اگر مقدار رمز در EEprom وجود داره که به حالت درخواست رمز وارد بشه نه تغییر رمز یا ثبت رمز.
        3- حالا فقط دو قسمت می مونه. یکی تغییر رمز یکی هم ورودی رمز:
        برای تغییر رمز که باید رمز اصلی رو وارد کنیم، رمز فعلی همینطور، و رمز جدید بهش بدیم. در صورت مطابقت جایگزین بشه.
        اما برای ورودی.
        اگه رمز اشتباه وارد بشه یک led قرمز چشمک بزنه و اگه 3 بار متوالی روز اشتباه وارد شد
        منظورتونه در یک روز سه بار اشتباه وارد شد، رمز اصلی درخواست بشه؟
        خب اینم مشکلی نیست، خودمون می تونیم برنامه رو طوری بنویسیم که هر کسی بنا به میلش این اعداد رو تغییر بده.
        در مورد رمز هم که گفتین 4 رقمی.پس چهار رقم درخواست می کنه و در صورت مطابقت اون چراغ سبز رو نشون میده. البته من یه برنامه ای قبلا نوشته بودم که چند نوع رمز داشت و در صورت وارد کردن هر نوع رمزی دسترسی خاصی رو به دستگاه میداد که اینجا لزومی نداره. ( و شاید جاهای دیگه لازم بشه ).
        خب اگه اینایی که نوشتم درستن که بریم سروقت نوشتن برنامه البته من فعلا فقط Basic بلدم.

دیدگاه

سلام دوست عزیز من یک برنامه قفل رمز 8 رقمی دارم که از سایت AVR64.COM دانلود کردم برات میزارم برای 4 رقمی کردنش هم دستورات زیر رو در برنامه جایگزین کن برای احتیاط همه 7 هارو 4 کن .
          سورس برنامه و پروتئوس:http://up.iranblog.com/images/4zwd1ayx1u32a4b3pr55.rar

[pre]If Digits = 4 Then

If Result <> 4 Then

در رمز پیش فرض بجای 8 رقم 7 رقم قرار میدهیم:
          '
          Set Default Password (1234)
          Lowerline : Lcd "Pass=1234"
          توجه:4 خط نوشته شده در این پست در برنامه اصلی چند خط با هم فاصله دارند .[/pre]
          اگر دین نداری حداقل آزاده باش <امام حسین (ع)>

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی رضائی
            سلام دوستان.
            من به مداری احتیاج دارم که بتونه یک رمز 4 رقمی رو از روی کی پد بخونه و در صورت دست بودن یکی led سبز روشن بشه .
            یکی از دکمه های کی پد هم برای تغییر رمز باشه . وقتی اینو فشار بدیم یک led زرد روشن بشه و رمز جدید رو بگیره . led چشمک بزنه و دوباره رمز جدید رو بگیره و در صورت همخوان بودن رمز تعویض بشه.
            اگه رمز اشتباه وارد بشه یک led قرمز چشمک بزنه و اگه 3 بار متوالی روز اشتباه وارد شد دستگاه یک رمز 10 رقمی که از همون اول بهش دادیم روبگیره و عملیات تغییر رمز رو (همونطوری که در بالا گفتم) انجام بده.
            کسی هست کمک کنه ؟ ممنون میشم
            سلام دادا.
            کاری نداره که. کافیه برنامه keypad رو بنویسی (که اگه یه سرچ هم بزنی فراون گیرت میاد). keypad رو راه بنداز و بیا تا با هم بقیشو بسازیم.
            خوش باشی.
            تشکر لازم نیست!

دیدگاه

بذارین منم بنویسم ، والا گفتم که یه سال از الکترونیک دور بودم و پروژه به این خوبی برا شروع رو نمی خوام از دست بدم. باشد که کمکی هم به یکی از دوستان کرده باشیم.
              خب مشکل اینجاست که همه آمادن، فقط صاحبش نیومده. آقا استارت رو بزن تا تا تهش تخته گاز بریم دیگه.

دیدگاه

سلام. والله من آماده ام. اما زیاد وقت نمیکنم بیام سر بزنم. از کجا شروع کنیم ؟
                وقتی کسی فقیر می شود خوبیهایش حقیر می شود و کسی که زور و زر دارد عیبهایش هنر می شود

دیدگاه

پروژه قفل رمز+شبیه سازی+توضیح برنامه
                  http://s1.picofile.com/file/7112208602/LOCK.zip.html
                  انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X