اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل عجیب تاخیر در کدویژن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل عجیب تاخیر در کدویژن

من از کدویژن ورژن 2.05.0 استفاده میکنم.وقتی میخوام تاخیر ایجاد کنم،مثلا:delay_ms(1000( ده برابر بیشتر تاخیر میکنه.یعنی 10 ثانیه برای delay_ms(1000( صبر میکنه.توی پروتئوس هم امتحان کردم یعنی مشکل از میکرو نیست.پس علت چیه؟

پاسخ : مشکل عجیب تاخیر در کدویژن

توی پروتوس هم این مشکل را داری؟
    من رقص دختران هندی را بیش از نماز پدر و مادرم دوست دارم چون آنها از روی عشق و علاقه میرقصند و پدر و مادرم از روی عادت نماز میخوانند.
    دکتر شریعتی

دیدگاه

آره تو پروتئوس هم همینطوره.اگه با دقت خونده باشی گفته بودم.

دیدگاه

احتماله زیاد
        فرکانسی که تو کامپایلر تعریف کردی با فرکانس فیوز بیت ها برابر نیست
        تو پروتئوس هم باید تنظیم بشه
        تا به واقعیت نزدیک بشه
        هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
        بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
        میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

با سلام
          مقدار تاخیر توابع کتابخانه delay به مقدار فرکانس کاری برنامه در نرم افزار کامپایلر که در مسیر project->configure->c compiler تنظیم می شود، وابسته است.

دیدگاه

با سلام
            مقدار تاخیر توابع کتابخانه delay به مقدار فرکانس کاری برنامه در نرم افزار کامپایلر که در مسیر project->configure->c compiler تنظیم می شود، وابسته است.
            با تشکر.مقدار پیش فرض فرکانس چه در کدویزارد و چه در مسیر بالا که شما گفتین برروی 8.000000MHz تنظیم شده و من تغییرش نمیدم.پس باید چکار کنم؟

دیدگاه

سلام دادا.
              در کل الگوی تابع delay برای زمان دقیق نیست و هرکاری بکنی نمیتونی زمان دقیق بسازی. فقط میشه با آزمایش تجربی به یه مقدار نزدیک دست پیدا کنی.
              برا زمان دقیق از تایمر استفاده کن.
              تشکر لازم نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman-63
                سلام دادا.
                در کل الگوی تابع delay برای زمان دقیق نیست و هرکاری بکنی نمیتونی زمان دقیق بسازی. فقط میشه با آزمایش تجربی به یه مقدار نزدیک دست پیدا کنی.
                برا زمان دقیق از تایمر استفاده کن.
                درسته دقیق نیست اما دیگه این همه خطا نداره اگر میشه فایل برنامه و پروتئوستونا بذارید تا تست کنیم

دیدگاه

توی پروتئوس فیوز بیت ها رو تغییر دادم درست شد.اما نمیدونم چطوری فیوز بیت میکرو رو تغییر بدم.از پروگرامر multi avr programmer و نرم افزار ECA AVR Programmer استفاده می کنم.میشه توضیح بدین چی کار کنم؟بعد از تغییر فیوزبیت ها روی write fuse کلیک می کنم ولی وقتی read fuse رو میزنم فیوز بیت ها در حالت قبل از تنظیم کردن قرار دارند.

دیدگاه

درست شد.ولی یه نکته ای رو باید بگم.
                    مگه تیک زدن هر فیوزبیت به معنی صفر شدن آن نیست؟ولی توی ECA AVR Programmer برعکسه!مثلا برای CKSEL3 CKSEL2 CKSEL1 CKSEL0 برای حالت 0100 توی نرم افزار فوق باید CKSEL2 را تیک زد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X