اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاک سازی انجمن AVR

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاک سازی انجمن AVR

:eek:
    نمیدونم چه علتی داره که مدیر هیچ نظری نمیدن
    اقا مدیر چند نفر اومدن برای رضای خدا و بهتر شدن بار علمی سایت تلاش میکنن خوب شما هم کمک کنید
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

اخرین گزارش موضوع ارسالی شما 80 ثانیه قبل ثبت شده
      فایل های پیوست شده
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
        اخرین گزارش موضوع ارسالی شما 80 ثانیه قبل ثبت شده
        همین یک ساعت پیش گزارش میکردم که جناب رضایی گفتند دست نگهدار :mrgreen:
        الآن هم باید آدرس تاپیک هارو توی یک نوت پد بنویسیم بفرستیم
        برای حل این مشکل هم من از یک کرونومتر استفاده میکنم

دیدگاه

:cry:
          مدیر همکاری نمی کنه
          من 20 تا صفحه باز دارم گزارش میدم برم بخواب ممم :sad:

دیدگاه

آدرس حدود 150 تاپیک مشکل دار به جناب رضایی ارسال شد
            اینجوری پیش بره فکر کنم باید بیخیال بشیم
            من به خاطر شلوغی این انجمن زیاد اینورا نمیام فقط میام سراغ XMEGA همینو بس
            یه پیشنهاد دیگه بالای این انجمن بنویسید در صورت ایجاد تاپیک نامربوط برای 3 مرتبه در این انجمن حساب کاربری شما مسدود میشود به خصوص برای اون هایی که زیر 300 ارسال دارند
            اینطوری بهتره
            احتمالا بقیه بخش ها هم راه میفته

دیدگاه

یه چیزی میخواستم بگم
              بیاید این کار ها رو در چهار مرحله انجام بدیم:
              مرحله اول اینکه تاپیک های بی نتیجه بی ربط و ... رو حذف کنیم یا انتقال بدیم
              مرحله دوم یک سری موضوعات رو پیدا کنیم که طرف دار زیاد دارند بعد توی یکی از تاپیک های کامل مربوط به موضوع بزاریم
              مرحله سوم برای باقی موضوعات مشابه هم در صورت لزوم یه تاپیک بزاریم
              آخر هم دوباره چک کنیم و پست های بی ارزش تاپیک های مهم رو حذف کنیم

دیدگاه

ببینید
                شما دنبال تاپیک ساخت ساعت بگردید
                راحت 100 تا تاپیک که هیچ کدوم به درد نمیخورهه
                پیدا میکنید و لی به خدا قسم 3 ماه دنبال راه اندازی ماژول rfm 12 bpگشتم یک نفر نتونست کمک کنه
                خیلی موضوات هستش که هیچ کس نه ازش سر در میاره نه کمک می کنه
                بهتر نیست ؟ انجمن چند بخشی بشه ؟

دیدگاه

فواید پاک سازی انجمن :
                  رونق انجمن به دلایل زیر
                  افزایش سطح علمی
                  تمیزی انجمن و مراجعه اکثر افراد (به قول اقا شهریار چون این انجمن خیلی درهم هستش میرم تو انجمن xmega :mrgreen:(
                  و مهم تر از اون دیدن تاپیک های مهم قدیمی با ارزش و احیای دوباره انها

دیدگاه

ماشالا داش حامد خودش یه تنه این تاپیکو جلو میبره :mrgreen: تا الان 11 تا پست توهمین تاپیک داده
                    وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                    نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

:mrgreen: :mrgreen:
                      اخه قراره این تاپیک پاک بشه :mrgreen:

دیدگاه

به جای این کار ها یه نگاه به صفحه اول این انجمن بکنید...
                        چند تا تاپیک نامربوط میشه پیدا کرد
                        در ضمن امروز حدود 40 تا پست دادم نفهمیدم برای چی
                        امیدوارم همش مفید باشه

دیدگاه

پاک سازی انجمن AVR

با سلام ...... :smile:

ایده جالب و خوبی هست ...ولی باید این رو هم در نظر داشته باشید که انجمن برق که همه اش avr نیست !!! :agree:

در ثانی چرا باید یه چیزی رو که منفجر شد بعد به دادش برسید !!!!! منظورم این هست که چرا یه کار نظارتی رو روی کل تاپیک ها به صورت ماهانه انجام نمیدید ؟؟!! الان شاید یه انجمن به ظاهر خوب و مرتب باشه ولی خوب ممکن اگه روش نظارت نشه بعدها مثل avr بشه !!!!! کلا اینده نگری توی هر کاری نتیجه مطلوب رو در پی خواهد داشت .....

مصادیق اظهار محبت به همسر
                          بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
                          ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
                          اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

خوب ،
                            کیا روز جمعه وقت دارند ؟
                            تا الان فقط آقای علی علی پور اعلام آمادگی کردند
                            کسایی هم که هستند بگند ، چون یک روز جمعه امکان ویرایش یا حذف براشون قراره فعال بشه
                            روال کار هم اینجوری هستش
                            همه با آی دی یاهو آنلاین میشند، و هر چند صفحه به یکی داده میشه .
                            بعد وقتی همه صفحات رو باز کردند ، شروع به ویرایش می کنند و بعد از اینکه همه تموم کردند صفحات بعدی شروع میشه و همینجوری تا آخر ،
                            علت اینطور کار کردن هم اینه که اگر هماهنگ صفحات باز نشدند به خاطر حذف و انتقال تاپیک ها ، تعداد صفحات کم میشه و دوباره کاری زیاد میشه
                            حالا بقیه دوستانی هم که جمعه وقت دارند سریعاً اینجا بگند تا هماهنگی های لازم انجام بشه
                            ممنون از همگی دوستان

نوشته اصلی توسط _مریم زارع _
                            با سلام ...... :smile:

ایده جالب و خوبی هست ...ولی باید این رو هم در نظر داشته باشید که انجمن برق که همه اش avr نیست !!! :agree:

در ثانی چرا باید یه چیزی رو که منفجر شد بعد به دادش برسید !!!!! منظورم این هست که چرا یه کار نظارتی رو روی کل تاپیک ها به صورت ماهانه انجام نمیدید ؟؟!! الان شاید یه انجمن به ظاهر خوب و مرتب باشه ولی خوب ممکن اگه روش نظارت نشه بعدها مثل avr بشه !!!!! کلا اینده نگری توی هر کاری نتیجه مطلوب رو در پی خواهد داشت .....
                            همه چیز به نوبت، الان مدتیه که قوانین داره با تمام جدیت انجام میشه و این حجم عظیم تاپیک ها کار چند روز نیست که بشه رد عرض چند روز هم تمیزکاریشون کرد
                            بعد از این که سعی می کنیم تاپیکی جا نمونه.
                            قدیمی ها هم اگر همینجوری دوستان خوبمون زحمت بکشند و از وقت خودشون بزنند ، می تونیم دونه دونه تاپیک هارو پاک کنیم.

دیدگاه

من لیست حدود 200 تا تاپیک رو به جناب رضایی ارسال کردم :rolleyes:
                              اگر صفحه بندیتون 50 تایی باشه من از 130 شروع کردم و تا آخر میرم یعنی 1/4 کل انجمن
                              بعد هم میشینم تاپیک های تکراری رو با سرچ کردن پاک یا ادغام کنیم

دیدگاه

منم هستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X