اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط ماوس با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط ماوس با AVR

ماوس بر اساس چیزی مثل شافت انکودر کار میکنه تا بتونه یه relative offset تولید کنه. تغذیه ماوس از طریق فعال کردن یکی از سیگنالهای پورت سریال تامین میشه بنا براین نمیشه از خروجی آی سی هایی مثل MAX563 که خروجی کافی ولتاژ و جریان ندارن استفاده کرد. هر پین سریال روی PC میتونه تا 20 میلی آمپر جریان رو تامین کنه.
    خروجی ماوس های 2 کلیدی پس از وصل برق کاراکتر 'M' هست و سه بایتی رو که میفرسته میشه اینجوری شناسایی کرد:
    بایت اول باید از 127 بزرگتر باشه (بیت هفتمش یک هست). بعدش دو بایت دیگه که فرمت اطلاعاتش رو میتونین اینجا پیدا کنین:
    http://www.mousetrak.com/rs232mousespec.htm

دیدگاه

سلام دوست عزیز

من میخواستم اطلاعات یه ماوس نوری رو از طریق میکرو بخونم
      یه ماوس usb با مبدل ps2 گرفتم ولی هر چی می گردم نمیتونم دیتاشیتش رو پیدا کنم که ببینم اطلاعات رو چجوری میفرسته
      لطفا اگه اطلاعاتی درین زمینه دارید .

MX84521fp

در ضمن من سخت افزار ماوس نوری رو متوجه نمیشم ، اگه میشه یه توضیحی بدید یا مرجعی معرفی کنید ممنون میشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sutech88
        سلام دوست عزیز

من میخواستم اطلاعات یه ماوس نوری رو از طریق میکرو بخونم
        یه ماوس usb با مبدل ps2 گرفتم ولی هر چی می گردم نمیتونم دیتاشیتش رو پیدا کنم که ببینم اطلاعات رو چجوری میفرسته
        لطفا اگه اطلاعاتی درین زمینه دارید .

MX84521fp

در ضمن من سخت افزار ماوس نوری رو متوجه نمیشم ، اگه میشه یه توضیحی بدید یا مرجعی معرفی کنید ممنون میشم.
        سلام
        دوست گرامی برای کسب اطلاعات لطفا از سایت ATMEL ، فایل doc7604.pdf را دانلود و مطالعه فرمائید.

اصول کار ماوس نوری در یک خط: :NO:
        با استفاده از دوربین تصاویر را پردازش و در صورت حرکت ماوس آن را به PC ارسال میکند.تفاوت عکس ها را در نظر میگیره ! :eek:
        تعجب کردی درسته led زیر که روشن میشه فقط برای ایجاد نور و روشنایی است . :redface:
        یه سرچ کنی مطالب خوبی پیدا میکنی - راستی اگر کتاب سخت افزار سال سوم هنرستان رشته کامپیوتر را نگاه کنی کاملا توضیح داده ( دانلود کن )
        در صفحه ها قبل همین تایپ مطالب خوبی اساتید بیان فرموده اند مطالعه کنی بد نیست
        موفق باشی :bye

کمتر سخن گویم
        بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

همه ی ماوس های PS/2 مثل هم هستند دیگه ؟
          چون من دیتا شیت mx8452 رو دارم ولی نمیدونم با ,x84521fp چه فرقی داره.

شما PS/2 رو به میکر. متصل کردید؟ مشکلی داشتید؟
          من میخوام اتلاعات رو با وقفه خارجی بخونم؛شما پیشنهادی دارید؟

دیدگاه

با سلام به همه دوستان

یک آموزش کامل در لینک زیر هست می تونید استفاده کنید.

جلسه اول آموزش

http://iseee.ir/article/education/53-ps_2-mouse-drive-by-avr_num-01.html

جلسه دوم آموزش

http://iseee.ir/article/education/53-ps_2-mouse-drive-by-avr_num-02.html

موفق باشید. :smile: :smile:

دیدگاه

سلام . من عضو جدیدم . می خواستم با کتابخانه ps2mouse بسکام موس را شبیه سازی کنم . اما بعد از کمپایل نتیجه نگرفیتم . اگر ممکن است راهنمایی کنید . (فقط با توابع کتابخانه و شماتیک ) لطفا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X