اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد codevision و proteus

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد codevision و proteus

سلام دوستان راستش من دارم روی یه پروژه کار میکنم که همه الگوریتماشو نوشتم ولی توی ساده ترین قسمتش گیر کردم اونم گرفتن مقدار درست از پوش باتن هستش ... اگه امکانش باشه یه هم فکری بدین ... فایل پروتئوس و کدویژن خلاصه شده فقط واسه این مشکل رو ضمیمه میکنم ... واقعا ممنون میشم اگه یه نگاهی بهش بندازین بگین چرا کلیدا درست عمل نمیکنن :angry:

http://www.4shared.com/file/Og9Pyiz7/1_online.html

پاسخ : کمک در مورد codevision و proteus

در راه اندازی کلید معمولا این کارو میکنن که پایه مورد نظر رو pull up کرده و بهد کلید را بین پایه و زمین قرار می دهند در برنامه هم شرط را مساوی صفر شدن ورودی در نظر میگیرند . pull up میتواند بصورت داخلی باشد یا اینکه با یک مقاومت ، پایه را قبل از اتصال به کلید ، به Vcc متصل کنید
    Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

پاسخ : کمک در مورد codevision و proteus

بعلاوه اینکه از اونجاییکه موقع فشردن کلید در یک زمان کوتاه چند میکرو ثانیه ای چندین بار پین صفر ویک بشه تا کلید واقعا اصالش برقرار بشه (بهش میگن debounce یا یه همچین چیزی) در نتیجه دستوراتی که برای مثلا برای پوش باتن نوشتی چندین بار اجرا میشه. برای رفع این مشکل وقتی پوش باتن وصل میشه (صفر میشه) چند میلی ثانیه مثلا 50 تا صبر میکنن و اگه باز هم پوش باتن صفر بود دستورات رو اجرا میکنن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X