اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اشکال در پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اشکال در پروگرامر

به نام خدا
    با سلام
    من یک پروگرامر برای atmega 8 ساخته ام با نقشه زیر

ولی بیسکام این پروگرامر را نمیشناسد وپیغام خطای زیر را میدهد

ایا برای استفاده از این پرو گرامر باید کار خاصی انجام داد لطفا راهنمایی کنید که چه کار کنم؟

پاسخ : اشکال در پروگرامر

BASCOM که PonyProg رو ساپورت نمیکنه. باید از خود پروگرامر PonyProg استفاده کنید :smile:
    There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

پس با این حساب نمیتوان با این پروگرامر و بیسکام atmega 8 را برنامه ریزی کرد ؟
      خوب اگر من بخواهم atmega 8 را برنامه ریزی کنم باید چه کار کنم؟

دیدگاه

پروگرمر stk200 یا stk300 رو خود ATMEL داده،ساده ترین نقشه رو داره،هم توو HELP خود مطلب هست،هم این با یک کم دستکاربشه :

http://www.kmitl.ac.th/~kswichit/SPI_Pgm/SPI-Pgm37.html

هم با برنامه ای که اینجا داده می تونین پروگرم کنین،هم خیلی راحت از منوی OPTIONs->Programmer بیسکام نوع پروگرمر رو STK 200 300 انتخاب کنین و ...

دیدگاه

پاسخ : توضیح در مورد ponyprog

ممنون
          این طور که من برداشت کردم برای استفاده ponyprog باید نرم افزار ان را دانلود کرد
          حالا این نرم افزار را از کجا بگیرم ( همان نرم افزار ponyprog سریال است؟یا فرق میکند)
          لطفا به صورت کامل راهنمایی کنید

دیدگاه

http://www.lancos.com/prog.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shockley
              BASCOM که PonyProg رو ساپورت نمیکنه. باید از خود پروگرامر PonyProg استفاده کنید :smile:
              شما مطمئن هستید که با بیسکام نمیشود کار کرد!!!!!!!!!!
              اشکال از خودم بود یکی از سیم ها را اشتباه بسته بودم
              درست کردم خیلی خوبش هم کار کرد
              خیلی هم خوب ساپورتش کرد
              لطفا اول خوب تحقیق کنید سپس جواب دهید

دیدگاه

یعنی لحیم کاریه یک ای سی 20 پایه اینقدر سخته که همه دنبال فرار از خود STK200-300هستن؟...

درسته که چون الان بافر رو توو خود پروت پرینتر گزاشتن و بدون بافر هم بدون مشکل کار میکنه،اما شما می خواین یک بار یک پروگرمر برای تا آخر عمرتون بسازین،یعنی جدا اینقدر ارزش نداره اون رو اصولی بسازین؟

فرض کنین 4 ماه بعد خواستین برین یک مسابقات توو یک شهر کوچیک،اونجا یک پنتیو 333 مگ بهتون دادن و زدین سوزوندین!!! خوب بابا ،پروگرمر که یک بار مصرف نیست !!!! من فیبر خوبی برای STK200 در آوردم(در حقیقت یکی از PCB های موجود توو اینترنت رو تکمیل کردم) که با یک ZIF سوکت 40 پین،فقط با تغییر جا،تمام AVR ها و AT90s ها می تونه پروگرم کنه،یک ذره PCB رو باید دستکاری کنم و خیلی زود اون رو UP میکنم.

در ضمن PONYPROG اصلا پروگرمر نیست!!آ‌یک نرم افزاره که برای استفاده از سایر پروگرمر ها نوشته شده،یعنی خودش سخت افزار طراحی شده نداره،فقط یک نرم افزار طراحی کردن که سخت افزار های موجود توو اینترنت رو پشتیبانی میکنه . shockly جان هم منظوری نداشتن،این سخت افزار رو با پونی پروگ دیده بودن و سعی به کمک داشتن...

دیدگاه

سلام
                  من تو پروگرم کردنATMEGA16 به مشکل بر خوردم.
                  از مدار STK 200/300 استفاده کردم.از کریستال MHz 4 استفاده شده ، باید فیوز بیتها تنظیم بشن.( نحوه تنظیم کردن ؟)
                  وقتی میخوام پروگرم کنم یا میکرو پاک کنم این پیغام را می دهد.
                  The kanda system STK 200+/300 programmer’s power supply is disconnected or the chip may be damaged.
                  به نظر شما اشکال کار کجاست؟(من با codevision کار می کنم.)
                  ممنون می شم اگر سریع راهنمایی کنید چون من عجله دارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط telmak

شما مطمئن هستید که با بیسکام نمیشود کار کرد!!!!!!!!!!
                    اشکال از خودم بود یکی از سیم ها را اشتباه بسته بودم
                    درست کردم خیلی خوبش هم کار کرد
                    خیلی هم خوب ساپورتش کرد
                    لطفا اول خوب تحقیق کنید سپس جواب دهید
                    سلام

شما توی تنظیمات پروگرامر STK200/300 رو انتخاب کردید و کار کرد؟ جالبه! نمی دونستم سخت افزار PonyProg همون STK200/300 هست :smile:

موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shockley
                      شما توی تنظیمات پروگرامر STK200/300 رو انتخاب کردید و کار کرد؟ جالبه! نمی دونستم سخت افزار PonyProg همون STK200/300 هست :smile:
                      تاکید می کنم پونی پروگ نرم افزاریه برای استفاده از سخت افزار های موجود و خودش مستقلا سخت افزاری نداره ... (البته مگه تازگی ها چیزی اضافه کرده باشه،اما هدف تا جایی که من دیدم فقط استفاده از سایر سخت افزار هاست،مثل این نمونه خواص که همه ازش پشتیبانی می کنن)

برای اون ATMRGA16 هم اولین مشکلی که با CODEVISION داشتیم این بود که به طور پیشفرض بیتی که جلوی پروگرم کردن سریال هست رو فعال می کرد و 5 میکروی من که پشت سر هم پروگرم کرده بودم همون اولین برخوردم با این .... ،من دیگه حتی یک بار هم پروگرمر اون رو راه ننداختم،چون توو قسمت پروگرمر بیسکام فیوزها به اسم نوشته شده،من خودم به شخصه هر جا کامپایل کنم،در نهایت با بیسکام پروگرم می کنم :smile: و دیگه لااقل حتما فیزها رو اینجا دستکاری می کنم :smile:
                      اگه قبوله بگین توضیح بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط KhepeleSibilo

تاکید می کنم پونی پروگ نرم افزاریه برای استفاده از سخت افزار های موجود و خودش مستقلا سخت افزاری نداره ... (البته مگه تازگی ها چیزی اضافه کرده باشه،اما هدف تا جایی که من دیدم فقط استفاده از سایر سخت افزار هاست،مثل این نمونه خواص که همه ازش پشتیبانی می کنن)

برای اون ATMRGA16 هم اولین مشکلی که با CODEVISION داشتیم این بود که به طور پیشفرض بیتی که جلوی پروگرم کردن سریال هست رو فعال می کرد و 5 میکروی من که پشت سر هم پروگرم کرده بودم همون اولین برخوردم با این .... ،من دیگه حتی یک بار هم پروگرمر اون رو راه ننداختم،چون توو قسمت پروگرمر بیسکام فیوزها به اسم نوشته شده،من خودم به شخصه هر جا کامپایل کنم،در نهایت با بیسکام پروگرم می کنم :smile: و دیگه لااقل حتما فیزها رو اینجا دستکاری می کنم :smile:
                        اگه قبوله بگین توضیح بدم
                        سلام

ممنون برای توضیحاتتون :smile:
                        درسته GUI پروگرامر BASCOM خیلی خوبه، CodeVision هم زیاد جالب نیست و احتمال خطا در تنظیم کردن فیوزبیت ها زیاده. در مورد اون 5 میکرو هم شما می تونی با JTAG احیاشون کنی :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shockley
                          CodeVision هم زیاد جالب نیست
                          من در عجب هستم چرا کسی اینجا با WINAVRآ‌کار نمی کنه ...

اون میکرو ها رو همون روز حل کردم :smile: اما خاطره باقیمونده همچین خوش نیست ... ممنون :smile:

مدتها کرکش هم مشکل دار بود، WINAVRآ‌اپن سورسه ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط KhepeleSibilo

من در عجب هستم چرا کسی اینجا با WINAVRآ‌کار نمی کنه ...

اون میکرو ها رو همون روز حل کردم :smile: اما خاطره باقیمونده همچین خوش نیست ... ممنون :smile:

مدتها کرکش هم مشکل دار بود، WINAVRآ‌اپن سورسه ...
                            avr-gcc یه زمانی خیلی Bug داشت اما الان بهتر شده، کامپایلر خوبیه چون کتابخانه avrlib-c از لحاظ تنوع توابع بی همتاست :smile:

دیدگاه

با سلام آقایون
                              من میخوام یه ATmega 32 رو پروگرم کنم از چی استفاده کنم بهتره (برنامه با Code Vision نوشته شده)
                              ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X